reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
No to ja już się z rana witam:-)przy porannej kawce mega nie wyspana,jakby czołg w nocy po mnie przejechał mała wstała o 2 do karmienia:szok:a o 7 już wyspana :szok:jak rok szkolny był i wstawałam o 7 to ona i do 11 potrafiła spać,ja się tak nie bawie:-(
Weekend się zaczoł a ja niemam żadnych planów mało tego Martys jak juz pisałam ma gdzies wózek i nie chce jeździć,rewelacja :wściekła/y:moze dzisiaj wyciągne mój stelarz do chicco i złożę spacerówkę i spróbujemy wyjsc w spacerówce mam nadzieje że jej sie spodoba bo mam juz dosć odechciewa się wychodzic na spacerek bo co to za przyjemnosc jak ona się drze jak stare przescieradło a spokuj jest wtedy kiedy wreszcie usnie
Miłego dniai słoneczka życzę:-)

o matko moja dieta poszła w pizdu wczoraj na kolacje płątki dzis płatki :p ) więc nie ma dietki :p

aleście sie opisały - już szukam tych Marcówek 2010 :p

Witam;-) Ja tylko na chwile bo jak mala wstanie to idziemy na sloneczko:cool2:
Jak juz pisalam mala malo je w dzien ale w nocy chyba nadrabia bo budzi mi sie kolo 23-24, 3-4, 6-7 a tak to ostatnio po kapieli bylo dopiero rano karmienie. ale to dobrze bo jedzac trzy razy w nocy nadrabia niedojedzone w dzien ml:tak: Jest tak od 3 dni je mnie w dzien a w nocy budzi sie 3 razy i wlasnie od 3 dni sa takie upaly tak wiec jesem pewna ze brak apetytu jest przez goraco;-)

Moje maleństwo napewno brak apetytu u Amelki spowodowany jest upałami i bardzo dobrze że nadrabia to w nocy :tak: ja też się cieszę że Ali budzi się w nocy mimo że zje 70ml ale to zawsze coś i zawsze to troszkę więcej na dobę wychodzi bo on ostatnio je po 600ml do 700ml ale to rzadko :-(

Skróciłam trochę włosy, ehh może teraz będą trochę mniej wypadać :confused: bo już nie wytrzymuję z nimi, są wszędzie :confused: e tam nawet że u Patrycji pomiędzy palcami jest ich pełno, ale teraz doszło do tego że są nawet w pampersie :szok:. Jak Pati kąpie to też się wszędzie moje włosy pałętają. Po obcięciu włosy tak porządnie wyczesałam, i muszę przyznać że w blasku i miękkości to są ładniejsze niż przed ciążą, tylko to wypadanie :confused:. Odebrałam wczoraj wyniki krwi i wyszły dobrze.

Witajcie
my dzis bylismy w parku dendrologicznym w Przelewicach ale juz prawie nic nie kwitlo, za poźno sie wybralismy. Ale i tak bylo fajnie, spedzilismy pare godzin na pogawedkach ze znajomymi:-) Moja przyjaciolka jest w ciazy i omawialysmy sprawy dzidziowe:-D miedzy naszymi maluchami bedzie tylko 10 m-cy rożnicy, juz sie nie moge doczekac

reklama
Witaj Eve, mam nadzieję, że wypoczęłaś i pogoda dopisała.
Właśnie Lencia zasnęła, babcia już jest na posterunku, a my wyruszamy na "Wilki", ale się cieszę :) Jutro się odezwę! Buziolki!

Do góry