xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)
Sposoby na poranne nudności
Dziękuje kochana ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)
Cześć Dziewczyny mam nadzieję, że dołącze do Waszego grona Ostatnią miesiączkę miałam 20 czerwca, dzisiaj zrobiłam test i wyszla taka bladziutka kreseczka) (ale dopiero po około 30 minutach), powtórze w najblizszych dniach i mam nadziję, że będą juz 2 grube krechy Z kalkulatorowych wyliczeń wychodzi mi termin na 28 marca
To spokojnie poczekaj kilka dni, bo wyniku testu nie powinno się odczytywać po czasie dłuższym niż 10 minut. Ja miałam na początku bardzo blade kreseczki, ale pokazywały się po około 5 minutach.Cześć Dziewczyny mam nadzieję, że dołącze do Waszego grona Ostatnią miesiączkę miałam 20 czerwca, dzisiaj zrobiłam test i wyszla taka bladziutka kreseczka) (ale dopiero po około 30 minutach), powtórze w najblizszych dniach i mam nadziję, że będą juz 2 grube krechy Z kalkulatorowych wyliczeń wychodzi mi termin na 28 marca
O imbirze też słyszałam, że pomaga. Podobno dobrze jest nosić przy sobie kawałek (obrany ze skórki) i w razie konieczności wąchać. Nie testowałam tego sposobu, ponieważ nigdy nie miałam takiej potrzeby, ale moze warto spróbować:-)Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)
O imbirze też słyszałam, że pomaga. Podobno dobrze jest nosić przy sobie kawałek (obrany ze skórki) i w razie konieczności wąchać. Nie testowałam tego sposobu, ponieważ nigdy nie miałam takiej potrzeby, ale moze warto spróbować:-)
To spokojnie poczekaj kilka dni, bo wyniku testu nie powinno się odczytywać po czasie dłuższym niż 10 minut. Ja miałam na początku bardzo blade kreseczki, ale pokazywały się po około 5 minutach.
Cześć Dziewczyny mam nadzieję, że dołącze do Waszego grona Ostatnią miesiączkę miałam 20 czerwca, dzisiaj zrobiłam test i wyszla taka bladziutka kreseczka) (ale dopiero po około 30 minutach), powtórze w najblizszych dniach i mam nadziję, że będą juz 2 grube krechy Z kalkulatorowych wyliczeń wychodzi mi termin na 28 marca