reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Bardzo sie ciesze że jestescie w domku Mój Kamilek też nie chciał na początku jesc mógłby przespac całą noc bez jedzenia a teraz by wszystko jadł.No to czekamy na jakies zdjecia Martynki.gratka dla Martynki i Ciebie że jestescie dzielne
ALICJA
Super ze Martynka jest juz w domkuA to ze tak malutko mleczka wypija to chyba norma u takiego malenstwaMoje tez nie chcialy pic jak byly juz w domku.Lekarze kazali mi je karmic tak zeby wychodzilo 8 karmien na dobe:-)Ale jak wciskala Im mleczko to jak je podniosłam to mi wymiotowaly,wiec zaczelam karmic na zadanie.Fakt faktem powoli przybieraly na wadze ale byly spokojne
Super ze Martynka jest juz w domkuA to ze tak malutko mleczka wypija to chyba norma u takiego malenstwaMoje tez nie chcialy pic jak byly juz w domku.Lekarze kazali mi je karmic tak zeby wychodzilo 8 karmien na dobe:-)Ale jak wciskala Im mleczko to jak je podniosłam to mi wymiotowaly,wiec zaczelam karmic na zadanie.Fakt faktem powoli przybieraly na wadze ale byly spokojne
Teresiatko
[url=http://www.suwaczek.
Alicjo-super wiadomosc ,co do tego ze mala nie wypija mleczka tyle co powinna -to przechodzilam to samo z synkiem ,co prawda wczesniak z 30 tyg,ale budzilismy go na karmienia ,wpychalismy w niego mleko bez sensu ,bo po chwili je ulewał .Po jakis trzech tygodniach zaczal sam dopominac sie mleczka ,a teraz kawal chłopa
A
alicja_23
Gość
Super wieści, my też do domciu we wtorek. Trochę przerazająca ta lista specjalistów;(
Moja Maja wcina bardzo zachłannie, a potem też jej się ulewa;(
SUPER MIKA strasznie się cieszę, zobaczysz ile radości przynosi takie maleństwo i strachu niestety też.Ja cały czas siedze przy małej i patrze czy oddycha i czy ją coś nie boli, bo mała ma problemy z kupką w szpitalu nie miała może to przez wodę albo przez te nowe mleko:-( Zobaczymy dziś dam jej Humane może będzie lepiej.A ci specjaliści no cóż takie mamy zlecenia przez to wszytko co przeszła teraz musi być pod kontrolą, mam nadzieje że tylko raz z nią pojeżdze po tych lekarzach i nie trzeba już będzie.Daj znać MIKA jakie wy macie zalecenia i szybciutko do domku zmykajcie.Pozdrawiamy i całuski dla malutkiej dzielnej dziewczynki
Dołaczam zdięcia małej w domku
Załączniki
reklama
F
fogia
Gość
Alicjo aż mi łzy stanęły w oczach jak ją zobaczyłam, jest taka maleńka i taka śliczna. Jak to dobrze, że jesteście już w domu. Zobaczysz, że pomalutku wszystko się ułoży. Martynka zacznie jeść, rosnąć i pierwsze trudne jej chwile na tym świecie będą tylko złym wspomnieniem. A jak Alicja twoje starsze córeczki zareagowały na pojawienie się Calineczki?