Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam! Dzisiaj taki zwariowany dzień..nic mi się nie chcę, a muszę wyjść z domu Mój Ł zrobił mi dzisaj urodzinowe śniadanko i teraz siędzę i wcinam przed kompem
Dziewczyny widzę, że większość was ma bóle kręgosłupa, a czy któraś z was cierpi na bóle pupy, to znaczy chodzi mi o taki ból w okolicy kości krzyżowej, podobno nazywają się one bólami krzyżowymi. Ja mam je już bardzo długo, przeważnie pojawiają się po wysiłku, czyli po jakimś sprzątanku albo po dłuższym staniu i oczywiście wtedy nawet leżenie nie pomaga.:-(
Dobra kochane muszę spadać bo mam strasznie dużo roboty dzisiaj chociaż wolałabym posiedzieć z wami!!!
Buziaki
Ja tez mam straszne bóle własnie tak jakby na kości biodrowej od tylu.. nie wiem jak to napisac, tak jakby na pupe z tyłu nachodziło. Najgorsze jest to, ze nie moge się w nocy przekręcac , nawet nogi w kolanie zgiąc taki ból..:-(
no chusty sa drogie i jak dla mnie dzieko jest troche sciskane w niej albomoze to tylko moje zle spostrzezenia ... chyba wole nosideko , ale mysle ze ani to ani to nie bedzie potrzebne chociaz sie zobaczy
Ja tam nie zamierzam używac chusty ani nosidełka, dla mnie to zbędny zakup;-) W domku to wiadomo, że dzidzia ma łóżeczko i mnie, a jak wychodzimy to wózeczek, na pewno wygodniej mu będzie się w wózeczku rozłozyc niż w chuście by byl;-) No ale musze przyznac, że dla mam wygodna sprawa, więc się jeszcze zastanowię