O dziekuje bardzo i również dla ciebie wszystkiego co najlepszeGosia8005- no to Kochana-spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
julia.l- a czemu smutna minka-cieszyc się trzeba
ja kończę-lece spać bo juz mąż myśli, że tu z kims filtruje...znaczy flirtuje....
buziaki, kolorowych snów
filtruje
Smutna bo latka lecą jeszcze roczek i zmieniam pierwsza cyfre:-(
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Nie nadanzam dzisiaj za Wami:-(;-) Co przeczytam chcem odpisac to znowu ktos cos napisal
W takim razie jutro nadrobie lece spac:-) Dobranoc mamusia i dzieciaczom
W takim razie jutro nadrobie lece spac:-) Dobranoc mamusia i dzieciaczom
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Hej dziewczyny sorki że mnie nie było ale zapinam na ostatni guzik sprawy związane ze chrztem i teraz trzeba chatke sprzątać zakupy robić i pichcić .
Julia to kiedy to wielkie wydrzenie bo mój Niko ma w następny czwartek 25 urodzinki ale robię mu w niedzielę razem ze chrzcinami ale będzie miał własny tort żeby nie było i świeczkę z fontanną do dmuchania u mnie w rodzinie jest przewaga raczków że już nie wspomnę że moja siostra i Nikuś są z tego samego dnia więc obchodzą razem tyle tylko że mają różnicę w wieku hihihi. Pozdrawiam was i do usłyszeia.:-)
Julia to kiedy to wielkie wydrzenie bo mój Niko ma w następny czwartek 25 urodzinki ale robię mu w niedzielę razem ze chrzcinami ale będzie miał własny tort żeby nie było i świeczkę z fontanną do dmuchania u mnie w rodzinie jest przewaga raczków że już nie wspomnę że moja siostra i Nikuś są z tego samego dnia więc obchodzą razem tyle tylko że mają różnicę w wieku hihihi. Pozdrawiam was i do usłyszeia.:-)
miotlica
Fanka BB :)
A wiecie co ja teraz robię?
Wypisuję świadectwa dla uczniów mojego męża. Na szczęście on pracuje w szkole specjalnej dla dzieci niesłyszących i tam klasy są malutkie więc mam do wypisania tylko sześć świadectw. A w ubiegłym roku wypisywałam świadectwa dla swojej klasy - liczyła 31 uczniów
Przypomniało mi się, że nie ma już baaardzo długo Vinniki - gdzie jesteś, Kobieto?
Ale mam nadzieję, że uda się nam dłuuugo utrzymać forum - może nawet będziemy pisać o swoich wnukach
Wypisuję świadectwa dla uczniów mojego męża. Na szczęście on pracuje w szkole specjalnej dla dzieci niesłyszących i tam klasy są malutkie więc mam do wypisania tylko sześć świadectw. A w ubiegłym roku wypisywałam świadectwa dla swojej klasy - liczyła 31 uczniów
Przypomniało mi się, że nie ma już baaardzo długo Vinniki - gdzie jesteś, Kobieto?
Ale mam nadzieję, że uda się nam dłuuugo utrzymać forum - może nawet będziemy pisać o swoich wnukach
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
KasiulkaW właśnie przed chwilą napisała :-) hi hi fajny zbieg okoliczności :-) Eve przywołała Kasiulkę myślami ;-)