reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MARTYNKA 26tydz, 900g, 37,5 cm

Witam cioteczki
Mrartynka waży 5500gr fika z pleców na brzuszek z brzuszka na plecy praktycznie skacze po całym pokoju:-D. głowkę trzyma coraz lepiej byłyśmy u ortopedy następna wizyta jak mała zacznie chodzić:tak::tak: je dużo nawet bardzo praktycznie prawie 3 słoiczki na dzień i ponad litr mleka zageszczonego kaszką. Wszyscy są z niej dumni nawet pani psycholog powiedziała że robi bardzo duże postępy i szybko nadrabia a i jeszcze paniczka siadać już chce tylko coś złapie i już się podnosi mało tego zaraz prostuje nogi żeby stać tak że ubaw z nią na całego
Pozdrawiam

Załączniki

• M4100202.jpg
    M4100202.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 132
  • M4100204.jpg
    M4100204.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 132
reklama
Przeczytałam cały wątek. Bardzo wzruszjący co przeszłyście razem :tak: Wspaniale, że wszystko skończyło się dobrze. Tak sobie myślę, że chyba gdybyś urodzila w terminie nasze córki były by z jednego miesiaca :-)

Witam
U nas jak najbardziej wszystko super:-D, ja wróciłam do pracy:tak: fakt na 4 godziny ale zawsze Martynka jest z babcią lub tatą. Pozatym jesteśmy po konsultacji kardiologa i dziurka w sercu jest tak malutka że nie ma żadnego zagrożenia :-Dnastępna kontrola dopiero w lutym, bo kolejnym badaniu słuchu jest bardzo dobrze :tak::tak:.Martynka robi szybko postępy siada, podnosi się i chce już wstawać, oczywiście nadal jeździmy na rechabilitacje.Pozdrawiam

Załączniki

• M4100242.jpg
    M4100242.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 110
  • M4100253.jpg
    M4100253.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 128
Wow! Jestem wzruszona najpierw przeczytałam pierwszą stronę a później ostatnią i jestem w szoku jaka fajna dziewczynka. Super życze dużżżo zdrówka

Witam
W końcu wpadłam ale z czasem krucho to dla tego:zawstydzona/y:
U nas wszystko super no Martynka miała zapalenie oskrzeli:-( ale bardzo szybko pokonała chorobe miała tylko wziewy w domku i do szpitala dzięki Bogu nie musiała iść.:-D
Martyna zaczeła świetnie sama siedzieć no i pomału zaczyna raczkować bo jak na razie to pełza jak ślimak po całym domu. Je już praktycznie wszystko a najbardziej lubi kluski:tak::tak:Co oczywiście widać po wadze przekroczyła już szóstke waży 6500:-D:-DNa rechabilitacje jeździmy już raz w tygodniu, neurolog powiedziała że rechabilitacja będzie napewno aż mała nie zacznie chodzić a Martyna oczywiście już wstaje, tylko do czegoś podpełznie złapie i już fik stoi:tak::tak: śmiesznie to wygląda bo taki mały skrzacik pupa jej jeszcze lata na wszytkie strony a ona sobie wstaje:-) W łóżeczku już też nie poleży za długo wspina sie po tych szczebelkach jak pająk.
Jest naprawde dobrze każdego dnia dziękuje Bogu że mi jej nie zabrał a gdy wspominam te wszystkie złe chwile to czasem patrząc na nią sama nie potrafie uwierzyć że tyle przeszła.
Pozdrawiam

Załączniki

• P1010292.jpg
    P1010292.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 110
  • P1010277.jpg
    P1010277.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 103
  • P1010285.jpg
    P1010285.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 106
  • da075aa746.jpg
    da075aa746.jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Ale sie ciesze ze Martynka tak szybciutko nadrabia zaleglosci:tak::tak::tak:Mozesz byc z Niej dumna:-):tak:
Jest sliczna i bardzo silna dzieczynka
Buziaczki od e-cioci:-)

Do góry