reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale sie narobilam padam juz .
wszystko posprzatane pokuj niuni lsni teraz tylko zakupy i bedzie gotowe :)
Jesli nie kupie nic fajnego i taniego z uzywanych to juz mam meble na oku z ikkei :)

Uciekam spac jutro tez jest dzien i powoli bedzie wszystko porobione

Spijcie slodko
A foteczka??? pusty pokój najpierw, a potem urządzanie :tak:

A Owlrene pewnie się dubel wysłał?

Dobranoc!

reklama
Tak wlasnie AsiaKC to byl dubel a wykasowac nie dalam rady.

Ja wlasnie obiadek wszamalam.Mialam jeszcze lazanki ale tak pieknie rosolek dzieci mi zapachnial ze nie oparlam sie i wszamalam caly talerz a do ttego miesko z kurczaczka i juz pekam.
Ja tu o obiadku a wy spac sie ukladacie.

Tak zobaczylam dzis moj suwaczek i mnie juz 21 tydz sie zaczal.

Czytalyscie o tym prawie 9-cio kilogramowym noworodku?
Kurcze to dopiero kolos.Ogladalam zdjecia porownujace z innym noworodkiem to szok.
Moje maluch mialy 3,300 i 3,100 a on 3 razy tyle.

witajcie wieczorkiem,
już nadrobiłam codzienną lekturę BB :-D
widzę, że mamy teraz etap martwienia się kopniakami Maluchów, jak są i jak ich nie ma :-):-D ale to normalne, też tak mam
kamikaa
super, że z Niunią wszystko ok :-) i rewelacja, że takie dokładne badanie Ci gin zrobił :tak:
myślę, że lekarze się Tobą zajmą i wszystko się dobrze ułoży, trzeba być dobrej myśli :sorry:

Tak wlasnie AsiaKC to byl dubel a wykasowac nie dalam rady.

Ja wlasnie obiadek wszamalam.Mialam jeszcze lazanki ale tak pieknie rosolek dzieci mi zapachnial ze nie oparlam sie i wszamalam caly talerz a do ttego miesko z kurczaczka i juz pekam.
Ja tu o obiadku a wy spac sie ukladacie.

Tak zobaczylam dzis moj suwaczek i mnie juz 21 tydz sie zaczal.

Czytalyscie o tym prawie 9-cio kilogramowym noworodku?
Kurcze to dopiero kolos.Ogladalam zdjecia porownujace z innym noworodkiem to szok.
Moje maluch mialy 3,300 i 3,100 a on 3 razy tyle.

Mówili o tym dzieciątku w Polskiej TV :) ja słyszałam, podobno to wina leków, które matka musiała brać podczas ciąży :)

U mnie straszna mgła, nic przez okno nie widać i -1 stopni na termometrze, tak więc nastaje prawdziwa zima hehe. Ja dzisiaj na obiadek zrobię rybkę po grecku, a może któraś z was robiła ciasto rafaello? Jak tak czy jest smaczne, we wtorek urodziny męża i planuje jakiś torcik zrobić i ciacho. Pozdrawiam i miłego piątku życzę marcóweczki.

A ja nie moge spac choc u mnie srodek nocy.Moj synek strasznie kaszla i ma katar,a ja jak zwykle wtedy nie spie.Mam to ju od poczatku gdy tylko sie urodzil,a potem jeszcze zachorowal na zapalenie pluc i oskrzeli i miesiac spedzilam z nim w szpitalu ledwie z tego wyszedl bo na nic nie szedl i chodz teraz juz z niego duzy chlopczyk to strasznie sie denerwuje gdy tylko zakaszla,a jutro w szkole ma jeszcze wycieczke a nie chce jej opuscic.Dobrze ze to piatek to przez weekend troszke go przypilnuje.Dobrze ze nie ma goraczki,moze zatrzymam to juz w zalazku.

Hej witam się z rana:-)
Pospaliśmy dziś z Igorkiem do 8.00;-) hohohoho:-D
U mnie pogoda dziś lepsza, nie sypie i gdzieś tak daleko nawet słonko się przebija.

Ja dziś o obiad nie muszę się martwić , mamuśka moja nas zaprosiła na kotleciki mielone:-):-)

Zostawię między czasie małego u małmy i pobiegnę do sklepu z odzieżą ciążową, bo gdzieś mi mignął ostatnio nowy w moim mieście:szok:
I do kosmetycznego muszę się ruszyć bo jak na złość wszystko mi się po kończyło.

Jak człowiek wyrwię się z domu to nie wie gdzie najpierw ma lecieć i które sprawy najpierw pozałatwiać:-D:-D

Pozdrawiam Was kochane:-)Trzymajcie się cieplutko!!!

reklama
Do góry