reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Czarnuszka88 ile Twój synio ma ząbków, u nas od dłuższego czasu tylko 6 i nic nie zapowiada się na razie na następne.
- moj Sebus ma 8 zabkow dwie dolne dwojki wyszly mu nieadwno i to byl koszamr juz przy dwojkach mial prawie 40 stopni goraczki straszne to ...ciekawe co bedzie jak beda mu szly tylne....
Sebus wczoraj pierwszy raz jadl racuchy i mu smakowalo....zreszta mu wszystko smakuje....i jablka tez maz przytargal hehe )
Wiecie co....nawet listopadówki niektore juz urodzily i maja swoje kruszynki takie malenkie naptrzec sie nie mozna
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
to powie mi ktos jak zrobc suwaczek na pulpit na windows wista???
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Wiecie co....nawet listopadówki niektore juz urodzily i maja swoje kruszynki takie malenkie naptrzec sie nie mozna
Moja siostra ma termin 1 listopad, więc już nie długo zostanę ciocią :-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dzisiaj cisza jakas moze trzeba temat rozkręcić :-) Co na obiad planujecie bo ja smaka nie mam może mi się coś zechcę
Ja jeszcze nie wiem.. M pewnie zje troche w pracy a ja ugotuję fasolke szparagową z bulka tartą M jak wróci to już kanapki pewnie zje na kolację:-) Zresztą poczekam na niego może cos razem wymyślimy
Cześć moja imienniczko :-)
to powie mi ktos jak zrobc suwaczek na pulpit na windows wista???
Kurka zapomniałam M zapytac jak on mi to zrobił.. ale wiem, że do notatnika jakiś kod kopiował.. Jak M wróci z pracy to od razu zapytam i napiszę
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- u mnie bylo tak ze moja starsza siostra tez byla razem ze mna w ciazy i miala termin na 28 pazdziernik a ja na 9 liatopad...ja urodzilam 31 pazdziernika a ona 1 listopada...dzien po mnie hehe a jeszcze mowila mi..."sandra zebys tylko w swieto zmarlych nie urodzila..."heheMoja siostra ma termin 1 listopad, więc już nie długo zostanę ciocią :-)
Ja jeszcze nie wiem.. M pewnie zje troche w pracy a ja ugotuję fasolke szparagową z bulka tartą M jak wróci to już kanapki pewnie zje na kolację:-) Zresztą poczekam na niego może cos razem wymyślimy
Kurka zapomniałam M zapytac jak on mi to zrobił.. ale wiem, że do notatnika jakiś kod kopiował.. Jak M wróci z pracy to od razu zapytam i napiszę
oooooooo ja chyba tez jutro se walne fasolke maz uwielbia .....
dziekuje Ci bardzo!!!
Agniesiak85
oooooooo ja chyba tez jutro se walne fasolke maz uwielbia .....
dziekuje Ci bardzo!!!
Nie ma sprawy
Ja lecę zrobic sobie zupke chińską Tzn zalewam ja tak by wiecej makaron napęczniał, niz zrobiła się z tego zupa:-)
Ja lecę zrobic sobie zupke chińską Tzn zalewam ja tak by wiecej makaron napęczniał, niz zrobiła się z tego zupa:-)
Ja tez jestem zainteresowana :-):-):-)to powie mi ktos jak zrobc suwaczek na pulpit na windows wista???
Agniesiak85
Mam dziewuszki!!
Suwaczek.pl – blog
Suwaczek.pl – blog
reklama
M właśnie odebrał moje wyniki,i pokazał doktorowej-są nawet okey, tylko mam zapalenie układu moczowego i mam brać urinal, kurcze nie wiem czemu??nic mnie nie boli, nawet nie wiem w jaki sposób miałbym sobie przeziębić