reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja tez tak mam ...ale jak leze na boku to az tak bardzo nie czuje ze mi sie chce siku a jak dam sie na plecy to jest jakis koszmar...
wogole nie umiem sie wyspac na plecach albo na boku.... zawsze spalam na brzuchu..a teraz nie mozna :((

reklama
Ostatnio mój gin troszkę mnie zasmucił bo powiedział że termin porodu pewnie przesunie się na 27-28.02- czyli lutóweczka, ale nadal czuję się marcóweczką :tak:!!
Nie mogę doczekać się już porodu--jestem ciekawa jaki będzie tym razem - mam nadzieję że łatwiejszy!!

Ja w nocy to tak minimum 2 razy, a w dzień... Jak siedzę to jest w porządku, natomiast nie mogę w ogóle prawie chodzić, bo musiałabym mieć chyba pampersa. Jak tylko ide od razu ciśnie mnie na pęcherz, dlatego koszmarem stało się dla mnie załatwienie czegokolwiek na mieście :-D
A wczoraj byłam na mszy za Mamę i jak mi w kościele Małe dwa razy przywaliło w pęcherz, to myślałam, ze mi w tym kościele po nogach pocieknie :-D

mi przy 1 ciazy pod koniec wychodzilo ze zamiast urodzic 9 listopada to urodze 17 pazdziernika :szok::szok: prawie caly miesiac bo z wilekosci dzidzi tak wychodzilo hehe....
wogole strasznie mi sie podoba ze urodze w marcu!!!!! ma wiosne bedzie tak....świeżo i wogole.... drzewka beda zakwitaly i na spacerki bedzie mozna chodzic szybko.... fajooooowooooo.......

Kurde sebek spi juz 3 godzine..... ide mu amciu przygotowac bo pewnie zaraz wstanie i trza isc na spacer bo pogode mamy pieknaaaa!!!!!

mielismy jechac z K na zakupy ale jego to nie obchodzi..... co tam...on zarabia i to przez niego zamiast wydac na proszek do prania za 3 kg 20 zl to wydam ponad 30 w wiejskim sklepie..... :crazy:

ja w ciagu ostatniego tygodnia, a co za tym idzie podczas glupiego przeziebienia i goraczki:/ do kibelka biegla nawet jak wypilam pol szklanki wody..cala noc, co ok. godzine...na drugi dzien bylam jak niezywa, niewyspana mumia:) a tak nomalnie to ze 3 razy to minimum..:confused2:

reklama
Do góry