reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
edis - współczucia... poczytałam o Twojej pracy:wściekła/y:.. mi się wydawało że w sanatorium nie ma aż tak duzo pracy:szok::szok::szok:

a wogóle to się nie moge połapać po tych zmianach Waszych avatarów i suwaczków!!!:confused::eek::eek::eek:

eeeetam!! zmiany są dobre :))) wazne żeby pamiętać nick :D

Edis - mam nadzieję że dyżur minął jakoś bez problemów :)

Mama-wczesniak Witaj!!!
Jak synek ma na imie???

Dominika Justyna napewno sie polapiecie to tylko na poczatku sa jakies male "tudnosci" myli sie wszystko

Synek ma na imie tymoteusz urodził sie w 34 tygodniu przez cc aktualnie jest chory musi buc rehabliltowany poniewaz ma niedorozwiniety układ nerwowy urodził sie z hipotrofia oraz centralizacja krazenia mózgowego wga jego tylko 1860 teraz wazy 72oo i ma 7miesiecy ma wodniaki na głowce juz niedługo jedziemy na usg zobaczyc co sie z nimi dzieje rehabilitacja jest bardzo kosztowna w moim miescie tlko cwicza metoda bobath(NDT) i to prywatnie a teraz 3listopada jede do szcecina na konsultacje z rehabilitantem czy przyjme nas na cwiczenia metoda VOJTY napisałam watek z prosba o pomoc poszukujemy wózka spacerowego pszepraszam ze tak odrazu ale naprawde jest nam ciezko zmarł mojego szefa maz ja jestem bez prawa do zasiłku i syn zaczoł coraz czesciej chorowac moze gdybyscie miały kogos znajomego z chcecia odkupie za symboliczna sume lub przyjme mielismy wózzek ale uderzyła w nas babka rowerem i uciekła wózek ucieka mi na boki ciazko sie prowadzi i nienadaje sie do jezdzenia

reklama
witam nową mamę

ja jestem ciekawa jaka nocka mnie czeka - dzisiaj od 2.20 do prawie 4 Jula miała przerwę w spaniu i wielką chęć na gadanie, śmianie, łażenie, klepanie i nie wiadomo co jeszcze, tylko o spaniu jakoś zapomniała :-(

Do góry