reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Jak nie macie pomysłu to tak na szybko i smacznie mozna zrobic podudzia z kurczaka z pomysłem na obiad (tym gdzie daja woreczek do pieczenia) naprawdę bardzo smaczne

U mnie na obiad pomidorowa z ryżem i warzywami a na drugie ziemniaki opiekane z zołami sałata i jakieś mięsko ale nie wiem jeszcze jakie :)

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami - puszka.pl
Jak masz smaka na kapustkę to zrób łazanki, dziewczyny tu wczoraj o tym pisaly i ja dziś poleciałam po kapustkę i cebulke i zaraz zabieram się do roboty:tak::-D
A co do prawka to mój M tez ma egzamin:tak:26 albo 28 własnie:tak::-)
Be etrzymac kciuki podwójnie:tak::-)

No właśnie muszę zaraz ten przepis oblookać ;-) hehe dzięki Agniesiak85 za pomysł ;-) no a mój egzamin wypada akurat w 20 rocznicę ślubu moich rodziców :-p :tak: Więc jak zdam to zrobię miłą niespodziankę moim rodzicom :-D hehe, a akurat oni opłacali mi wszystko hehe, co do trzymania kciuków to bardzo proszę o tę pomoc.. hehe, bo przyda mi się:-)​

ale jestem wściekła!!!:wściekła/y: pojechałam w tą wichurę na uczlenię, a tu znowu przełożyli zajęcia na inny dzień!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Tak więc wróciłam do domu spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A miałam wogóle dzisiaj nie jechać przez tą pogodę, i jeszcze się strasznie nie wyspałam, bo ostatnio budzę sie nad ranem i potem nie mogę zasnąć.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś miałam wizytę, ale USG mi nie robiła. Stwierdziła, że za często i spokojnie wystarczą 3 razy w ciągu całej ciąży. Chodzę z NFZ i to pewnie dlatego. Za 3 tygodnie idę do innej przychodni na połówkowe. Muszę jakoś wytrzymać:baffled:

ale jestem wściekła!!!:wściekła/y: pojechałam w tą wichurę na uczlenię, a tu znowu przełożyli zajęcia na inny dzień!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Tak więc wróciłam do domu spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A miałam wogóle dzisiaj nie jechać przez tą pogodę, i jeszcze się strasznie nie wyspałam, bo ostatnio budzę sie nad ranem i potem nie mogę zasnąć.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wspólczuje CI..mogłaś wgl nie jechać.. :sad:

U mnie na obiadek dziś również pomiodoróweczka, ale z makaronem i naleśniki ze zesmażonymi jabuszkami z pomarańczą.
Pogoda to klapa całkowita - nawet na chwilkę nie chce mi się tyłka ruszyć z domku...:(

Oj, ja juz po obiadku :) ale sie najadłam :) hi hi. Zaraz jadę do lekarza ogólnego.. nie chce mi się, bo w sumie najchętniej to bym sie spać położyła he he ;) Miałam dziś sprzątac w domku, to palcem nie kiwnęłam.. jedyne co zrobiłam to to że się wykąpałam.. Czy was też dopada takie zmęczenie?? Katastrofa..

reklama
Do góry