witajcie niedzielnie
za oknem sloneczko
spalismy do 12
maz poszedl na 13 do pracy a ja wlasnie sprzatam troszke ,boli mnie glowa od tego spania .
Jak sie wyrobie to pojde do kosciola w prawdzie nie bedzie mszy ale z tego co pamietam to powinnien byc kosciol otwarty ,pomodle sie za wszystkich i jak zawsze zapale swiatelko i tym razem takze dla twojego Aniolka Missliss
Od piatku czulam wyrazniejsze ruchy niuni zawsze z rana i wieczorem a dzisiaj jakos nic
leniwa czy co moze spi
mam nadzieje ze wszystko ok i nie chce sobie nic wkrecac we wtorek wizyta u mojego gina i tez chyba w koncu mi musi zagladnac jak tam moja szyjka bo jeszcze mi nic nie mierzyl i gdzie lozysko .
A w czwartek wizyta w klinice u pani Doc ktora zawsze dlugo patrzy i nam pozwala i mierzy i jest bardzo dokladna i moze dostaniemy znowu fajne fotki
Ja dostalam zakaz wspolzycia od samego poczatku jak tylko zrobila, test od ponad 21 tg nie ma nic zero ,choc nieraz bardzo sie chce i jak M mi po domu na golasa chodzi i szczuje to SZOKKKKKKKK ale jak nie wolno to nie wolno bez sexu da sie zyc .
Potem to dopiero bedzie frajda po tylu miesiacach niczego wynajme babcie jako opiekunke a M przez 24 nie dam spokoju
Ja sie boje a M chyba jeszcze bardziej dlatego jestesmy grzeczni tylko sie tulimy i za raczke trzymamy
Uciekam i milej niedzieli