ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
CCaroline - a pracowalas przed ciaza?? ja sie wlasnie zastanawiam kiedy "opuscic" dzieci i pojsc do pracy zeby szybciej trwalo to budowanie domu. Ja najchetniej na rok poki K nie dostanie umowy to bym gdzies wynajela mieszkaniechociaz na ten rok bo nie wytrzymam tego...
Pracowałam ale zanim zaszłam w ciążę z Dawidem i zarabiałam jak dla nas wystrczająco bo 2 tys mąż 2,5 tys także było super, ale na papierze mamy najniższą, eh co zrobić. Później poszłam na zwolnienie, szkodliwe warunki w pracy i tak było coraz mniej kasy, później wychowawcze. Ale dajemy radę, czasami jest ciężko, ale ważne, że na swoim, my wynajmowliśmy mieszkanie przez 2 lata, może warto sie rozejrzeć jakie są ceny, takie małe nieduże mieszkanko z dwoma pokoikami, kuchnią i łazienką, w naszym nie dużym mieście za wynajem 38 m płaciliśmy 500 zł plus gaz, prąd i woda, plus swoje jakieś tam opłaty typu komórka. Jak urodzi się drugi brzdąc, nie wiem jak to będzie, ale planuję wrócić do pracy jak skończy pół roczku, wtedy będę musiała się rozejrzeć za nianią.
kacha87 mam nadzieję, że tylko do jutra. Z Dawidem podobnie było, ujawnił się dopiero w 23 tc na USG 4D.