reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie bylam u tego lekarza:-( dostalam normalnego krwawienia jak w czasie @:-( zrobilam jeszcze jeden test wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie:-( eh no cuz:-( nie dane mi bylo widocznie tym razem, bylam dopiero kilka dni po spodziewanej @ wiec bylo to jedno z tych naturalnych, wczesnych poronien, jakbym nie zrobila testu wczesniej pewnie nawet bym nie wiedziala ze w ciazy bylam:-:)-( wywalilam suwaczka:-( narazie sie otrzasam, trzeba bedzie powrocic do staranek, ale juz nigdy nie zrobie testu przed terminem spodziewanej @ zbyt duza przykrosc pozniej i stresu jesli nie wychodzi:-:)-:)-:)-:)-( tymczasem wszystkim marcoweczkom zycze duzo zdrowka, spokojnych 9 miesiecy i zeby juz zadna nie odpadla z terminu tak jak ja:tak:

ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp :-D

pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)

reklama
Kiciaq :-:)-:)-( Powodzenia w dalszych staraniach. Tylko nie wiem czy nie powinni ci zrobić USG żeby zobaczyć, czy się wszystko wyczyściło :confused:

A moja kreska ciągle blada. Ale jeszcze nie minął termin spodziewanej @. Poza tym brzuch mnie pobolewa, a nigdy nie mam bóli przed okresem. Więc jestem raczej dobrej myśli :-)

kiciaq87 bardzo mi przykro. A z tym testem to masz racje, lepiej sie nie spieszyc.

Agniesiak85 nawet Twoj drugi suwaczek informuje o zagniezdzeniu :sorry2:

Ja to wogole sie nie czuje jak w ciazy. Dopoki nie pojde do gina to chyba nie uwierze. Poza tym jakos narazie mam jakies humory i nie umiem sie cieszyc.

Na dodatek taki upal. Moj syn fiksuje. Jest taki marudny ze szok. Wczoraj kupilam mu basenik taki maly. Posiedzial chwile ale nie, wiekszy go interesuje ( moj maz jako wieksze dziecko kupil sobie taki duzy pompowany :sorry2: ) i stoi i skierczy pol dnia zeby sie tam dostac. Albo do samochodu. On by siedzial w samochodzie 24h. A mnie sie srednio chce siedziec w samochodzie w garazu jak jest z 40 stopni !!! Zwariowac idzie. Poza tym staram sie go nie nosic wiec zeby go odciagnac i zajac czyms innym to musze go za reke brac a on mi sie wyrywa , kladzie na ziemi i wogole cyrk. Sasiedzi pomysla ze dziecko bije tak sie wydziera.

Sorki ze ponarzekalam. Generalnie jest moim kochanym , najslodszym na swiecie synkiem ale momentami mam wrazenie ze zwariuje z nim. Dzis powiedzialam mojemu malzowi ze za rok bedzie mnie odwiedzal w zakladzie zamknietym jak pomysle ze mi jeszcze jedna taka sztuka dojdzie do wychowania haha :sorry2:

Witajcie Marcóweczki:-D:-D
U nas dziś taka piękna pogoda:tak:
Już od 5 rano nie śpię. Ostatnio budzę się o 5 już wyspana a potem jeszcze sobie kimam:tak::-D
Nie poszłam dziś zajmowac się Filipkiem ( to moja praca) bo FIlipek miał gorączkę 39,4 i rodzice byli z nim na pogotowi bo czopek bardzo mało zbił temperatury.. Prócz zaczerwienionego gardła i gorączki nie ma żadnych objawów chorobowych. Podejrzewają angine, dlatego dzwoniła dziś rano do mnie jego mama i powiedziała, że dla ciężarnych angina jest niebezpieczna i żebym nie przychodziła bo się zarażę.

