Hej Dziewuszki ;-)
Marzy mi sie pospac do poludnia, a tu 9 i sie budze.
Czarnuszka, to jakis koszmar normalnie :-( Wspolczuje. Tobie
Mag007 tez. My przez chwile mieszkalismy ze znajomymi mojego M, pare miechow, zeby odlozyc na slub i czekalismy, az sie upatrzone mieszkanko do wynajecia zwolni. I powiem Wam jedno - MASAKRA
W wannie zawsze pelno klakow zostawionych, w kuchni syf. Raz, drugi, trzeci sprzatnelam, ale pozniej dalam sobie siana, bo nie bede bo obcych chlopach wszystkiego czyscic
Mieslismy zmywarke, a i tak przewaznie wszystko w zlewie stalo, albo ja ja oproznialam i moj M zawsze krzyczal, ze znowu ja to robie.
Mag349, porozmawiaj z M. Z tego co piszesz, to dobry pomysl, tym bardziej, ze Twoj tatus bedzie Wam naprawde pomocny i bedzie Wam latwiej na pewno. My myslimy, zeby sciagnac ojca mojego M do pomocy na pare miesiecy jak ja wroce do pracy. I tez wiem (i mam nadzieje), ze nie bedzie sie do niczego wtracal.
Zaraz sie do sklepu zbieram, musze kupic cos na obiad. Tak myslalam o rosolku, a na drugie kotlet, ziemniaczki i mizeria
Typowy poski niedzielny obiadek
Aaaaaaaaaaaa i jeszcze wiecie co mi sie stalo? Niedawno zjadlam czekolade (nieczesto mnie bierze na slodkie, ale dzis mialam straszna ochote) i poczulam dosyc mocne ruchy Malenstwa :-) Wiec odslonilam szlafrok i patrze na brzusio, a tam taka gulka sie zrobila i zaraz zniknela
I tak dwa razy
Czy to mozliwe, zebym juz tak mocno poczula i w dodatku zobaczyla mojego Lokatora??? Az sie poplakalam z wrazenia
Poszlam obudzic meza, ale Dzidzius juz sie nie pokazal. Uparciuch ;-)
Milego Dzionka Mamusie :-)