reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie,
ja na balkoniku sniadanko zjadłam, teraz popijam kawkę, mały śpi w wózku. Pogoda póki co fajna, chociaż zapowiadali deszcze.
Jutro mam zamiar z moim Pawłem i z Dominikiem jechać na zakupy. Zobaczymy czy się uda. A w niedzielę planujemy wyjazd nad jeziorko-jeśli pogoda nadal dopisze.

Ivaz jak byś mogła, to prześlij i mi tę ksiązkę:tak:

Miotlica, Justyna-mój Dominik, też jest pogodny. Prawie w ogóle nie płacze za to często się uśmiecha, mam nadzieję, że mu tak zostanie, bo ja z kolei straszną płaczką byłam-do dzisiaj tak mam, z głupiego powodu zaraz płaczę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już kilka nocy było, że Dominik je całe przesypiał, ale ostatnio mu się coś zmieniło. Zasypia o 21, a potem koło 2 wstaje na jedzonko i potem okolo 6-7.

hejka;-) my nie dawno wstalysmy :-D a teraz mala szaleje w hustawce hehe dawno nie wlanczalam jej projektora i dzis jak go wlonczylam to az podskakuje ze smiechu:-D:-D:-D
Zaraz idziemy do sklepu bo przez te moje plazowanie to w lodowce pustki hihihi:-p

hej hej
nie było mnie tu wczoraj bo pojechalismy na cały dzien nad morze:-) pogoda super, lekki wietrzyk i ... spaliłam sobie plecy:-D wszystko przez P. bo poszedł ze znajomym po piwko i nie było ich ze 2 godz:wściekła/y: cwaniaki uciekli od dzieciaków zostawiajac ich nam na głowie:-D Ale i tak było super choc moja Nadinke bolała brzuszek i nie mogła zrobic kupki przez ten cholerny kleik ryzowy:wściekła/y: wiec płakała i marudziła. Ale znajomi którzy byli z 8 miesiecznym synkiem mówili ze chcieliby oby on był tak marudny jak Nadia wczoraj:-D a dodam ze był to jeden z jej najgorszych dni od urodzenia.
Uciekam bo mała znów ma problem z brzuszkiem:-(

Ola a co wy macie z tym kanalikiem? bo ja nie w temacie:baffled: Oliwierowi też ostatnio oczko ropiało ale po kropelkach przeszło.
kanalik jest niedrożny prawdopodobnie, nam niestety po kropelkach nie przeszło, po płukaniu kanalika także nie - cały czas oczko ropieje, a jak masuję to dużo ropy wypływa :baffled: nie sądzę żeby Julę to bolało, chociaż przed kroplami broni się zaciekle, połowę ich marnuję przez tę walkę ;-)
Justyna, właśnie też nie wiem, jak ona wytrzyma na czczo od 4 rano - do szpitala mamy się stawić na 8.30, ale o której będzie zabieg to nie wiem, bo lekarka powiedziała, że to taka zbiórka z anestezjologiem jest - jak ja w razie czego małą uspokoję, jak ona smoka w ogóle nie używa, tylko cyca :sorry2:

u nas dzisiaj upał, może na spacer po południu pójdę - bo mała teraz od 9 do 11 spała, a w sam skwar najgorszy wychodzić nie będziemy

o matko dziewczyny mam takie zaleglosci ze szok a zarazem wstyd ...

po krotce u nas trzylatek na antybiotyku , niemowlak narazie zdrow, korzystamy z dobrodziejstw mieszkania u rodzicow i tesciow od czasu do czasu wiec luzik chociaz nie zawsze....

w nidziele wracamy do domku wiec postaram sie czesciej zagladac chociaz starszak wakacje ma wiec nie wiem jak wyrobie z dwojka aktywnym maluchow...

reklama
Do góry