iwka1211
Aniołek 14.01.2009 r.30tc
Alicjo co u Martynki słychać? Napisz chociaż parę słów, wiem że teraz jesteś pochłonięta Niunią ale napisz czy wszystko ok? Pozdrowienia a dla silnej córeczki uściski od ciotek BB:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swietna,sliczniutka dziewczynkaI nie wyglada na to ze urodzila sie taka malenka:-)Jest cudownaHEJ
No to na życzenie parę zdjęć wklejam Martynki z siostrami.
Całuski od Martynki
ciesze razem z tobą Alicjo, serce się radujePisze bo aż się muszę pochwalić. Moja Martyna zaczęła gaworzyć tak po swojemu gdy do nie się mówi odpowiada, uśmiecha się aż mi się łezka w oku zakręciła gdy pierwszy raz coś z siebie wydobyła. Po za tym jest zdrowa jak ryba dziennie na spacery chodzimy i wszędzie ją biorę u mnie w prazy też już była.No i waga przekroczyła 4kg, teraz już wprowadzamy zupki jarzynowe które jej smakują oraz deserki. Nawet nie sądziłam że tak z tego wszystkiego wyjdzie bez żadnego uszczerbku gdy mówię ludziom że to wcześniak urodzony tak w 26tyg i z wagą 900gr to nikt w to nie wierzy. Każdego dnia dziękuję Bogu że dał mi ją i nie pozwoliła aby odeszła.