reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej

ja dzis mialam przymusowa pobudke o 5.30 . moj syn wczoraj byl tak padniety ze o 18 usnal i dzis zarzadzil pobudke jak jeszcze ciemno bylo...
malz jeszcze spi za to, zaraz go obudze i niech on siedzi z Bartkiem , co to za sprawiedliwosc ze ja musze wstawac a on sobie spi do ktorej chce....

a wogole to mam nerwa od rana, wczoraj wymarzlam i dzis czuje jakby mnie jakies przeziebienie bralo, na dodatek po pogrzebie babci byl obiad w restauracji a potem najblizsza rodzina pojechala do moich rodzicow, no i moja kuzynka z swoja 8letnia corka, a ta Mala chora na calego , kaszel , katar , jak mnie moga wkurzac tacy nieodpowiedzialni ludzie, nie dosc ze ciagnie chore dziecko na pogrzeb w taka pogode to potem siedzi sobie w najlepsze za stolem a chory dzieciak chodzi i kaszle wszem i wobec, nie dosc ze sam sie meczy to jeszcze zaraza innych:wściekła/y:

dobra nie bede narzekac z samego rana :) :)

Milego dnia zycze :)

Witam brzuchatki ;)

Dziekuje Wam, jesteście kochane :) i macie racje, to forum jest po to żeby się zwierzać jeżeli czuje się taką potrzebę.. Bo niewielu ludziom, czasem nawet najbliższym nie da się wszystkiego powiedzieć.. A tu można ponarzekać, pożalić się, zapytać o coś, no i wysłuchać kogoś innego i mu doradzić.. W prawie w wiekszości z Was mam wsparcie od samego początku.. Pamiętam jak 'razem' testowałyśmy i wspólnie się cieszyłyśmy z każdych 2 kreseczek na teście :) i brniemy tak od tamtych dni na tym forum :) Wiem że zawsze mogłam na Was liczyć i dziękuje za to :):*

Mąż przyjechał na noc, i szczerze mówiąc zadziwil mnie.. Taki milutki i w ogóle cud chłopak :) ciekawe jak długo to potrwa.. A tak w ogóle to nocka nie przespana.. W nocy budziły mnie skurczybyki ;/ coś mi się wydaje że na dniach wróce do szpitala..

Dzien dobry :))

My tez jak zwykle pobudka o 7 rano i zaraz trza wstac na rozne nogi bo maly jakby mial adhd i nie posiedzi chwile na dupie....teraz łazi za mna i marudzi...jak zwykle....niewiem po co mu zabawki i pokoj jak i tak ciagle mi marudzi....czasami mam dosyc.
Brzuch mnie boli od wczoraj tak dziwnie....zadzwonilabym do ginki ale bedzie mi kazala przyjechac a ja nie mam jak.

Iza - super ze z mezem lepiej.. :);-):-)

Izulka nie udzielam się za często ale czytam. I wiesz masz rację. Odkąd leże forum jest u mnie wciąż na pulpicie i nawet mój mąż wie że to moje teraz najlepsze towarzystwo. A poza tym to każdy sam decyduje o czym pisze na forum. Jeśli nie obraża innych to nie wolno nikomu mówić czy może pisać o swojej prywatności otwarcie czy nie. Ale czym jest pisanie o ciąży i dolegliwościach jak nie obnażanie prywatności? To dlaczego nie pisać o związkach i relacjach z bliskimi? Sama też kiedyś się troszkę wygadałam. I pomogło. Tym bardziej ze ostatnio moimtowarzystwem jest tylko moj mąż i moj czterolatka Lenusia-córka.;-)
Pozdrawiam was serdecznie.

witamy z rana

nadal 2w1

a ja skurczyki cd od wieczora mam piłkę taką z porodówki i się na niej bujam jak mam skurcze:happy2: i przechodzi:tak:
ale już mi krocze rozwala ale damy radę bez szpitala póki co:tak:

u nas dziś słonko grzeje że hej tak milusi się robi :tak::tak::tak:

miłego dnia

a ja sie wlasnie dowiedzialam, ze nie ma juz oddziału mojej firmy tam gdzie pracowalam :szok:
został przeniesiony do Warszawy.
Kurde czlowiek siedzi w domu i nawet nie wie.:confused::confused:

a co do maciezynskiego to mi ksiegowa powiedziala, ze przy wyjsciu ze szpitala dostajemy jakies zaswiadczenie o urodzeniu dziecka, musimy zrobic akt urodzenia i napisac oswiadczenie, ze dnia tego i tego urodzilam swoje pierwsze dziecko. I to wszystko mam wyslac do ksiegowej. A co ona ma dalej z tym zrobic to juz nie wiem :confused:

ale to wszystko jest wkurzajace..

Cześć dziewczynki

Ja nie wiem jak będę dziś funkcjonować:confused::confused:

Nocka do du... ząb mnie bolał całą noc i teraz też:wściekła/y: do tego jakoś tak mi nie dobrze.

Nie ma co się oszukiwać trza z tym zębem iśc ,ale boję się bez znieczulenia:baffled::baffled:

Czy któraś z Was miała znieczulenie u stomatologa w ciąży??

Cześć dziewczynki

Ja nie wiem jak będę dziś funkcjonować:confused::confused:

Nocka do du... ząb mnie bolał całą noc i teraz też:wściekła/y: do tego jakoś tak mi nie dobrze.

Nie ma co się oszukiwać trza z tym zębem iśc ,ale boję się bez znieczulenia:baffled::baffled:

Czy któraś z Was miała znieczulenie u stomatologa w ciąży??

Nie kochana. Mi robiła dwa zęby bez znieczulenia i przeżyłam jakoś.. Ale chyba się boją dawać znieczulenie..

reklama
Witajcie!
Ja na nocke włożyłam sobie jedną globulkę a rano miałam sajgon na papierze czyt. dużo białego śluzu. Ale to po tej globulce pewnie.;-)
Niedługo zbieram się z M na zakupki spozywcze dla nas i dziadków no i jak będziemy wracac to wejdziemy po łóżeczko:-)

Izulka super, że z M się układa:)

Pozdrawiam i do uslyszenia potem:)

Do góry