reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A to mieliście niespodziankę hihi;-) Gratuluję synka:-):-)
Gdzie robiłaś usg?? Ja idę w czwartek do luxmedu. Miałam iść najpierw do top medicalu ale krzyknęli mi 150zł za zwykłe usg 2d :szok: A luxmedzie 100zł będzie mnie kosztowało.

usg robiłam w top medikalu u dr. mazurka sympatyczny lekarz i zapłaciłam 100zł.A w grudniu idę na 4D i zapłacę 250zł jeszcze dodam ze nie jest to mój lekarz prowadzący.

reklama
ionka u mnie dziś nad ranem podobnie,jak się obudziłam to przewracałam się z boku na bok...gdzieś mi się obiło o uszy,że to się zdarza w ciąży.
Co do witamin -ja biorę od początku ale włosy gubię garściami i tak...takie są te nasze uroki ciąży;-)

Witajcie dziewczyny :)
U nas tez zimno i bedzie padac i chodze jakos do tylu zrobilam spagetti ale dalej jestem glodna i tak w kolo .
M idzie na 18 do pracy i bedzie znowu nudno echhhh takie zycie .
Jak bede miec kompa bede pisac wieczorem .
Teraz idziemy scinac wlosy ja M i zas bedzie awantura :((

usg robiłam w top medikalu u dr. mazurka sympatyczny lekarz i zapłaciłam 100zł.A w grudniu idę na 4D i zapłacę 250zł jeszcze dodam ze nie jest to mój lekarz prowadzący.

witam,

wlaśnie sie zastanawialam nad 4d ale np w luxmedzie koszt to 200 zł i np jak zapisac sie do fajnego lekarza jak np dr. bartosiewicz to mysle ze bylo by ok.

dlaczego wybralas top medical??

aha i jeszcze jedno moja kolezanka poszla na usg 4d w 27 tyg ciązy i mowila ze niestety nic jej nie wyszlo bo dzidzius za duzy... lekarz wtedy jej powiedzial ze na takie usg to najlepiej ok 24-25 tydz. ale to pewnie zalezy jak brzad sie ulozy...

Cześć dziewczynki właśnie wróciłam z usg i z 80% dziewczynki zrobił się 100% CHŁOPAK!!!!!

Juustyna Gratuluje synka :)

marti mnie znowu wlosy na noga i nie tylko rosna w zdwojonym tempie. Depilatora nawet nie chwam.

babo witaj :-) wsrod marcowek.

neska11 ja to sie jeszcze zastanawiam ile z nas urodzi w marcu a ile w lutym i w kwietniu ;-)

Dzis w nocy zlapal mnie pierwszy skurcz w lydke, myslalam ze sie poplacze. W pierwszej ciazy mialam je co noc, teraz myslalam ze mnie omina, a tu nici. Ide robic sniadanie, dzis nalesniki, nie nie mam weny tworczej na rozmaitosci.

Wama to ja do ciebie wpadne na nalesniki.A to polskie czy amerykanskie?

Z lenistwa dzisiaj amerykanskie z tymi malymi kielbakskami sniadaniowymi i jajkiem sadzonym polane syropem klonowym. Moj maz to lubi to czasem sobie takie pozwole zrobic. Typowy IHOP ;-) zapraszam cala rodzinke :tak:

reklama
hejo ufff nareszcie po szkole jestem ...c holerci wstalam o 7 zeby zdarzyc na wyklady na 8 i co i jak w tamtym tygodniu facet nie przyszedl i dwa wyklady czyli 3 h siedzielismy i czekalismy na niego kumacie??:szok: koszmar jakis ale na szczesxie szybko nas wypuscili bo juz o 15 a jutro wole nie myslec jak moj tylek wytrzyma siedzenie 12 godzin .... dzisiaj mi juz odpadal i sie wiercilam jakbym owsiki miala a co dopiero jutro :szok: kosmos :no: i to dopiero pierwszy rok i scisk na sali bo cholera nas jest 130 osob w grupie i musze krzeselka przynosic i zastawiac przejscia bo nie ma tyle miejsc masakra... co to szkola dla kasy nie zrobi

co do obiadku to ja dzisiaj kupilam kiszona kapustke i robie lazanki :-) mniam ciekawe czy mi takie dobre jak w realu wyjda ;-):-D w ogole jestem padnieta , malo spalam i zaraz sie zdrzemne... maz po 21 przychodzi wiec z obiadem nie musze sie spieszyc na szczescie :tak: a no i czeka mnie jeszcze cos gorszego :baffled: moj zatkany kibel agggrr no juz sie nie da drugi dzien wytrzymac i sprobuje cos pokombinowac przy nim jak jakiegos druta znajde haha :-D a jak nie to maz sie bedzie trudzil jutro ... ehhh doslownie gowniana robota w niedziele-koszmar:baffled::szok:

ide lulac dobranoc ;-):-)

Do góry