reklama
Dominika81
Fanka BB :)
edis - współczucia... poczytałam o Twojej pracy.. mi się wydawało że w sanatorium nie ma aż tak duzo pracy
a wogóle to się nie moge połapać po tych zmianach Waszych avatarów i suwaczków!!!
a wogóle to się nie moge połapać po tych zmianach Waszych avatarów i suwaczków!!!
Witam jestem tutaj nowa mój synek urodził sie 24marca a termin miałam na 4maja wiec troszke za wczesnie
Synek ma na imie tymoteusz urodził sie w 34 tygodniu przez cc aktualnie jest chory musi buc rehabliltowany poniewaz ma niedorozwiniety układ nerwowy urodził sie z hipotrofia oraz centralizacja krazenia mózgowego wga jego tylko 1860 teraz wazy 72oo i ma 7miesiecy ma wodniaki na głowce juz niedługo jedziemy na usg zobaczyc co sie z nimi dzieje rehabilitacja jest bardzo kosztowna w moim miescie tlko cwicza metoda bobath(NDT) i to prywatnie a teraz 3listopada jede do szcecina na konsultacje z rehabilitantem czy przyjme nas na cwiczenia metoda VOJTY napisałam watek z prosba o pomoc poszukujemy wózka spacerowego pszepraszam ze tak odrazu ale naprawde jest nam ciezko zmarł mojego szefa maz ja jestem bez prawa do zasiłku i syn zaczoł coraz czesciej chorowac moze gdybyscie miały kogos znajomego z chcecia odkupie za symboliczna sume lub przyjme mielismy wózzek ale uderzyła w nas babka rowerem i uciekła wózek ucieka mi na boki ciazko sie prowadzi i nienadaje sie do jezdzenia
witaj mama-wczesniaka, mój synek też się urodził 24 marca zdrówka życzę Tymkowi!
Dziekuje:-)
reklama
witam nową mamę
ja jestem ciekawa jaka nocka mnie czeka - dzisiaj od 2.20 do prawie 4 Jula miała przerwę w spaniu i wielką chęć na gadanie, śmianie, łażenie, klepanie i nie wiadomo co jeszcze, tylko o spaniu jakoś zapomniała :-(
ja jestem ciekawa jaka nocka mnie czeka - dzisiaj od 2.20 do prawie 4 Jula miała przerwę w spaniu i wielką chęć na gadanie, śmianie, łażenie, klepanie i nie wiadomo co jeszcze, tylko o spaniu jakoś zapomniała :-(