Mnie brzusio juz nie boli:-D Jedynie jak się zmęczę lub za długo chodzę to wtedy:tak: Ogólnie czuje się dobrze:tak:Nie moge się doczekac, kiedy mi się suwaczek przesunie na drugie okienko z dzidzią:-p:-D
A Wy kochane jak się czujecie?;-)

Dzień dobry :-)

Ja się czuję całkiem normalnie, poza tym że mnie pobolewa brzuch czasem.

Agniesia, dużo dzieci ma teraz anginę. Mój też lekko chory, ma katar i chrypkę. Poza tym ma od paru dni wysypkę na plecach, ale to może być potówka (strasznie się poci w nocy, chociaż śpi w samym t-shircie i pod cienką kołdrą). Jutro mam wolne, to może go wezmę do lekarza.

Kasaii, wiem co czujesz. Ja mam dwulatka ;-)

Joasya, witaj, rozgość się :tak: (obym się sama tu rozgościła ;-))

Agniesiak85 ja tez tak mialam w 4 tyg ze wlasnie jak duzo chodzilam to czulam brzuszek tzn takie napiecie lub lekki bol teraz juz tego nie czuje, za to czuje cycochy o ranny jak bolo i sutki takie wrazliwe, prawa piers juz nabrzmiala lewa jeszcze nie smiesznie wygladam bo sa nierowne :-)
Blueberry77 napewno sie rozgoscisz

Agniesiak twoj suwaczek rozowy-czujeszze bedzie mala ksiezniczka?:-))))
ja mam niebieski i licze na księcia :-)

nie bylam u tego lekarza:-( dostalam normalnego krwawienia jak w czasie @:-( zrobilam jeszcze jeden test wyszedl negatywny, czyli hcg spadlo do zera praktycznie:-( eh no cuz:-( nie dane mi bylo widocznie tym razem, bylam dopiero kilka dni po spodziewanej @ wiec bylo to jedno z tych naturalnych, wczesnych poronien, jakbym nie zrobila testu wczesniej pewnie nawet bym nie wiedziala ze w ciazy bylam:-:)-( wywalilam suwaczka:-( narazie sie otrzasam, trzeba bedzie powrocic do staranek, ale juz nigdy nie zrobie testu przed terminem spodziewanej @ zbyt duza przykrosc pozniej i stresu jesli nie wychodzi:-:)-:)-:)-:)-( tymczasem wszystkim marcoweczkom zycze duzo zdrowka, spokojnych 9 miesiecy i zeby juz zadna nie odpadla z terminu tak jak ja:tak:

ja sie nie zalamuje bede sie zaczajac na kwietniowki teraz a jak nie to na majowki, czerwcowki itp :-D

pozdrawiam wszystkich serdecznie, moze bede czasem na Wasz watek zagladac ale musze sie narazie troche uspokoic, zeby zdrowo i optymistycznie zaczac na nowo;-)

Nie martw się. Przeczytaj pierwsze strony tego wątku. Zielona wampirzyca miała podobnie. Zapraszamy na temat kwietnióweczek w pod-forum staramy się

reklama
Agniesiak85 ja tez tak mialam w 4 tyg ze wlasnie jak duzo chodzilam to czulam brzuszek tzn takie napiecie lub lekki bol teraz juz tego nie czuje, za to czuje cycochy o ranny jak bolo i sutki takie wrazliwe, prawa piers juz nabrzmiala lewa jeszcze nie smiesznie wygladam bo sa nierowne :-)
Blueberry77 napewno sie rozgoscisz

Agniesiak twoj suwaczek rozowy-czujeszze bedzie mala ksiezniczka?:-))))
ja mam niebieski i licze na księcia :-)
Uff to mnie uspokoiłaś:tak: Juz w sumie prawie przeszły mi te bóle brzuszka ale jak właśnie dłużej pochodze to odczuwam jeszcze:tak:
Mi piersi też powolutku zaczynaja dokuczac:-pHihi:-)
A liczymy z M na księcia Tomaszka:tak::-D A różowy wybralam bo jakos mi tak pasował:-p:-D

Do góry