reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hello!
U mnie znowu pada śnieg:eek: Tak więc na południowym wschodzie zimucha na całego:szok::szok: A ja muszę dzisiaj wyjść z domu:dry::dry:
Zapisałam się dzisiaj na usg połówkowe i krzyknęli mi 150zł za zwykłe usg 2d:szok::szok::szok: Więc zapiszę się do innej przychodni, gdzie zapłacę 80zł. Niestety nie stać mnie wydać 300zł w jedym miesiącu na wizytę u gina, usg i badania w laboratorium:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ogromne to dziecko - ale myśle że biedny będzie - nadwaga i pewnie problemy z krążeniem od samego początku :-( I jak z rozwojem? Przecież to niemasa mięśniowa i kości tyle ważą ale tłuszczyk. Czyli nie będzie dobrze siedział, stał, chodził...

helo mamuski

no z tym dzickiem wilegachnym to masakra... napewno jakies klopoty bedzie mial bidulek... w ogole taki grubiutki:no:

u mnie 2 stopnie za oknem zimno ale musze sie ruszyc i tak po ryz i jablka bo dzisiaj robie ryz z jablkami mam taka ochote ze szok :tak: w ogole dzisiaj chyba reszte dnia przesiedze w domku bo zimno i nie chce zmarznac i tak jestem przeziebiona... wszystko mi juz przeszlo tylko ten cholerny katar i kichanie mnie dobijaja:sorry:

Trzymaj się! Wiem co przeżywasz bo ja przeziębienie też zaliczam od soboty wieczorem, czyli już prawie tydzień :-(
A ja codziennie min 2 razy spacer... nie ma przebacz - dzieci musze jeść i się edukować ;-) Sama to zakopałabym się pod kołdrą i w swoim "barłogu" przesiedziała pół tygodnia wychodząc tylko po ciepłą herbatkę i na siku :tak:

Zimno i mokro i nic sie nie chce :(
Dzien dobry brzuszki :)

Jedziemy z M popatrzec na kuchnie i sypialnie :))) i firanki i dekoracje jupiiiiiiiiiiii

Moze cos wybiezemy :))
Milego dnia :)

Ja narazie (odpukać) jestem zdrowa i żadne przeziębienie się jeszcze mnie nie czepiło od początku ciąży. A jak już wyjdę na zewnątrz to się ubieram jak na syberię;-);-) No ale zobaczymy jak będzie dalej.. jak zaczną kichać i smarkać domownicy..

Cześć śliczne brzuszki,

Wczoraj miałam straszny ból w okolicach żeber lewych, straszne to było, ale na szczęście dziś już okey, uffff
Wybieram się z M w weekend na tą akademie co organizuje pampers: świat oczami dziecka-czy jakoś tak??była któraś na tym już??

Cześć śliczne brzuszki,

Wczoraj miałam straszny ból w okolicach żeber lewych, straszne to było, ale na szczęście dziś już okey, uffff
Wybieram się z M w weekend na tą akademie co organizuje pampers: świat oczami dziecka-czy jakoś tak??była któraś na tym już??

W Warszawie to takie fajne imprezy organizują, czy akcje...

Z tego co wiem to jest to rozpowszechnione na całą polskę, można wejść i zobaczyć\:
Pampers.pl
To jest taka imprezo-akademia, która ma na celu przedstawić rodzicom w jaki sposób dzicko widzi świat od narodzin...:-)

reklama
Czesc Dziewczyny!!!
Dawno mnie tu nie bylo. Mam nadzieje, ze wszystko z Wami i Dzieciaczkami w porzadku.
Powoli dochodze do siebie. Wiem, ze musze, mimo wszystko. Bo moja rozpacz i prawie nieustanny placz przez ostatni tydzien nienajlepiej wplynal na moja Mala i na mnie. Na prawde zle sie czulam fizycznie.
Ciaza, niestety, zrobila mi sie obojetna. Musze to zmienic. Bo mimo wszystko, serduszko, kregoslup etc. sa OK.
Dostalam tez pierwsze wyniki badan genetycznych, ktore sa ok. Potwierdzili tez plec dziecka. W zwiaku z czym nie bedzie jakiejs wielkiej niespodzianki przy porodzie.
Jeszcze raz Wam dziekuje za slowa otuchy!!!
Sle Wam duzo ciepla w te brzydka pogode!!!

Do góry