reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Już się uspokoiłam, bo dała mi teraz popalić ;-) :-p Położyłam się do łóżka zdrzemnąć na chwile..no i tak po godzince obudził mnie straszny ból prawej nerki.. Przewróciłam się na drugi bok, z myślą, że zaraz przejdzie, ale poczułam mokrą plamę na prześcieradle..Siadam...patrzę, wącham...TO MOCZ! Najnormalniej w świecie dostałam kopniaka w pęchęrz i się posikałam :zawstydzona/y: :no: Oby Wasze dzieciaczki nie kopały Was po pęcherzu.. Dobrze, że akurat byłam w domu..Miałam kiedyś taką sytuację w supermarkecie :eek: Na szczęście nie był to wtedy mocny kopniak :-p

reklama
Już się uspokoiłam, bo dała mi teraz popalić ;-) :-p Położyłam się do łóżka zdrzemnąć na chwile..no i tak po godzince obudził mnie straszny ból prawej nerki.. Przewróciłam się na drugi bok, z myślą, że zaraz przejdzie, ale poczułam mokrą plamę na prześcieradle..Siadam...patrzę, wącham...TO MOCZ! Najnormalniej w świecie dostałam kopniaka w pęchęrz i się posikałam :zawstydzona/y: :no: Oby Wasze dzieciaczki nie kopały Was po pęcherzu.. Dobrze, że akurat byłam w domu..Miałam kiedyś taką sytuację w supermarkecie :eek: Na szczęście nie był to wtedy mocny kopniak :-p

He he no moja mała też nieraz mnie kopie po pęcherzu ;p ale nie popuściłam jeszcze bo zaraz do kibelka lece :)

Kamikaa, ale się rozpisałaś ;p fajnie że już wszystko wiesz :) niczym się nie martw, będzie dobrze :) jesteśmy z Tobą do końca! :*:*:*

Tabasia, ja też dziś nie najlepiej się czuje.. Połóż sie i odpoczywaj i wracaj do formy :)

Kochane, nie stresujcie sie!! Szkodzicie maleństwą.. Nie wkręcajcie sobie że jest źle.. Myślcie pozytywnie, a na pewno będzie dobrze :)

Kochane, Wam też tak strasznie dziąsła krwawią? :( Mi to tragicznie.. Byłam dziś u dentystki to takie kolejki że szok.. Jutro rano mi kazała przyjść.. Ja nie wiem jak ja z tym bólem wytrzymam.. ;( boję się że mi wszystki zęby wypadną. heh

Pamiętacie jak opowiadałam Wam o wózkach firmy PALEX? Wózki Dziecięce Najwyższej jakości - | PALEX | Lech Pakuła | Dostałam właśnie e-mail od tej firmy..Już go wklejam :-p Może którejś z Was przyda się :-)

Serdecznie witam,

Dziekuje za zainteresowanie naszymi wyrobami. Uprzejmie informuje, ze
prowadzimy jako producent sprzedaz hurtowa i detaliczna.
Aktualna oferte oraz przykladowa kolorystyke zawsze mozna znalezc na:
Wózki Dziecięce Najwyższej jakości - | PALEX | Lech Pakuła | oraz serwisie allegro

Wózek Perfect: 550 zl netto

Wózek Perfect zawiera:
stelaż, gondolę, spacerówkę, budkę, dwa pokrowce (osobne do spacerowki i gondoli), barierkę do spacerówki,
koszyk na zakupy, 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa, folię przeciwdeszczową, moskitierę, torbę, koła pompowane na
łożyskach metalizowane

dodatkowo do kazdego wozka mozna zamowic:

parasolke przeciwsloneczna w kolorze wozka w cenie 20 zl netto
fotelik samochodowy z mozliwoscia zamontowania go na wozku w cenie 120 zl netto
Becik niemowlecy w cenie 38 zl netto

Towar wysylamy firma kurierska.
Koszt wysylki 1 wozka: 40 zl netto

Czas realizacji zamowienia wynosi ok. 7-10 dni roboczych.
Dzialamy tylko na zamowienie, tzn. nie posiadamy jako takich stanow
magazynowych, dlatego kazdy klient moze zamowic zupelnie
dowolna kolorystyke a nie to, "co akurat jest w magazynie".
Towar wysylamy po zaksiegowaniu pełnej wplaty na nasze konto.

