reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czarnuszka88 ile Twój synio ma ząbków, u nas od dłuższego czasu tylko 6 i nic nie zapowiada się na razie na następne.

- moj Sebus ma 8 zabkow dwie dolne dwojki wyszly mu nieadwno i to byl koszamr juz przy dwojkach mial prawie 40 stopni goraczki straszne to ...ciekawe co bedzie jak beda mu szly tylne....
Sebus wczoraj pierwszy raz jadl racuchy i mu smakowalo....zreszta mu wszystko smakuje....i jablka tez maz przytargal hehe :))

Wiecie co....nawet listopadówki niektore juz urodzily i maja swoje kruszynki takie malenkie naptrzec sie nie mozna

Dzisiaj cisza jakas moze trzeba temat rozkręcić :-) Co na obiad planujecie bo ja smaka nie mam może mi się coś zechcę :)
Ja jeszcze nie wiem.. M pewnie zje troche w pracy a ja ugotuję fasolke szparagową z bulka tartą:tak: M jak wróci to już kanapki pewnie zje na kolację:-) Zresztą poczekam na niego może cos razem wymyślimy:-D

Cześć moja imienniczko :-)
Witaj

to powie mi ktos jak zrobc suwaczek na pulpit na windows wista???
Kurka zapomniałam M zapytac jak on mi to zrobił.. ale wiem, że do notatnika jakiś kod kopiował..:zawstydzona/y: Jak M wróci z pracy to od razu zapytam i napiszę:tak:

:) Moja siostra ma termin 1 listopad, więc już nie długo zostanę ciocią :-)
- u mnie bylo tak ze moja starsza siostra tez byla razem ze mna w ciazy i miala termin na 28 pazdziernik a ja na 9 liatopad...ja urodzilam 31 pazdziernika a ona 1 listopada...dzien po mnie hehe a jeszcze mowila mi..."sandra zebys tylko w swieto zmarlych nie urodzila..."hehe

Ja jeszcze nie wiem.. M pewnie zje troche w pracy a ja ugotuję fasolke szparagową z bulka tartą:tak: M jak wróci to już kanapki pewnie zje na kolację:-) Zresztą poczekam na niego może cos razem wymyślimy:-D

Witaj

Kurka zapomniałam M zapytac jak on mi to zrobił.. ale wiem, że do notatnika jakiś kod kopiował..:zawstydzona/y: Jak M wróci z pracy to od razu zapytam i napiszę:tak:

oooooooo ja chyba tez jutro se walne fasolke maz uwielbia .....
dziekuje Ci bardzo!!!

reklama
M właśnie odebrał moje wyniki,i pokazał doktorowej-są nawet okey, tylko mam zapalenie układu moczowego i mam brać urinal, kurcze nie wiem czemu??nic mnie nie boli, nawet nie wiem w jaki sposób miałbym sobie przeziębić:eek:

Do góry