reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Martyna śpi juz od 2 godzin miałam z nią pospać ale po kawie mi się odechciało:-)
MM czekałam żeby cię spytać gdzie ty w No kupujesz ciuszki???Tyle fajnych ciuszków ma Amelka chyba tu wydajesz na ni fortunę no jak popatrzyłam na ceny:szok::szok::szok:to normalne szok za 2 pary rajstop 199kr a nie wspomnę o reszcie

przewaznie kupuje w H&M, Cubus, Kappl Alh, Lindex. Duzo rzeczy kupuje na przecenach (sa one ze 3 razy do roku- tak wiec staram sie kupowac na zapas:tak:) a to co jest mi bardzo potrzebne lub bardzo mi sie podoba to wtedy kupuje w normalnej cenie- nawet dosc czesto sie to zdaza:-D) Ale jak bylam teraz w polsce to zauwazylam ze tutaj duzo drozsze niektore rzeczy nie sa. tym bardziej ze gatunkowo sa 100razy lepsze (przyklad kupilam w polsce body po jednym ubraniu zrobila sie dziura pod pacha a po praniu jakies takie powyciagane:sorry:

reklama
Sara oj kac nie dobrze nie dobrze:-D:-D
Ja juz chyba 100lat go nie mialam i nie chce miec!!!
Wczoraj wypilam piwko i lampke wina i nagle mojemu m sie zachcialo jesc,zjadl chyba 6kanapek,no to jak on to ja tez:szok::szok::szok:tylko ze ja 2!!!
Zamiast isc do lozka i zrobic to co mielismy w planach to my poszlismy spac bo m sie najadl i mu przeszlo:-D:-D:-Dmoze dzis:eek::eek::eek:
Na dniach dostane okres + juz sie nie moge doczekac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nocka ok,maly budzil sie 2razy na jedzeniea,ale za to sniadania nie chcial!!!
Marudzi od kad wstal,teraz go wsadzilam do lozeczka bo cos spiacy chyba jest.
Wstal o 8-30 a jest po 10

Ostatnia edycja:
Amelia znowu zasnela wiec mam wolna chwile:tak: Pobawila sie na macie poskakala w skoczku i po dwoch godzinkach znowu padla :-D

Ogorkowa wyszla pyszna:-p juz dawno mialam na nia ochote:tak:
Malej zrobilam rosolek troszke zjadla (ale i tak nie wiele) nawet sie tak nie krzywila jak przy sloczkach wychodzi na to ze mama lepiej gotuje:-D Chyba nie potrzebnie zrobilam taki zapas (z Polski) obiadkow deserkow itp:sorry:

Teraz czekam na kolezanke.. tylko ze cos jej nie widac:crazy: narazie czekam nie dzwonie:-p

Maniulka a Ty po jakich sklepach chodzilas???

A Zuzia budzi sie dzisiaj tylko po to, zeby płakać...:zawstydzona/y:Masakra, to już trzeci dzień taki w tym tygodniu (nie licząc strasznego poniedziałku - po chrzcinach). Mayślę, że to zęby ale już mam dość a jeszcze jestem słaba więc ledwo sobie radzę... M ma kaca więc zaległ... a ja jeszcze na targi chcę się dzisiaj wybrać - są takie dziecięce. z ciuszkami zabawkami - ale też na przykład są opowieści o tym jak podróżowa z dzieckiem w dalekie strony - np do Indii:tak:
Sara - jak ja starałam się wszystko podczytać to potem nie miałam siły odpisywać. teraz często przelatujęi jak widzę coś ciekawego - czy na coś chcę odpowiedzieć toi się zatrzymuję. przecież każda z nas ma w domu małe dziecko - wiadomo nie ma czasu.

MM - jak tam skoczek? fajna sprawa bo ja się zastanawiam czy kupić Zuzi

Witajcie
My juz po wizycie gosci. przyjechali wczoraj po 20 wieczorem i mieli byc cały weekend ale juz pojechali. Byli wczoraj nad morzem i jak przyjechali to starszy Krzys 3 latka mial juz katar i kaszlał:szok: Normalnie bylam zła bo boje sie o Nadie, a maly kaszlał strasznie. Mowią ze niby nad morzem sie przeziebił ale tak od razu by wyszło:eek: No nic. Poszły dzieci spac, my posiedzielismy, popilismy. A dzis rano mały miał 39,6 goraczki:szok: kaszle strasznie, czopek nie zbił temperatury wiec zdecydowali ze wracaja do domu bo nie wiadomo co sie z tego wykluje. No i pojechali a ja sie teraz modle aby mojej Nadii nie zdąrzył zarazić:sorry:

Justyna a bylas u lekarza z tą szyją? Bo wydaje mi sie ze takie cos to nie przelewki, nie zaniedbaj tylko tego
Zycze duzo zdrówka dla Adusi

Z tego co pamiętam to nili pisała, że przebiła uszka Sandrze :tak::tak: i dziewczyny już chyba dyskutowały kiedy (o ile) przebiją uszka swoim córom. Ja myślę, że poczekam az Gosia będzie starsza i sama powie, że chce ;-)

reklama
Dziewczyny ktore maja coreczki-przebijacie uszka swoim pociechom?Bo ja chce sprawic malej kolczyki po chrzcinach-po,bo znow mam przecieki ze ktos planuje dac zlote kolczyki ale pewna nie jestem,czy to tylko nie plotka:-Djak w razie jednak nie dostanie to sama jej kupie:cool2:Jak ktoras dziewusia juz ma kolzyczki to pochwalcie sie-jak wyglada przebijanie uszek w praktyce,jakie kolczyki najlepsze itp.
ja ali chce przebić 7-8 miesiac.... ja miałam przebijane jak miałam 5 lat a moja kuzynka jak była właśnie taka malutka i wyglądała przecudnie na mojej komunii miała roczek:)))

Do góry