reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej Kobietki!
Jestem na forum od jakiegos miesiąca ale tutaj jeszcze się nie udzielałam:-)
Mam termin na 31 marca, a na imię mi Agnieszka :-)
Będzie mi miło dołączyć do Waszego grona :-)

reklama
EVELLCIA ja mam usg na kazdej wizycie, bo o moją Dzidzie w sumie chwilę "walczyliśmy" i od początku jestem pod tzw. szczególnym nadzorem..tymbardziej, że byliśmy kierowani na inseminację i w momencie kiedy już prawie na nią czekaliśmy i odpuściliśmy częściowo takie parcie że musimy - udało sie! Dzidziolek chciał przyjść z zaskoczenia - nie z ciśnienia:-) i to dlatego.. Moja pani dr przez rok wcześniaj wykonywała mi miliony badań i zna mnie od podszewki, dlatego teraz tak jest... Zresztą - to strasznie fajna babka (tfu, tfu);-)
Dobra, ale ja teraz spadam się dotlenić, napisze coś jeszcze póżniej - o ile mnie M. nie podsiądzie przy kompie jak wróci z pracki, hejka:eek:

Witam w pochmurną środę :) a mnie jak zwykle Dawid o 6 zbudził, zaczynam powoli się przyzwyczajać to tak wczesnego wstawania. Po za tym u nas bardzo brzydka pogoda i nic się nie chce robić.

Jak u was samopoczucie? Mnie zaczynają boleć plecy przy leżeniu, muszę się co chwilę przewracać z jednej strony na drugą, podobnie miałam z Dawidkiem.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę! :-)
Witam w tą szarą środę:-) Mnie też plecy bolą:-( Normalnie w nocy to tak się wiercę, że:szok:

Hej Kobietki!
Jestem na forum od jakiegos miesiąca ale tutaj jeszcze się nie udzielałam:-)
Mam termin na 31 marca, a na imię mi Agnieszka :-)
Będzie mi miło dołączyć do Waszego grona :-)
Witaj wśród marcóweczek:tak::-)

EVELLCIA ja mam usg na kazdej wizycie, bo o moją Dzidzie w sumie chwilę "walczyliśmy" i od początku jestem pod tzw. szczególnym nadzorem..tymbardziej, że byliśmy kierowani na inseminację i w momencie kiedy już prawie na nią czekaliśmy i odpuściliśmy częściowo takie parcie że musimy - udało sie! Dzidziolek chciał przyjść z zaskoczenia - nie z ciśnienia:-) i to dlatego.. Moja pani dr przez rok wcześniaj wykonywała mi miliony badań i zna mnie od podszewki, dlatego teraz tak jest... Zresztą - to strasznie fajna babka (tfu, tfu);-)
Dobra, ale ja teraz spadam się dotlenić, napisze coś jeszcze póżniej - o ile mnie M. nie podsiądzie przy kompie jak wróci z pracki, hejka:eek:
rozumiem. w takim razie moje gratulacje i życze powodzonka:)

ja tez narazie uciekam

Hej:-):-)
Wiecie co pospałam dziś do 9.50:szok::szok::szok: Mnie się to nie przytrafia ,ale synuś był na noc u mamy więc mogłam dospać. Teraz zajadam śniadanko i czytam was sobie :-)

Witaj AGUS27 ja mam termin na 30 marca więc bliziutko, haha przynajmniej nie jestem ostatnia, bo ze wszystkim dziewczyny mnie przeganiają:-D:-D miały dużo wcześniej ruchy niż ja(co zrozumiałe)wiedzą już co niektóre jaka płeć:-D:-D

smartkaja w pierwszej ciąży utyłam 25 kg, byłam bardzo spuchnięta, byłam jednym wielkim obrzękiem, ale lekarz nigdy nie zwracał mi uwagi, żebym siępowstrzymała z jedzeniem, ani nie sugerował mi diety, po prostu, poszło i taka moja natura.
Teraz przytyłam pewnie z 5 kg bo dawno się nie ważyłam.

Na krzyż też sobie mogę popsioczyć, bo boli gdy się muszę wyprostować po schylaniu lub po odkurzaniu:no:

Dzisiaj na TVN był program o chustach do noszenia dzieci, fajna sprawa,:tak::tak: ale obawiam się czy dałabym radę sobie ją założyć:confused2:

reklama
Do góry