reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej Dziewuszki ;-)
Marzy mi sie pospac do poludnia, a tu 9 i sie budze.
Czarnuszka, to jakis koszmar normalnie :-( Wspolczuje. Tobie Mag007 tez. My przez chwile mieszkalismy ze znajomymi mojego M, pare miechow, zeby odlozyc na slub i czekalismy, az sie upatrzone mieszkanko do wynajecia zwolni. I powiem Wam jedno - MASAKRA :no: W wannie zawsze pelno klakow zostawionych, w kuchni syf. Raz, drugi, trzeci sprzatnelam, ale pozniej dalam sobie siana, bo nie bede bo obcych chlopach wszystkiego czyscic :wściekła/y:Mieslismy zmywarke, a i tak przewaznie wszystko w zlewie stalo, albo ja ja oproznialam i moj M zawsze krzyczal, ze znowu ja to robie.
Mag349, porozmawiaj z M. Z tego co piszesz, to dobry pomysl, tym bardziej, ze Twoj tatus bedzie Wam naprawde pomocny i bedzie Wam latwiej na pewno. My myslimy, zeby sciagnac ojca mojego M do pomocy na pare miesiecy jak ja wroce do pracy. I tez wiem (i mam nadzieje), ze nie bedzie sie do niczego wtracal.

Zaraz sie do sklepu zbieram, musze kupic cos na obiad. Tak myslalam o rosolku, a na drugie kotlet, ziemniaczki i mizeria :-p Typowy poski niedzielny obiadek :happy:

Aaaaaaaaaaaa i jeszcze wiecie co mi sie stalo? Niedawno zjadlam czekolade (nieczesto mnie bierze na slodkie, ale dzis mialam straszna ochote) i poczulam dosyc mocne ruchy Malenstwa :-) Wiec odslonilam szlafrok i patrze na brzusio, a tam taka gulka sie zrobila i zaraz zniknela :szok::szok::szok: I tak dwa razy :tak: Czy to mozliwe, zebym juz tak mocno poczula i w dodatku zobaczyla mojego Lokatora??? Az sie poplakalam z wrazenia :laugh2: Poszlam obudzic meza, ale Dzidzius juz sie nie pokazal. Uparciuch ;-)

Milego Dzionka Mamusie :-)

To musza byc ruchy!!! I w dodatku widac :-) Ale nam Malenstwo prezent zrobilo na polrocznice slubu :-D No mowie Wam jak mi podbrzusze falowalo, szok!

Tabasia fajny prezent na półrocznicę :-p

Właśnie skończyliśmy z Ł oglądać Dystrykt 9 czy jakoś tak :eek: szczerze nie przepadam za takimi filmami, ale ok :-)

Już po obiadku, mieliśmy ziemniaczki z masełkiem, no i skrzydełka z sosem pieczarkowym.. mniam mniam :tak::yes: :-D

No i całe popołudnie będę siedziała sama w domku.. :-(​

a mi sie tam dystrykt podobal :;-) jak dla mnie fajne efekty byly i terminator ostatnia czescie tez super byla w kinie bylam takze :-D

a mi dzisiaj moj m zrobil sniadanko do lozeczka 2 parowki wciagnelam :szok: szok normalnie bo zawsze jedna wchodzila i gora jeszcze pol a tu makabra i nadal glodna troche jestem :sorry: haha ... a dzidzius juz mnie dzisiaj nie obudzil i sie nie ruszal i znow sie martwie ehhh niedobry lobuziak...
ide z m na spacerekposzukac jakis kamyczkow krabowi do akwarium :-p

Co do filmów, to do tego dystryktu nie byłam zbytnio przekonana, ale później pod sam koniec, to aż się wzruszyłam jak ta mała krewetka pomogła temu Wikusowi.. ;-( hehe :-D Podobały mi się też oby dwie części transformersów, X-men - wolverine, no itp :-p Ale mój Ł dałby się pokroić za taki film, więc niestety zmuszona jestem :szok:

reklama
heja:-)
My z M od wczoraj w domku:tak: mama nas przywiozła. Byliśmy wczoraj u znajomej z kumplem M i tak mi sie biedactwo w nocy rozchorowało, że :szok: Za dużo wypili a mój bidulek nie przyzwyczajony do takiej ilości.. jemu wystarcza dwa piwka a tu takie procenty się laly. Normalnie bidulek teraz choruje, szkoda mi go:-( Nie chciał już więcej pic i potem kumpel z ta kolezanką juz sami ale wiecie jak to jest.. przesadził bidulek, eh.

Mam takie pytanie...Czy któraś z Was posiada kkuchenke Mastercook? Jest ona gazowa..piekarnik też gazowy..Tylko że zamiast stopnni przy gałce do piekarnika są cyferki..od 1-8... Nie wiem o co chodzi.. Zawsze ustawiam na 8 bo wiem, że szybko i fajnie coś się upiecze, ale pozostały zakres? Proszę o pomoc :-p
Hej!:-)
Ja mam mastercooka, jedną elektryczną z piekarnikiem a drugą to jest płyta gazowa do zabudowy z tej samej firmy. na elektrycznej mam normalnie stopnie a na tym blacie gazowym tylko znaczki:sorry: Więc nie pomogę:sorry:

Do góry