reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Ale sie tu dzieje:)

Ciekawe czy przybeda nowe maluszki.

A ja zaraz ide wziac ciepla kapiel. Chcialam zrobic to w ciagu dnia, ale mama i tesciowa wsiadly na mnie zebym sie nie kapala jak jestem sama w domu. No i co ja mialam zrobic?

A dzis na kolacje zrobilam paste z markeli (z cebulka i ogorkiem kiszonym). I pomyslalam sobie jak to jest jak np najem sie takich rzeczy, a za chwile bedzie np szybki porod. To potem w moim mleku bedzie to co zjadlam i kolka dzidziusia murowana. Ale to sobie wymyslilam:)

Na Nowinach same dobre wiadomości, a tu kolejne panie szykują się na porodówkę :-) Powodzenia! Niech się uda jeszcze tej nocy!

Zaskoczyłyście mnie tym krupniczkiem. Też dziś miałam. Od wczoraj ;-)

Czytałam gdzieś, że panga jest niezdrowa. Podobnie jak flądra to ryba co zakopuje się w osadach dennych, a wiadomo co tam się osadza? Raczej jakieś świństwa znając nasze morza... Żal mi, bo też lubię, ale jakoś ostatnio już nie kupuję. Przestawiłam się tylko na solę. Brak mi świeżych. A nad morzem mieszkam... :-:)-:)-(

Tak czytałam co pisałyście o pełni i już widziałam siebie wyjącą jak ten wilk do pełni księżyca. Ale nockę przespałam spokojnie. Dziś spałam nawet do 13:30, bo odsypiałam poprzednią nockę z fałszywym alarmem (od 2:00 miałam skurcze i wielką nadzieję na sukces). Teraz modlę się, by córa mi nie zrobiła numeru i nie urodziła się w piątek 13. Zaciskam nogi!!! Ja bym mamie tego nie darowała :-D

A ja spac nie mogę:wściekła/y: Sikam co 5 minut i to nie wiem, jakim cudem, ale mam czym!
W dodatku maly jak leżę to buszuje jak wsciekly, nie wiem, co mu się stało. Moze to wynik tego, ze po raz pierwszy od... sierpnia (!) mialam sprzeczke z mezem i sie poryczalam... Pewnie maluszek wyczuł adrenaline, a przyzwyczajony nie jest... No ale mi juz przeszło, to on tez moglby juz przestac kopac matke po pecherzu:-D

Ale mnie pachwina nawala, jeeezu... moja prawa pachwina to cos okropnego:baffled:

Vinniki - no to jest złosliwosc losu, najpierw sie oszczedzac, zeby donosic, a potem nie móc dzidziusia wygonic:baffled: ale z tym dojrzewaniem do porodu to moze sie wszystko w ciągu dnia nawet zmienic, wiec kto wie, moze termin pozostanie bez zmian:tak:

No i wczoraj skończyłam ostatnia pisanie, a dziś rozpoczynam... Tak jak pisałam, ze to nie moja nocka, melduję się w dwupaku:tak: Zasnęłam dopiero, jak siusianie odpuściło. Ale jak widać, obudziło mnie całkiem wcześnie:-D Pewnie odeśpię w dzień. Ciekawe jak Moje Maleństwo, KasiulkaW, Volcan, Mordoklejka? Jesteście jeszcze Dwupaki ?:-) A może jakaś inna się rozpakowała:confused:

Hehe, ciekawe, czy mój suwaczek kłamie, czy nie :D

Moonik oby nie skłamał :-). Ja dzisiaj obudziłam się o 4 :szok: i już zasnąć nie mogłam :crazy: a poszłam spać około 24. Hi hi dzisiaj już się wykąpałam, zrobiłam mężusiowi śniadanko pierwsze i drugie :-D już pojechał do pracy a ja leżę i wątpię żebym jeszcze zasnęła. Pewnie znowu w dzień będę odsypiać.

Najgorsze że ja od tej 4 czuję się wyspana :crazy: a o 13 pewnie znowu oczy mi się same będą kleić :crazy:. Spróbuję w dzień nie zasnąć to może w nocy będę normalnie spać :-D.

reklama
Agusia jaki ranny ptaszek z Ciebie! Może faktycznie spróbuj przetrzymać dzień bez drzemki, może coś pomoże...

Monik trzymam mocno kciuki za prawdomówność suwaczka:-)

U mnie nocka dziś spokojna, ostatnio śpię twardym snem…za to w dzień takie humory mam że aż dziwne że ludzie ze mną wytrzymują…jakaś płaczliwa się zrobiłam

Do góry