reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

A ja sobie poczytalam i widze ze kobieta przebywala nad M.Polnocnym i pracowala tutaj wiec to o mojego meza moze chodzi?....nie zamierzam sie zastanawiac,bo mam kochanego i uczynnego meza,jest wspanialym ojcem i naprawde nie obchodza mnie tego typu zaczepki.Dobra koniec wypocin.
M*R* ale Ty to wszystko wywachasz!!!!
jak ty to robisz??
No to moj maz jest poza podejrzeniem na 100% :-D.Dziewczyny Mafetka juz nie bedzie zaklucac spokoju forum,wiec sprawa zakonczona.
Moze starczy juz imprez na jakis czas;-).
Maly wczoraj strzelil mi 6 kupsztali a dzis juz 3...Jezusiu znowu ida zeby,bo poprzednio bylo to samo:baffled:.
Myfa u nas na raz idzie pol sloika obiadku ale czesciejto caly zjada.

no i bardzo dobrze nie potrzebujemy tu takich;-)

my juz po 1,5h spacerku i obiadku,zaraz sie przebieramy i idziemy na poczte,aaaa tak mi sie nie chce ze szok!!!bo to chyba z 2km w jedna strone:szok:

reklama
.
Maly wczoraj strzelil mi 6 kupsztali a dzis juz 3...Jezusiu znowu ida zeby,bo poprzednio bylo to samo:baffled:.

Dopiero teraz skojarzyłam po tym co napisałas, dlaczego ostatnio Oliwier robił tyle kup (normalka to jedna na 5 dni a ostatnio było 2 na dzien).. to jak widać od zabkowania:happy2: A ja juz prawie sama do męża lamentowałam ze ma biegunkę:-D:-D:-D
a potem myslałam i cieszyłam sie jak głupia ze wreszcie będzie częściej kupę robił:-D:-D:-D ale od wyjscia zębów kupy ani widu ani słychu..:dry::dry: wiec to ząbkowanie..

Wróciłam z pracy:-D Mała właśnie się siłuje na macie i nie może łapki spod brzusia wyciągnąć. Co do tego, że porównujemy swoje dzieci nie uważam, aby to było stresujące- fajnie, że możemy sobie poopowiadać takie rzeczy. Mnie to akutrat nie martwi, każde dziecko rozwija się swoim rytmem i ja nie rwę sobie włosów, bo np. Oliwier Madzik_ ma już 2 ząbki a Lenka nie. Mój Michał miał pierwszego jak skończył 10 mies. jakbym się miała tym przejmować od kiedy skończył 5mies. to bym chyba oszalała:-)
Ale to tylko moje zdanie. Mam nadzieję, że atmosfera się naprawi i będzie jak kiedyś, a tak wogóle to mogłybyśmy kiedyś pomyśleć o jakimś spotkaniu, co Wy na to?
Ja już po obiadku, Krzyś zrobił:tak: O 18 idę znów na aerobik. Idę pobawić się z Lencią

Aluzje mafetki - no comments:baffled:

Ola - trzymam kciuki za Julę, na pewno to będzie ciężki dzień i dla Ciebie i dla niej, ale dacie radę, wszystkie marcówki będą z Wami:tak:

Natalia dziś okropna. Marudna, płaczliwa, śpi co półtorej godziny ale króciutko, nie poznaję jej.:baffled: Chyba ząbkowanie, choć kupki w normie.

Co do opisywania postępów naszych dzieci, to może to być powodem jakiegoś negatywnego nakręcania się jeśli nie podejdzie się do tego rozsądnie.

Ostatnia edycja:
Cześć Laski!!!

Ty tez masz ciocie z czerwonym mercedesem??:-D u mnie ciocia juz w "pelne" odwiedziny przyjechala!! :-D:-D:-D o dziwo jakos to znosze-a to jej pierwsza wizyta.!!!!:-D:-D a tak fajnie bylo jak mnie nie odwiedzala:-D:-D choc nie powiem tez czekalam na nia z utesknieniem;-) wiadomo dlaczego... Czlowiek musi byc rozsadny:-)
Kiedys wizyty byly tylko z wielkim bolem:-(
U mnie od wczoraj @ :tak:

Adi leży w łóżeczku, jakoś tak w poprzek i próbuje na brzuszek się przekręcić, ale akurat w ta stronę co chce to ma szczebelki, wiec pewnie mu nie wyjdzie:-D

Afera jak nie wiem co, wogóle to ta dziewczyna wogóle nie powinna się wypowiadać, napisała raptem 5 postów i śmie nas pouczać...niech sie lepiej zastanowi co robi, bo jak dlamnie to ona zwykłą podglądaczką jest, patrzy, czyta a sama z siebie nic nie daje.... Sa ludzie i taborety, dobrze zrobione i spierdo...e jak to mawiała moja koleżanka:-D

Dziewczyny, ja też uważam, że każde dziecko rozwija się swoim rytmem i my i tak tego nie przyspieszymy, choćbyśmy chciały, a nie ma co się stresować, ważne, że dzieciak są zdrowe!!!

