reklama
Cześć dziewczynki właśnie wróciłam z usg i z 80% dziewczynki zrobił się 100% CHŁOPAK!!!!!
A to mieliście niespodziankę hihi;-) Gratuluję synka:-):-)
Gdzie robiłaś usg?? Ja idę w czwartek do luxmedu. Miałam iść najpierw do top medicalu ale krzyknęli mi 150zł za zwykłe usg 2d A luxmedzie 100zł będzie mnie kosztowało.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Amy oprócz gołąbków to zrobiliśy jeszcze kaszuby MNiamuśne wyszły Bo jak miała się zmarnowac resztka kapusty to ją wykorzystaliśmy do kaszubów
Mi jak zaczęły wypadac włosy i powiedziałam o tym ginowi to przepisał mi feminantal z DHA i mam spokój Wogóle teraz mi już nie wypadają no i paznokietki mam super mocne bo wcześniej mi się rozdwajały.Bierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić
Hehe co do włosów na nogach to mi tez bardzo wolno odrastająhejka,
babo-WITAMY:-)
Ja dziś w nocy jakoś długo nie mogłam zasnąć, Gabrynia jakoś się wierciła:-) brzuch jakos mnie bolał:-(ale za to jak usnęłam to spałam do 9:30
Ja biorę feminatal z DHA- zaczęłam już go brać przed zajściem(wtedy jeszcze brałam ten zwykły)i dzięki temu zauważyłam że paznokcie mam twardsze i się nie rozdwajają, ufff:-)a w ogóle to strasznie wolno mi rosną włosy na nogach:-)
Mega gratulacje No.. może uda się chłopaczkom zdofonic marcowe dziewuszkiCześć dziewczynki właśnie wróciłam z usg i z 80% dziewczynki zrobił się 100% CHŁOPAK!!!!!
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja to zauważyłam juz w poprzedniej ciąży . To chyba sprawka hormonów :-)a w ogóle to strasznie wolno mi rosną włosy na nogach:-)
Moni27
Monika
Witam
Bierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić
Gaba ja biore od 13 tyg Femintal 400 + DHA. Nie przepadam za rybami dlatego przydaje mi się DHA w witaminkach :-)
Babo witamy w naszym gronie
juustyna gratuluje syneczka wkońcu jakiś chłopaczek. U nas też chyba będzie chłopczyk ale to dopiero w poniedziałek gin postara się potwierdzić
Gosia_x_bonus i gratis
witajcie
dziś już po usg, moje dzieciaki tak się kręcą,że trudno określić ich płeć, wszystko ok, jestem szczęśliwa choć moja gin zasiała nutkę niepewności w stylu, jakby coś się działo niech Pani dzwoni o każdej porze...może jestem przewrażliwiona, a może mówi tak bo to w końcu bliźniaki, ale genaralnie do przodu
zastanawiam się nad usg 3d, lub 4d, ale nie wiem kiedy powinnam je zrobić?, w którym tygodniu miałyście w/w robione?
pozdrawiam
dziś już po usg, moje dzieciaki tak się kręcą,że trudno określić ich płeć, wszystko ok, jestem szczęśliwa choć moja gin zasiała nutkę niepewności w stylu, jakby coś się działo niech Pani dzwoni o każdej porze...może jestem przewrażliwiona, a może mówi tak bo to w końcu bliźniaki, ale genaralnie do przodu
zastanawiam się nad usg 3d, lub 4d, ale nie wiem kiedy powinnam je zrobić?, w którym tygodniu miałyście w/w robione?
pozdrawiam
neska11
Igi 04' Błażej 10'
A wiecie co tak a pro po juustyny tak sobie pod prysznicem dziś myślałam czy zdaży się u nas marcóweczek jakiś przypadek,że urodzi się np chłopiec zamiast oczekiwanej dziewczynki lub na odwrót?hihihi
A no jeszcze gratulację dla juustyny!!!:-)
A no jeszcze gratulację dla juustyny!!!:-)
Ja miałam USG 4d robione w 15 tygodniu, i to był nie zapomniany widok, mam nawet filmik, ale gin mówiła że najlepiej robić od 20-któregoś tam bo już jest więcej tkanki tłuszczowej i lepiej widać kruszynkę, jej mimikę itd...
