xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mloda mamusia, to w moim wieku jestes super bo czułam sie tu jakos tak jak gówniarz jakis hi hi ;p Nie no, zartuje oczywiscie Nigdy nie odczułam tego ze jestem mlodsza.. raczej sie tu wszystkie na równi traktujemy :* co bardzo mi sie podoba, bo nikt mi nie wypominal wieku A niestety na róznych forach, różnie bywa ;/ A i WSZYSTKIEGO NAJ :*:*:*
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie! :* i życze spokojnych jeszcze ok 4 - 5 miesięcy :*
Oj, kochane, o plecach mi nie mówcie.. Ja czasem nawet wstac z fotela nie moge.. Wczoraj jak sie na chwile w wannie kąpusialam, to mama mi musiala pomoc wstac.. Szok po prostu.. Nie raz mi sie plakac chce To wszystko po tym wypadku w zeszlym roku.. Bo mialam lekki uraz kregoslupa (okolice lędzwi) i dlatego ból sie nasila teraz..
U mnie jest ładna pogoda ;p
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie! :* i życze spokojnych jeszcze ok 4 - 5 miesięcy :*
Oj, kochane, o plecach mi nie mówcie.. Ja czasem nawet wstac z fotela nie moge.. Wczoraj jak sie na chwile w wannie kąpusialam, to mama mi musiala pomoc wstac.. Szok po prostu.. Nie raz mi sie plakac chce To wszystko po tym wypadku w zeszlym roku.. Bo mialam lekki uraz kregoslupa (okolice lędzwi) i dlatego ból sie nasila teraz..
U mnie jest ładna pogoda ;p