ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hej, nie wszystkich kremów można używać, pamiętam, że krem z alg morskich nie jest wskazany w ciąży, a tak po za tym nie podpowiem, bo nie pamiętam za bardzo. A co do brzuszka i piersi radzę już smarować się przeciw rozstępom, najlepiej oliwką, chociaż tak se myślę, że jeśli mają się pojawić to się pojawią. Z Dawidkiem raz się smarowałam, raz nie, a rozstępów mam pełno, ale co zrobić, natomiast moja siostra jest w ciąży i praktycznie smaruje się cały czas i rozstępy również się pojawiły.
Kochane a jak jest z waszą wagą? Ja odkąd wiem, że jestem w ciąży schudłam 1 kg, podpowiem, że przed ciążą byłam na diecie, schudłam 23 kg. Obliczyłam se w kalkulatorze, że maksymalnie powinnam przytyć 10 kg z Dawidem było 23 muszę się trzymać mojego maksimum, aby nie było tak jak wcześniej.
U nas dzisiaj świeci piękne słonko Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę!
Kochane a jak jest z waszą wagą? Ja odkąd wiem, że jestem w ciąży schudłam 1 kg, podpowiem, że przed ciążą byłam na diecie, schudłam 23 kg. Obliczyłam se w kalkulatorze, że maksymalnie powinnam przytyć 10 kg z Dawidem było 23 muszę się trzymać mojego maksimum, aby nie było tak jak wcześniej.
U nas dzisiaj świeci piękne słonko Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę!