reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A gdzie byłaś ubezpieczona do tej pory? Bo dziwnie to jakos wychodzi. Jesteś osobą pracującą?
U mnie nie używa się tych ksiżeczek od lat, własciwie nigdy się uch nie używało, no ale legitymacja ubezpieczeniowa to podstawa.

wczesniej bylam ubezpieczona u rodzicow, nistety wyjechali za granice i wymeldowali sie.i konic;/ no a jeszcze wczesniej mieszkalismywe Francji :/

reklama
Dziewczyny, ja mma łożysko na ścianie tylnej i mój lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku. Co prawda mam też zakaz na seks, przemęczanie się, noszenie itp. ale to akirat ze względu na krótką szyjkę.

A tutaj link podaję do tego co znalazłam na temat łozyska (krótko i treściwie):
Umiejscowienie łożyska

witajcie niedzielnie :)
za oknem sloneczko :)
spalismy do 12 :-D maz poszedl na 13 do pracy a ja wlasnie sprzatam troszke ,boli mnie glowa od tego spania .
Jak sie wyrobie to pojde do kosciola w prawdzie nie bedzie mszy ale z tego co pamietam to powinnien byc kosciol otwarty ,pomodle sie za wszystkich i jak zawsze zapale swiatelko i tym razem takze dla twojego Aniolka Missliss :)

Od piatku czulam wyrazniejsze ruchy niuni zawsze z rana i wieczorem a dzisiaj jakos nic :( leniwa czy co moze spi :) mam nadzieje ze wszystko ok i nie chce sobie nic wkrecac we wtorek wizyta u mojego gina i tez chyba w koncu mi musi zagladnac jak tam moja szyjka bo jeszcze mi nic nie mierzyl i gdzie lozysko .
A w czwartek wizyta w klinice u pani Doc ktora zawsze dlugo patrzy i nam pozwala i mierzy i jest bardzo dokladna i moze dostaniemy znowu fajne fotki :)

Ja dostalam zakaz wspolzycia od samego poczatku jak tylko zrobila, test od ponad 21 tg nie ma nic zero ,choc nieraz bardzo sie chce i jak M mi po domu na golasa chodzi i szczuje to SZOKKKKKKKK ale jak nie wolno to nie wolno bez sexu da sie zyc .
Potem to dopiero bedzie frajda po tylu miesiacach niczego wynajme babcie jako opiekunke a M przez 24 nie dam spokoju :-D

Ja sie boje a M chyba jeszcze bardziej dlatego jestesmy grzeczni tylko sie tulimy i za raczke trzymamy :-D

Uciekam i milej niedzieli

ja tez czytałam ze to łozysko moze sie przeniesc w kazdej chwili...
ja mam na szczescie na tylnej... ale moja gin tez cos kreci.....co mam usg w terminie to ona mi kaze lazic za dwa tygodnie albo na nastepej wizycie i tez sie tym martiwe mimo ze jak ja pytam czy wszysto ok to mówi ze tak..ale chyba gdyby bylo cos nie tak to by mi powiedziała.
Jeeeeejuuuuuuuu jeszcze tydzien i 6 miesiac!!!!! strasznie szybko mi czas leci....a remontu nadal nic K twierdzi ze zdązymy.....wogole prosze go zebysmy pojechali po jakies meble bo nie mamy to on udaje ze nic nie slyszy .....
My juz po obiadku robilam gulasz i ciagle jestem glodna....chyba pojde sobie zjesc jeszcze...:szok: a potem na spacerek....trza strugac przed sasiadami porzadna rodzine hehe

cześć!
Jej w Wawie dzisiaj pogoda pod psem-pada i ciśnienie takie, że bawiąc się w pociąg z córcią, ja i mój tata przysnęliśmy :) Mój P w pracy a ja zaraz jadę na jakieś zakupki z parentsami ( trochę ich wykorzystam to pomogą przy jak zwykle, rozbrykanej Laurce).czy wy nadal macie takie parcie na pęcherz? Kurcze wstaję 3 razy w nocy i strasznie mnie to męczy a wydawało mi się że teraz powinno być lżej!
Miłego dnia dziewczynki!:tak:

reklama
Sylusia ja z kazdym tygodniem mam coraz gorzej :-D W nocy wstaje minimum 3 razy, czasami 5 :szok: I sie nie wysypiam. W dzien tez ciagle latam do kibelka.

A ja jutro wracam do pracy :crazy:

Do góry