Na nasze wozki udzielamy pelnej gwarancji.

Serdecznie pozdrawiam,
Rafał Bieniek

Kochane, Wam też tak strasznie dziąsła krwawią? :( Mi to tragicznie.. Byłam dziś u dentystki to takie kolejki że szok.. Jutro rano mi kazała przyjść.. Ja nie wiem jak ja z tym bólem wytrzymam.. ;( boję się że mi wszystki zęby wypadną. heh

Ja mam to samo. Zaczęłam stosować Lacalut - zobaczymy czy coś da. Dziąsła mnie nie bolą - jak raz zdazyło mi się zjeść coś bardziej pieprznego to myślałam że mi wtedy zęby wylecą. Tak mnie piekły dziąsła!

Pamiętacie jak opowiadałam Wam o wózkach firmy PALEX? Wózki Dziecięce Najwyższej jakości - | PALEX | Lech Pakuła | Dostałam właśnie e-mail od tej firmy..Już go wklejam :-p Może którejś z Was przyda się :-)

Serdecznie witam,

Dziekuje za zainteresowanie naszymi wyrobami. Uprzejmie informuje, ze
prowadzimy jako producent sprzedaz hurtowa i detaliczna.
Aktualna oferte oraz przykladowa kolorystyke zawsze mozna znalezc na:
Wózki Dziecięce Najwyższej jakości - | PALEX | Lech Pakuła | oraz serwisie allegro

Wózek Perfect: 550 zl netto

Wózek Perfect zawiera:
stelaż, gondolę, spacerówkę, budkę, dwa pokrowce (osobne do spacerowki i gondoli), barierkę do spacerówki,
koszyk na zakupy, 5-cio punktowe pasy bezpieczeństwa, folię przeciwdeszczową, moskitierę, torbę, koła pompowane na
łożyskach metalizowane

dodatkowo do kazdego wozka mozna zamowic:

parasolke przeciwsloneczna w kolorze wozka w cenie 20 zl netto
fotelik samochodowy z mozliwoscia zamontowania go na wozku w cenie 120 zl netto
Becik niemowlecy w cenie 38 zl netto

Towar wysylamy firma kurierska.
Koszt wysylki 1 wozka: 40 zl netto

Czas realizacji zamowienia wynosi ok. 7-10 dni roboczych.
Dzialamy tylko na zamowienie, tzn. nie posiadamy jako takich stanow
magazynowych, dlatego kazdy klient moze zamowic zupelnie
dowolna kolorystyke a nie to, "co akurat jest w magazynie".
Towar wysylamy po zaksiegowaniu pełnej wplaty na nasze konto.

Na nasze wozki udzielamy pelnej gwarancji.

Serdecznie pozdrawiam,
Rafał Bieniek

No śliczne wózki.. Ale czemu tam cen nie napisali?

Ja mam to samo. Zaczęłam stosować Lacalut - zobaczymy czy coś da. Dziąsła mnie nie bolą - jak raz zdazyło mi się zjeść coś bardziej pieprznego to myślałam że mi wtedy zęby wylecą. Tak mnie piekły dziąsła!

To jak zacznie Ci pomagać to daj znać :)

xXxIzuLQaxXx A tego to ja nie wiem :-p Ja się pytałam o konkretnie ten model Perfect.. I Powiem Wam, że już zdecydowałam się na ten wózeczek ;-) Jeszcze tylko zostało mi poszukiwanie hurtowni łożeczek :-) Bo taki jaki ja sobie wymyśliłam w normalnych sklepach nie bywa :no:

Ja na krwawiące i bolące dziąsła dostałam od dentystki, pastę ARTHRODONT-dziąsła w ogóle nie bolą, czasem jakaś krewka poleci, ale jest o wiele lepiej:-)

reklama
Do góry