kiciaq87
Fed up.....
nie bylam u tego lekarza:-( dostalam normalnego krwawienia jak w czasie @:-( zrobilam jeszcze jeden test wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie:-( eh no cuz:-( nie dane mi bylo widocznie tym razem, bylam dopiero kilka dni po spodziewanej @ wiec bylo to jedno z tych naturalnych, wczesnych poronien, jakbym nie zrobila testu wczesniej pewnie nawet bym nie wiedziala ze w ciazy bylam:--( wywalilam suwaczka:-( narazie sie otrzasam, trzeba bedzie powrocic do staranek, ale juz nigdy nie zrobie testu przed terminem spodziewanej @ zbyt duza przykrosc pozniej i stresu jesli nie wychodzi:-----( tymczasem wszystkim marcoweczkom zycze duzo zdrowka, spokojnych 9 miesiecy i zeby juz zadna nie odpadla z terminu tak jak ja
ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp
pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)
ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp
pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)