reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MARTYNKA 26tydz, 900g, 37,5 cm

Alicjo myślami będę jutro z Wami. Trzymajcie się, a ty bądź dzielna. A Martynka na zdjęciach prześliczna! Mała księżniczka.

reklama
my też trzymamy kciuki za malutka prześliczną dziewczynkę!!!!
i za mamusie!!żeby była dzielna!!!

Tylko nie pozwól jej zrobić krioterapii bo bardzo niszczy oko i później będą duże problemy by cos jeszcze osiągnąć. Jak będziesz chciała to zerknij na naszą stronę www.irmaaisha.republika.pl , tam znajdziesz informacje o retinopatii i o dalszym leczeniu.

Pozdrawiam Irma
Witajcie Martynka już jest po:-D i nie dałam jej zrobić Krioterapii miała leser i wszystko poszło dobrze:tak::tak::tak::tak:, dostała 3000 impulsów i nie była intubowana potrafiła sama oddychać miała tylko wziewy tlenowe.Teraz już jest dobrze dostała przeciw bólowe i sobie ładnie śpi, ten zabieg miała dzisiaj w niedziele nie zrobili z powodu anemii podali jej krew i dlatego dziś mogli to zrobić:tak::tak::tak: Najgorsze w tym wszystkim to czekanie gdy miała zabieg ale warto było aby usłyszeć że jak na razie jest dobrze:-D MOJA MAŁA CALINECZKA DAŁA RADE JESTEM Z NIEJ STRASZNIE DUMNA Pozdrawiam i dziękuje za wsparcie

Witajcie Martynka już jest po:-D i nie dałam jej zrobić Krioterapii miała leser i wszystko poszło dobrze:tak::tak::tak::tak:, dostała 3000 impulsów i nie była intubowana potrafiła sama oddychać miała tylko wziewy tlenowe.Teraz już jest dobrze dostała przeciw bólowe i sobie ładnie śpi, ten zabieg miała dzisiaj w niedziele nie zrobili z powodu anemii podali jej krew i dlatego dziś mogli to zrobić:tak::tak::tak: Najgorsze w tym wszystkim to czekanie gdy miała zabieg ale warto było aby usłyszeć że jak na razie jest dobrze:-D MOJA MAŁA CALINECZKA DAŁA RADE JESTEM Z NIEJ STRASZNIE DUMNA Pozdrawiam i dziękuje za wsparcie
super wieści, Maja też miała laseroterapię i wszystko jest ok.na tyle, że następna konsultacja dopiero za rok;) Mogłabym ją zabrać już do domciu, ale niestety nadal jest tlenozależna, chociaż waga już słuszna 2360g.
Twoja Córeczka jest bardzo dzielna!!!

MIKA
Za Twoja coreczke rowniez trzymam kciuki zeby jak najszybciej wysza do domku:tak::tak::tak:
Pewnie to juz tylko kwestia dni:-);-)

reklama
Do góry