reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja tez tak mam ...ale jak leze na boku to az tak bardzo nie czuje ze mi sie chce siku a jak dam sie na plecy to jest jakis koszmar...
wogole nie umiem sie wyspac na plecach albo na boku.... zawsze spalam na brzuchu..a teraz nie mozna :((

reklama
Ostatnio mój gin troszkę mnie zasmucił bo powiedział że termin porodu pewnie przesunie się na 27-28.02- czyli lutóweczka, ale nadal czuję się marcóweczką :tak:!!
Nie mogę doczekać się już porodu--jestem ciekawa jaki będzie tym razem - mam nadzieję że łatwiejszy!!

Ja w nocy to tak minimum 2 razy, a w dzień... Jak siedzę to jest w porządku, natomiast nie mogę w ogóle prawie chodzić, bo musiałabym mieć chyba pampersa. Jak tylko ide od razu ciśnie mnie na pęcherz, dlatego koszmarem stało się dla mnie załatwienie czegokolwiek na mieście :-D
A wczoraj byłam na mszy za Mamę i jak mi w kościele Małe dwa razy przywaliło w pęcherz, to myślałam, ze mi w tym kościele po nogach pocieknie :-D

mi przy 1 ciazy pod koniec wychodzilo ze zamiast urodzic 9 listopada to urodze 17 pazdziernika :szok::szok: prawie caly miesiac bo z wilekosci dzidzi tak wychodzilo hehe....
wogole strasznie mi sie podoba ze urodze w marcu!!!!! ma wiosne bedzie tak....świeżo i wogole.... drzewka beda zakwitaly i na spacerki bedzie mozna chodzic szybko.... fajooooowooooo.......

Kurde sebek spi juz 3 godzine..... ide mu amciu przygotowac bo pewnie zaraz wstanie i trza isc na spacer bo pogode mamy pieknaaaa!!!!!

mielismy jechac z K na zakupy ale jego to nie obchodzi..... co tam...on zarabia i to przez niego zamiast wydac na proszek do prania za 3 kg 20 zl to wydam ponad 30 w wiejskim sklepie..... :crazy:

ja w ciagu ostatniego tygodnia, a co za tym idzie podczas glupiego przeziebienia i goraczki:/ do kibelka biegla nawet jak wypilam pol szklanki wody..cala noc, co ok. godzine...na drugi dzien bylam jak niezywa, niewyspana mumia:) a tak nomalnie to ze 3 razy to minimum..:confused2:

reklama
Do góry