reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam niedzielnie:)
Dzisiaj poszliśmy rano z Ł do kościoła i myślałam, że zemdleję.. zrobiło mi się okropnie duszno, że zdjęcłam kurtkę i myślałam, że zaraz z mężem wyjdziemy, bo aż zaczęłam mieć mroczki przed oczami. Ale wkońcu facet mi ustąpił miejsce i jak siedziałam to doszłam do siebie, ale mój Ł się aż wystraszył, bo sie zrobiłam blada jak ściana. Przyznam się, że nie mogłam się doczekać, kiedy ta msza się wkońcu skończy:zawstydzona/y:

Jeżeli chodzi o sikanie, to ja ostatnie noce mam koszmarne, minimum 3 razy w nocy wstaję i rano dłużej też nie pośpię, bo muszę lecieć do kibelka. I potem niewyspana chodzę cały dzień. A zanim usnę wieczorem, to też przynajmniej ze 3 razy odwiedzam kibelek. A staram się jak najmniej pić już jak przychodzi wieczór:eek: No i niestety też mi się zdarza popuścić przy kichnięciu:zawstydzona/y: muszę się skupić i zacisnąć mięśnie, żeby nic nie uleciało:zawstydzona/y: A jak jestem w ruchu to też mogłabym chodzić co 5 min do kibelka, więc też staram się nic nie załatwiać na mieście, bo chwila spaceru i już mi się chce siku:eek::eek:

Jutro na uczelnię... ehhh jak mi się nie chce... niby tylko 4 godziny ale nawet na tyle mi się nie chcę tam jechać. Tydzień temu sobie olałam i wzięłam od gina zwolnienie, ale teraz trzeba się pokazać... już mam dosyć tej uczelni:baffled:
Ja zaraz idę na tv, poleżymy sobie z mężem, a potem pewnie znowu tu zajrzę;-)

Miłego wieczorku:-)

Witam dziewczynki my z mężem jak zwykle dzisiaj obiadek u rodziców więc nie trzeba było gotować :-) to taka niedzielna tradycja :-)
Co do sikania to ja też wstaje po 2 albo 3 razy w nocy, taki urok :tak: dzidzia coraz bardziej ruchliwa i za dnia raczy mnie kopniaczkami :-)
W środe mam jeszcze jedno usg połówkowe, troszke dokładniejsze niż to 3 tyg temu i mam nadzieje że potwierdzona zostanie płeć już na 100% :-) a za tydzień znów wizyta u mojego gina, musze porobić badania, niestety również krzywą cukrową bleeeee
Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Chyba wszystkie siedzicie sobie w domku z rodzinkami co? A ja kwitnę w pracy jeszcze dwie godziny :( nie mam już siły, spokój jak każdej niedzieli, cztery litery bolą od siedzenia. Do łazienki latałam dziś nie zliczoną ilość razy ale jak ja pije 3-4 litry samej wody dziennie, nie mówiąc o sokach czy ewentualnej zupie, której dziś nie jadłam. Bo nie ma mowy o obiedzie w pracy, a na kanapkach nie ujadę tak długo...

Oj tak przychodzi weekend to marcóweczki zajęte :) to dobrze :) fajnie spędzić chwilę z rodzinką, my również byliśmy na obiadku u teściowej, ale sama robie gołąbki, także jutro będę miała mniej roboty. Co do pęcherza, u mnie jest różnie czasami wstaję dwa razy czasami wogóle, nie jest źle, pod koniec dopiero będzie częste wstawanie. :tak:

Kochane, a może macie jakieś propozycję odnośnie połączenia tematów, aby nie robił się taki bałagan? Połoczyłam na razie marcowe bliźniaki i drugi post bliźniaki, czy macie jakieś jeszcze pomysły? czy niech zostanie tak jak jest?

reklama
Do góry