reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Poczytalam co napisalyscie.
Madzik cholera co to za tesciowa!!!buuuu.
Nie przejmuj sie najwazniejsze ze Ty z mezem potrafisz sie dogadac.

Ja nie pilam herbaty z lisci malin,bo nawet jak chcialam kupic to jej tutaj nie znalazlam.

Emil_e nie zle z "osoba towarzyszaco" to tak jak byscie byli para malolatow wrrrrr.
Ja tez zawsze powtarzam ze z rodzina to sie dobrze na zdjeciach wychodzi

reklama
Przed chwilą dzwoniła moja siostra - jej kumpela urodziła wczoraj córkę: 4 600g i 61 cm - poród był trudny, Mała była okręcona pępowiną, obie dość wymęczone. A najgorsze jest to, że nie wywoływali wcześniej mimo że już zakończyła 42 tydzień - przecież chyba widzieli, że dziecko duże i to owinięcie pępowiną też chyba widać na USG, nie?:baffled:

własnie dlatego zdecydowana jestem na cesarke, tez mam duza dzidzie i brak rozwarcia, szyjka nie przygotowana do porodu i lekarz mowił ze pewnie bym przenosiła i skonczyłoby sie wywoływaniem a wtedy to roznie mogłoby byc.
ja wole nie ryzykowac, zreszta juz nie moge doczekac sie kiedy ja zobacze:-)

Emil_e z ta osoba towazyszaca to rzeczywiscie przesadzili:errr: Ja bym chyba wolala nie isc niz sie denerwowac:-p
Madzik tesciowe bywaja rozne ;-) ja z moja tez mialam nie zaciekawie ale naszczescie juz widze jakos jej przeszlo:tak: no ale to chyba troszke dzieki mojemu D przetlumaczyl dosadnie kobiecinie co jest na rzeczy hehhe:-D teraz jest juz kochana jak nigdy :-) ale to moze tez dlatego ze b zadko ja widuje :-D:-D:-D

Laila jak przy pierwszym dzidzi wyleciał mi czop po ok. 4 godz. byłam już w szpitalu, więc teraz co tylko jestem w kibelku wszystko dokładnie oglądam:-)

Laila- no to już bliziutko... mi czop wyleciał już w czwartek, potem miałam przez trzy dni śluz z krwią i wszystko wróciło do normy.. i już sama nie wiem co mysleć.. ale z tego co wiem to czop może wyleciec już dwa tygodnie przed terminem albo tuż przed porodem... nigdy nic nie wiadomo..zresztą każda kobieta jest inna..

Moje malenstwo - właśnie dlatego nie idę... modlę się zeby do soboty urodzić i mieć wykręt przed moim M bo by się chyba strasznie obraził :)

Ostatnia edycja:
Emil_e no taki pretekst bylby najlepszy:-D
Kitki ciesz sie ze juz tak bliziutko do zobaczenia dzidzi:tak: tez bym juz chciala:-p no ale mi zostalo jeszcze 16 dni :blink:
Ktos wczoraj robil na obiad spaghetii tez sie chyba dzisiaj skusze :tak: szybkie i smaczne :-D

a ja dzisiaj daje sobie luz z obiadem :) synek do babci po szkole idzie i będzie w domku dopiero po 16 jak go mój M zabierze po pracy.. może tylko jakis naleśników nasmaże.. zresztą mam problem co do obiadów bo nic z jajkiem nie może być i pomidorami.. Jasiek ma alergie..
lece troche poprac i posprzątać, dobry pomysł z myciem okien.. może jak sie rozruszam to do soboty się coś wykluje :)

reklama
Hej dziewczyny mam straszny dzień strasznie kręci mi się w głowie więc lerzę i nawt pije kawe naturalną miałam niski cukier więc zjadłam kawałek czekolady ale cały czas mam zawroty .
Nocka była ok choć budziłam się chyba 5 razy , teraz odczówam szczypanie szyjki czy to też skurcze ? nie pamiętam jak było z Nikodemem.
MI jak odstawiłam fenoterol to wieczorem w szpitalu odszedł czop i o 4 odeszły mi wody ale kazdy jest inny.
Ja mam naszczęście ok teściową i mieszkamy jeszcze razem kiedyś miałyśmy ścięcie ale mój mąż jest całkowicie za mną zresztą nie miała kobita racji i dostała od syna zjebki i to kąkretne i od swojego męża też poszło o Nikodema , ale przeprosiła mnie i jest dobrze jak się razem mieszka to trzeba się jakoś dogadywać.
Emil-e wspaniałe zaproszenie.......
Ja mam dziś luz z obiadem teściu robi zupkę ja nawet bym nie wstała z łóżka , a miałam jechać z siostrą po zakupy dla siebie i dla małego a tu coś czuję że lipa i nici z tego.

Do góry