reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witajcie mały spi duży sie bawi więc zajrzałam co u was słychać .Ja nie noszę Mikołaja do zaśnięcia uwierzcie mi nanosiłam się NIko jak był taki malutki to potem nie zasną inaczej jak na rękach i to lulany mój kręgosłup juz tego nie wytrzymywał , a teraz nie dam się w to wrobić małego kłade do łóżeczka i bawi się albo zasypia patrząc na karuzele nawet jak nie gra.

reklama
Miotlica - poszłam za Twoją radą. Zuzia usnęła sama!!!!!!!!!!!!! mrudziła troszkę, bardziej jak wypuściła smoka. też nie gadam do niej po kapieli. czasami gorzj z wieczornym karmieniem bo od ostatniego karmienia mija za mało czasu żeby zgłodniala ale za duzo zeby spokojnie zasnęła...:baffled: dzisiaj zasnęła sama, siedziałam na łózku obok - nie widziała mnie - i podchodziłam tylko wtedy gdy naprawdę musiałam - i UWAGA- podeszłam tylko raz!!!!!! Zasypianie zajęło jej dłużej jakies 20 minut - więc sukces! Oby tak dalej

Justyna, gratuluję! :-):-)

Hej Rybki Złote!!!!
Ja właśnie wróciłam od ginka, wszystko ładnie się u mnie wygoiło, zrobił mi nawet USG i co, za chwilę u mnie bedzie owulacja, pęcherzyk ma już 17 mm, więc teraz ostrożniutko musimy bawić się z mężem:-D Następna wizyta za 6 miesięcy, a w przyszłym roku w sierpniu cytologia:-)

Super że wszysko dobrze u ciebie Miroslava a ja jeszcze nie zaszłam do gin .Acha miałam pytać dziewczyny cukrzycowe czy juz robiłyście krzywą cukrową żeby sprawdzić czy wszystko u was gra po tej cukrzycy bo ja nie zrobiłam jeszcze a jak jest u was.

Jejuu ale naprodukowalyscie..:-p ale chociaz ten watek nadrobila zobyczymy jak bedzie z kolejnymi.. wczoraj caly dzien spedzilysmy Z Amelka u mojego kuzyna jego zony i synka Natanka;-) Wlasnie dzis w nocy wyjezdzali do PL :-( tez bym chciala..:-(
Przed chwila wstalam tzn mala zasnela o 10 to tez sie polozylam ooo i wlasnie ona tez sie obudzila:-D ( robi kupe hhehe) takze 3 godzinki pospalysmy jeszcze hehe

A nocka ogolnie super tyle ze mala zasnela przed 23 ( bo pozno przyjechalismy do domu) a obudzila sie po 6 rano :szok: (pierwszy raz :tak:)zjadla tylko 50 i pozniej jeszcze po 7 zjadla 100 no i kolo 8 koniec spania:tak:
Ale teraz po tych 3 godzinkach drze mki to jestem wyspana jak nic teraz trzeba bedzie mala nakarmic i chyba na jakis spacerek pogoda piekna :-)

Tyle ze mam cos bolaca miesiaczke (1 po porodzie) zaczynala mi sie kilka dni... az wczoraj zaczela sie na serio:tak: ciekawe ile potrwa:baffled:

Moje Maleństwo własnie myśłam o Tobie, że Cię coś nie ma :-)

Ja lecę ogarnąć trochę mieszkanie, bo jak się okazało przychodzą dziś goście prosić na wesele. Matko, jak nie było, to nie było, a teraz to czerwiec i sierpień, a jeszcze prawdopodobnie moja kuzynka w sierpniu- mama mija :-D

madzik, ale mamy zabawowe lato, co??

Eve nie tylko Wy macie zabawowe lato!
My mielismy w maju wesele ale nie bylismy:no:potem mamy dwa w sierpniu i tez raczej nie pojdziemy a raczej "polecimy"

reklama
Do góry