reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja tez mysle nad uzywanym laktatorem,bo w poprzednich ciazach mialam reczny ale rece mnie bolaly bo musialam odciagac bo synkowi nie chcialo sie na poczatku ciagnac bo zasypial gdy tylko go przystawialam.Chce kupic medeli a w sklepie jest ponad 300$ wiec mysle nad uzywanym tylko bajwyzej butelki kupie nowe i rurki zobacze jaki kupie ale to pozniej.

reklama
Ja laktator dostanę w spadku po koleżance.. :-p nie opłaca mi się kupować, bo kumpela musiała kupić w sierpniu, bo miala termin na pazdziernik, ale urodzila w sierpniu.. i jak malutki w szpitalu lezal to ona musiala wozic mleczko, a teraz mowi, ze maly smiga z cycem, to mi odsprzeda :-)​

Kurka przegapiłam dzisiaj brzydule.. no i probuje sobie z neta ściagnac, specjalnie wykupilam sobie rapishare na miesiac, a tu lipa.. net chodzi tak ch**owo, ze nawet nie ma mowy o sciaganiu czegokolwiek, a strony to mi tak wolno otwiera, jak nie wiem :oo::eer: jestem wsciekla!​

Czesc dziewczyny....
zastuj na dziewczynki przerwany, bedziemy mieli coreczke :tak::-D Z dzidzia wszystkow porzadku, tylko lozysko mam z przodu i czasami ciezko znalesc tetno zeby dobrze uslyszec. Ciaza przebiega prawidlowo i wszystko cacy.

OwIrene co do laktatora medeli to ja go mialam z Patem i wykupilam na niego plan, taki ze jakby cokolwiek sie z nim stalo to moge go odeslac i dostane albo nowy albo czek za jego wartosc, po roku uzywania zadzwonilam i powiedzialam ze cos ciagniecie jest za slabe i bez pytan odeslalam i wyslali mi kase. Jest tez duzo onnych elektrycznychlaktatorow, takich jak avent na pryzklad i tez sa b. dobre a kosztuja okolo $100.

Czesc dziewczyny....
zastuj na dziewczynki przerwany, bedziemy mieli coreczke :tak::-D Z dzidzia wszystkow porzadku, tylko lozysko mam z przodu i czasami ciezko znalesc tetno zeby dobrze uslyszec. Ciaza przebiega prawidlowo i wszystko cacy.

Gratuluję już wpisuję w listę naszą :)

Muszę wam powiedzieć, że moja siostra jest w szpitalu :) więc może już jutro będę miała siostrzeńca, jak wszystko szybko pójdzie :)

Kurka, ale mnei zgaga pali:oo: Jak ja nie lubie miec zgagi.. i nic już mi nie pomaga.. ani cukierek ani nic :sad:

Ja przed ciążą nie miałam pojęcia co to jest zgaga. Teraz za to pali mnie prawie codziennie i to tak porządnie i tez już na nią nie pomaga. Próbowałaś jesć migdały? Na mnie na początku działały, teraz tylko sporadycznie. Przeważnie czuję się jak smok wawelski. Strasznie głupie i męczace uczucie. A wystarczy, ze napiję się wody już się zaczyna. Czasem muszę na przykład przerwać posiłek, bo tak mnie już pali, ze nie da się nic zjeść. A jak pomyślę, ze mam się z tym męczyć jeszcze tyle czasu.... :wściekła/y:

reklama
LAKTATOR

Dziewczyny nie szalejecie~! Jeśli macie zamiar wrócić szybko do pracy i rzeczywiście odciągać pokarm codziennie to laktator elektryczny jest przydatny ale jeśli chcecie od czasu do czasu odciągać jak gdzieś jedziecie czy coś to wystarczy ręczny a dobry.
Ja używałam babyono a później aventa i ten drugi był świetny( razem z buteleczką z smoków do niego jest pełno). Pozdrawiam!:-)

Do góry