Molly_anna
Fanka BB :)
Ja też już miałam sprawdzane, ale to było w 5-6 miesiącu. Ogólnie to prawie całą ciążę mam "sucho", a teraz jakoś tak...i się martwię. Chyba rano zadzwonię do ginki i się upewnię, bo wizytę mam dopiero na 9 lutego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcecie szpital jak z filmu? To zapraszam do swojego miasteczka:-) Normalnie BOSKI JEST no i lekarze, pięlęgniarki też:-) Sprzęt bombowy:-)
Tez chodzę państwowo i tez dostaję skierowania I jestem mega happy zadowolona bo na kazdej wizycie lekarz mnie bada, mierzone mam tetno i maluszek też i jestem wazona. Wszelkie pytania jak mam to zawsze dostaje odpowiedź
A ja mam zle wiesci, dzwonilam o wyniki posiewu i wyszly jakies bakterie i infekcja, musze kulac sie w niedziele do gina po leki
Dziwne, bo robilam posiew przed ciaza i zaraz na poczatku i bylo ok! Zawsze sie cos przyplata tylko ciekawe skad, nawet seksu nie uprawiam
Takze jak widac zotlawa wydzielina w ciazy wcale nie jest normalna
Dobra, zmykam zaraz do szkoly.
Witajcie. Właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia.
Dowiedziałam się, że wcale nie robią wszystkim pierwiastkom nacięcia krocza, tylko jak jest niezbędne. Kamień spadł mi z serca:-)
Powiedzcie mi, jak uważacie: czy przy zamkniętej szyjce mogą sączyć się wody?
Bo ja już sama nie wiem, czy to nagle zwiększyła mi się wydzielina, czy to pot, czy cholera wie co
Moje kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
No ale juz jestem z Wami i bede pisac juzzzz
ale sie cieszeeee!!!
jejki Wy dziolchy juz niektore 9 miesiac zaczna niedlugo!!! ale leci!!!!!!!!
Dzięki za pocieszenie:-) Ja chyba jednak na wszelki wypadek zadzwonię jutro do lekarki, bo inaczej będę się zadręczać do 9 lutegoChyba mogą. Ale ja w sumie tez mam tak mokro ostatnio ciągle, jednak nie sądze, zeby to były wody. Władki zmieniam non stop (wcześniej ich nawet nie nosiłam) a dziś w nocy 2 razy dosłownie ze mnie chlupnęło, ze musiałam biec szybko do łazienki, zeby wszystkiego nie zmoczyć.
Mój Synus ma czkawkę A brzuchol cały czas twardy, napięty i bolący. Nic nie chce zadziałać na niego, ale jak zwykle w nocy odpuści