M*R*
Fanka BB :)
Julia ja rozmawialam z w szpitalu z pediatra przed wypisem i od razu spytalam czy to mleko co podawalam coreczce kiedys(chodzi o firme) moge teraz w razie czego podac malemu .Naprawde o wiele lepiej sie wysypiam karmiac cycem w dzien natomiast butla jest na noc ,konsultowalam to z polozna i ona mi ciagle powtarza :jesli mama szczesliwa i wyspana to szczesliwe i wyspane dziecko a co za tym idzie zdrowe:-).
Po scignieciu mleka wiem ze na noc i tak by mi braklo a Xavier jak glodny to wyje "lalaaaaaaa" i nie ma zmiluj sie ,trzeba mu dac minimum 140ml bo inaczej bedzie lament.
Myfa ja zmeczona jestem w tygodniu bardziej niz w weekend .. latam za starsza cora...jak latawiec.I to dobija moje nogi,ale juz przestaly puchnac wiec o tyle dobrze.
A w ogole to bym meza zbalamucila...nosi mnie jak nie wiem.
Grillowanego kurczaka dzis zjadlam do kompletu,po gruszkach i serniku nic malemu nie bylo:-)
Po scignieciu mleka wiem ze na noc i tak by mi braklo a Xavier jak glodny to wyje "lalaaaaaaa" i nie ma zmiluj sie ,trzeba mu dac minimum 140ml bo inaczej bedzie lament.
Myfa ja zmeczona jestem w tygodniu bardziej niz w weekend .. latam za starsza cora...jak latawiec.I to dobija moje nogi,ale juz przestaly puchnac wiec o tyle dobrze.
A w ogole to bym meza zbalamucila...nosi mnie jak nie wiem.
Grillowanego kurczaka dzis zjadlam do kompletu,po gruszkach i serniku nic malemu nie bylo:-)