ja robiłam w novum i polecam:-)
ja robiłam w novum i polecam:-)
reklama
ionka
witam w ten ponury dzień :-)
mialiśmy iść na zakupy, ale na dworze huragan i leje i tak się zbieramy od 2 godzin i nie mamy ochoty wyjść
obudziłam się dziś na siku o 4ej i potem nie mogłam zasnąć... teraz jakaś półprzytomna jestem
broń mnie Boże przed takimi snami!! jakby miał mi się przyśnić mój ginek w erotycznej pozie, to nie wiem, czy bym się z wrażenia obudziła hahahah on ma chyba z 60 lat!
nie martw się, na pewno będzie ok! :-) ja biore witaminki dla kobiet w ciąży, takie z omega dodatkowo, chociaż mój gin mówi, że w owocach i jedzeniu mam wszystko :-) no, ale nie zaszkodzi :-) dodatkowo biorę jeszcze magnez z B6, żeby mnie brzuch nie bolał, a to wg niego lepsze niż no-spa
toteż właśnie dlatego napisałam, że przez jakiś tydzień, nie dłużej :-)
po prostu dni mijają, a mi czasu na wszystko brakuje
mąż siedzi i ogląda wózki w necie, ciekawe co z tego wyniknie zajmuje go to tak, jakby wybierał super samochód
mialiśmy iść na zakupy, ale na dworze huragan i leje i tak się zbieramy od 2 godzin i nie mamy ochoty wyjść
obudziłam się dziś na siku o 4ej i potem nie mogłam zasnąć... teraz jakaś półprzytomna jestem
właśnie mi się przypomniało, że miałam sen ze swoim ginekologiem hahahaha Była taka erotyczna atmosfera, ja byłam w jego gabinecie a on jakieś sexowne teksty mówił i wogóle mało co się nie przespaliśmy ze sobą hahahahahahahaha
broń mnie Boże przed takimi snami!! jakby miał mi się przyśnić mój ginek w erotycznej pozie, to nie wiem, czy bym się z wrażenia obudziła hahahah on ma chyba z 60 lat!
Witam
Wczoraj byłam na usg u gina i z serduszkiem dzidzi wszystko wporządku. Ale gienekolog powiedziała że bedzimey obserwować jeszcze. Także na każdej wiztycie będzie stres.
Bierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić
nie martw się, na pewno będzie ok! :-) ja biore witaminki dla kobiet w ciąży, takie z omega dodatkowo, chociaż mój gin mówi, że w owocach i jedzeniu mam wszystko :-) no, ale nie zaszkodzi :-) dodatkowo biorę jeszcze magnez z B6, żeby mnie brzuch nie bolał, a to wg niego lepsze niż no-spa
To też nie jest tak do końca, bo zapewniam Cię, że dziewczynom, które siedzą w domu, a mają przykazane LEŻEĆ wcale nie jest fajnie. Zwłaszcza jak już na przykład maja jednego małego smyka w domu. Ja co prawda niby nie muszę leżeć plackiem, mam się tylko oszczędzać i dużo odpoczywać, ale muszę się przyznać, że jak byłam w pracy to lepij się czułam psychicznie. Przynajmniej zajmowałam czymś myśli, musiałam się skupić i odrywałam się od tego wszystkiego, co przykre, od myślenia o Mamci i w ogóle. Każda sytuacja ma swoje plusy i munusy
toteż właśnie dlatego napisałam, że przez jakiś tydzień, nie dłużej :-)
po prostu dni mijają, a mi czasu na wszystko brakuje
mąż siedzi i ogląda wózki w necie, ciekawe co z tego wyniknie zajmuje go to tak, jakby wybierał super samochód