reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MARTYNKA 26tydz, 900g, 37,5 cm

reklama
Witajcie Martynka ma coraz lepsze wyniki w rechabilitacji więc jeździmy już tylko raz w tygodniu. Waga rośnie w oczach waży już 4900 i jest już taka żywa zaczęła łapać zabawki i wszystko już ją interesuje.Tak strasznie jestem z niej dumna a jak mówie że się taka maleńka urodziła to żadko kto wierzy.
Pozdrawiam

Załączniki

• Obraz 108.jpg
    Obraz 108.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 112
  • Obraz 038.jpg
    Obraz 038.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 106
ALICJO
Martynka jest sliczniusia:tak::tak::tak:A ajk super rosnie:szok::tak::tak::tak:
Moje urodzily sie wieksze a jak mialy pol roczku to wazyły mniej niz Martynka:-):tak:

Alicjo Martynka jest na prawde prześliczna, super rośnie i widać że jest radosna , pogodna. Jest prześliczna gratuluje i podziwiam za wytrwałość i siłę jaką ma to na pewno za mamusią!!!! Pozdrawiam!

Witam
No i dopadła nas pierwsza infekcja Martynka zachorowała:-( dostaje antybiotyk dzięki Bogu nie musi iść do szpitala bo nie ma temperatury.Ma nosek zapchany ropą do tego oczka też ropieją i mały kaszel, poztym jest strasznie płaczliwa ale to zrozumiałe bo nie umi jeść i spać.Mam nadzieje że antybiotyk szybko podziała dostaje go od poniedziałku i dziś jest już poprawa bo odessałam pierwszy raz nosek do czysta a wcześniej cały czas chodziłam z rółką i ciągłam.
No i tak przez tą infekcje musiałyśmy przełożyć badanie słuchu na które czekałyśmy 3 miesiące i teraz dopiero we wrześniu no jak będzie zdrowa.
Ale nie martwie się bo lekarz powiedziała że mała i tak jest bardzo silna że nie zachorowała wcześniej tylko teraz bo ponoć wcześniaki chorują bardzo często, no moja Calineczka jest z nami ponad 3 miesiące i jak narazie to dopiero pierwszy raz i oby tak zostało:tak:
Pozdrawiam

trzymam kciuki za dzielną Martynke , oby infekcja szybko mineła
A POZATYM CHCIAŁAM DODAĆ ŻE MAŁA JEST UROCZA - PRAWDZIWA DUMA MAMUSI :tak:

:-DWitajcie
Dawno mnie tu nie było.Martynka ma się już dobrze infekcja przeszła na uszka miała obustronne zapalenie ale po antybiotyku znowu niestety przeszło. Rośnie jak na drożdżach je baaaaaaaaardzo dużo tj mleka wypija dużo bo po 120m-150ml ale musze dodawać kleik bo samego mleka nie wypije zjada rano, wieczorem i raz w nocy w dziń zjada cały słoiczek obiadku 2 razy po pół i pół słoiczka deserka czasem też wypije mleka tak ze 100ml tak więc wszystko super.W dzień śpi dosłownie 2 razy po 20minut za to w nocy super, kompie ja zawsze między 19-20 po zjedzeniu zasypia, przebudzi się między 24 a 1 i potem już śpi do 8-9 tak więc nie jest źle. Pozatym jesteśmy po kolejnym badaniu u okulisty i następna wizyta dopiero w styczniu:tak::tak:czyli jest super.Nadrobiłyśmy już wszytkie zaległe szczepienia i teraz już jetseśmy na bierząco dostała też już 2 dawki na pneumokoki oczywiście za darmo:tak:Tak więc moja Calineczka jest zdrowa jak ryba i rośnie już jak normalne dziecko nikt nie wierzy że to wcześniak urodzony z ciężką zamartwicą CUDA SIE ZDARZAJA Pozdrawiam

Załączniki

• martynka1 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    martynka1 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry