reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
AGUS27 Witamy
EVELLCIA ja mam usg na kazdej wizycie, bo o moją Dzidzie w sumie chwilę "walczyliśmy" i od początku jestem pod tzw. szczególnym nadzorem..tymbardziej, że byliśmy kierowani na inseminację i w momencie kiedy już prawie na nią czekaliśmy i odpuściliśmy częściowo takie parcie że musimy - udało sie! Dzidziolek chciał przyjść z zaskoczenia - nie z ciśnienia:-) i to dlatego.. Moja pani dr przez rok wcześniaj wykonywała mi miliony badań i zna mnie od podszewki, dlatego teraz tak jest... Zresztą - to strasznie fajna babka (tfu, tfu);-)
Dobra, ale ja teraz spadam się dotlenić, napisze coś jeszcze póżniej - o ile mnie M. nie podsiądzie przy kompie jak wróci z pracki, hejka
Dobra, ale ja teraz spadam się dotlenić, napisze coś jeszcze póżniej - o ile mnie M. nie podsiądzie przy kompie jak wróci z pracki, hejka
Hej Ccaroline !AGUS27 Witamy
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam w pochmurną środę a mnie jak zwykle Dawid o 6 zbudził, zaczynam powoli się przyzwyczajać to tak wczesnego wstawania. Po za tym u nas bardzo brzydka pogoda i nic się nie chce robić.
Jak u was samopoczucie? Mnie zaczynają boleć plecy przy leżeniu, muszę się co chwilę przewracać z jednej strony na drugą, podobnie miałam z Dawidkiem.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę! :-)
Witam w tą szarą środę:-) Mnie też plecy bolą:-( Normalnie w nocy to tak się wiercę, że
Hej Kobietki!
Jestem na forum od jakiegos miesiąca ale tutaj jeszcze się nie udzielałam:-)
Mam termin na 31 marca, a na imię mi Agnieszka :-)
Będzie mi miło dołączyć do Waszego grona :-)
Witaj wśród marcóweczek:-)
rozumiem. w takim razie moje gratulacje i życze powodzonkaEVELLCIA ja mam usg na kazdej wizycie, bo o moją Dzidzie w sumie chwilę "walczyliśmy" i od początku jestem pod tzw. szczególnym nadzorem..tymbardziej, że byliśmy kierowani na inseminację i w momencie kiedy już prawie na nią czekaliśmy i odpuściliśmy częściowo takie parcie że musimy - udało sie! Dzidziolek chciał przyjść z zaskoczenia - nie z ciśnienia:-) i to dlatego.. Moja pani dr przez rok wcześniaj wykonywała mi miliony badań i zna mnie od podszewki, dlatego teraz tak jest... Zresztą - to strasznie fajna babka (tfu, tfu);-)
ja tez narazie uciekam
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Hej:-):-)
Wiecie co pospałam dziś do 9.50 Mnie się to nie przytrafia ,ale synuś był na noc u mamy więc mogłam dospać. Teraz zajadam śniadanko i czytam was sobie :-)
Witaj AGUS27 ja mam termin na 30 marca więc bliziutko, haha przynajmniej nie jestem ostatnia, bo ze wszystkim dziewczyny mnie przeganiają miały dużo wcześniej ruchy niż ja(co zrozumiałe)wiedzą już co niektóre jaka płeć
smartkaja w pierwszej ciąży utyłam 25 kg, byłam bardzo spuchnięta, byłam jednym wielkim obrzękiem, ale lekarz nigdy nie zwracał mi uwagi, żebym siępowstrzymała z jedzeniem, ani nie sugerował mi diety, po prostu, poszło i taka moja natura.
Teraz przytyłam pewnie z 5 kg bo dawno się nie ważyłam.
Na krzyż też sobie mogę popsioczyć, bo boli gdy się muszę wyprostować po schylaniu lub po odkurzaniu
Dzisiaj na TVN był program o chustach do noszenia dzieci, fajna sprawa, ale obawiam się czy dałabym radę sobie ją założyć
Wiecie co pospałam dziś do 9.50 Mnie się to nie przytrafia ,ale synuś był na noc u mamy więc mogłam dospać. Teraz zajadam śniadanko i czytam was sobie :-)
Witaj AGUS27 ja mam termin na 30 marca więc bliziutko, haha przynajmniej nie jestem ostatnia, bo ze wszystkim dziewczyny mnie przeganiają miały dużo wcześniej ruchy niż ja(co zrozumiałe)wiedzą już co niektóre jaka płeć
smartkaja w pierwszej ciąży utyłam 25 kg, byłam bardzo spuchnięta, byłam jednym wielkim obrzękiem, ale lekarz nigdy nie zwracał mi uwagi, żebym siępowstrzymała z jedzeniem, ani nie sugerował mi diety, po prostu, poszło i taka moja natura.
Teraz przytyłam pewnie z 5 kg bo dawno się nie ważyłam.
Na krzyż też sobie mogę popsioczyć, bo boli gdy się muszę wyprostować po schylaniu lub po odkurzaniu
Dzisiaj na TVN był program o chustach do noszenia dzieci, fajna sprawa, ale obawiam się czy dałabym radę sobie ją założyć
O jak miło:-):-) Myślałam już że jestem tu samotna z naszych stron.. A z jakiej dzielnicy jestes??:-)
Cześć dziewczyny ja tez jestem z lublina mam zamiar rodzić na kraśnickiej a do gin chodzę na jutrzenki dr.karwsik katarzyna.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Witam! Dzisiaj taki zwariowany dzień..nic mi się nie chcę, a muszę wyjść z domu Mój Ł zrobił mi dzisaj urodzinowe śniadanko i teraz siędzę i wcinam przed kompem
reklama