Sara, a Ty kochana pewnie odpoczywasz...czekamy z utesknieniem!!!!!

Adi zupek jeszcze nie jada, jak narazie to tylko marchewke, codziennie 1/2 słoiczka:tak:

Rozmawiałam dzisiaj z kolegą, jego synek ma 2 miesiące i już 2 zęby, a trzeci idzie:szok:

No jak ja nie lubię takich sytuacji...myślałam,że nasze forum i naszą grupę to omine...ale widać ludzie wredni i zespusi do szpiku kości...

proponuję juz nikogo nie dopisywać na listę zamkniętą!!! kto jest z nami od poczatku, temu mozna zaufać...a reszta....trudno!!!:wściekła/y:

te aluzje z tym mężem..po prostu OBŻYDLIWE!!! z tych nerwów nawet nie wiem jak to się pisze!!!:confused2:

te aluzje z tym mężem..po prostu OBŻYDLIWE!!! z tych nerwów nawet nie wiem jak to się pisze!!!:confused2:

hehe obrzydliwe:-D:-D

a co do zębów to jak byłam u pediatry to mówiła ze opiekowała się chłopcem który uwaga!!! urodził się z 2 zębami dolnymi!!!!!!!:szok::szok::szok:
ale mojej koleżance, a raczej jej synkowi zęby wyszły jak miał synek roczek dokładnie:tak: To raczej sprawa genetyczna bo oni tez tak mieli..

Modroklejka - zachowania mafetki nawet nie ma co komentować. Oczywiście, że każdy i każda z nas ma jakąś przeszłość, nie rozumiem zupełnie po co ona wypisuje tutaj takie teksty, po prostu brak słów.

Co do ząbków, to chyba maniulka pisała tutaj właśnie o pryzpadku chłopczyka, który urodził się z 2 ząbkami.

A Natalia obudziła się po drzemce jakaś odmieniona - z uśmiechami, itd, zjadła 150ml mleczka i bawi się na macie (co dziś wcześniej było nie do pomyślenia, tylko marudzenie i rączki). Mam nadzieję, że już będzie OK:tak:

Mirka - no właśnie pomyślałam sobie o Sarze, bo od nas do Pienin niedaleko (chyba dobrze pamiętam, że w Pieniny pojechała) - a od trzech dni pogoda raczej pochmurna, chłodno i przelotny deszcz. Ciekawa jestem jak wypoczywa, mam nadzieję, że jest spokojna o Julitkę i fajnie spędza czas z mężem. W dodatku pojechała w trudnym momencie swojego życia, po stracie Bliskiej Osoby - Sara, pamiętamy o Tobie:tak: O Karolce, MM i Atsonii też:-D Wracajcie wypoczęte do nas Dziewczyny.

reklama
ta mefka to jakaś dziwna jest....
ehh po ostatnim wybuchowym poscie na Nika81 mam juz tylko jeden komentarz "No comment":-D:-D

A ja dziewczynki spadam pakować się, bo nie pisałam Wam że to juz na szybko szukam prezentu ale w sobote właśnie mamy urodziny mojego 3 letniego bratanka (prezent juz kupiony-puzle, klocki, robot na baterie oraz lalka jako braciszek-to tak dla jaj:-D, bluza do tego) i wyjezdzamy aż pod Czestochowe.. Przy okazji zwiedzimy Kraków-to jutro:tak: (tam odbieram ubranka które wylicytowalam na allegro, 2 paczki od 0-3 lat:cool2: połowa dla dziewczynki ale sprzeda sie na allegro:cool2:). Potem nocleg u brata i u nich swiętujemy też te urodziny:tak:
Wracamy albo w sobote albo w niedziele:tak:
Czyli mamy taką trase=>Warszawa=>Radom=>Kraków=.Dzialoszyn=..Może i Częstochowa:-)
Potem poniedziałek sie urlopujemy z mężem, wtorek też ale po południu szczepienie Oliwiera:dry:

Dominika chciałam ta matę do tańczenia kupić (juz wczesniej ją widziałam) ale jak powiedziałam bratowej(mamie tego chłopczyka) że chce to kupić to ona uznała że lepszy będzie samochód jakis bo niby mata mu sie znudzi:dry::dry: samochód których ma i tak pełno:dry::dry: ehh no dobra nie to nie..
Ale samochodu nie kupiłam bo nie uważam żeby chłopiec mógł sie bawić jedynie samochodami:sorry2:

Wiec SU i miłego świetowania w weekend:tak:bo przecież święto jest:tak:

Do góry