Dziewczyny, a ja mam jakieś straszne przeczucie, że dzieje się coś nie tak z Amelką... Od wczoraj nie czuję, żadnych ruchów! Nie wiem co się dzieję..Obawiam się, że pojadę do szpitala, jak nie pczuję jej do wieczora..
Kochana spokojnie nic sobie nie wkrecaj ,napewno wszystko jest ok .
Jedna czuje ostro i co dziennie inna mniej .
dzisiaj na usg moja niunia strasznie kopala i machala raczkami a doc do mnie czy ja juz to czuje ja jej na to ze jeszcze nie ze tylko takie babelki a ona smiech i mowi ze normalnie to jej sie wydaje jak tak patrzy na to moje wariujace dziecko i myslala ze ja juz wyraznie czuje i wcale sie tym nie martwie bo mam troszke tluszczyku lub taka nie inna budowa i poczuje pozniej
wiecie co mi powiedziala doc ze martwic sie mozemy tak w 24 tc jesli nie poczujemy jeszcze nic choc tez nie zawsze
Kazda ciaza i kazde dziecko jest inne dlatego uspokuj sie kochana ,przestan myslec i nalegac czy wypatrywac ruchow bo wtedy jeszcze bardziej nic nie poczujesz i bedziesz sie tylko dolowac .
Napewno jest ok i do wieczora poczujesz .
Zjedz cos super slodkiego moze dzidzia sie obudzi
pamietajmy ze nasze dzieci w brzuszkach duzo spia i sa to fazy spania jedna z nich jest faza ze spia jak kamienie tak juz jest tak rozwija sie to wszystko
No ale jesli naprawde masz dola to idz i wtedy bedziesz spokojniejsza
Mi gin powiedzial ze do poki nie ma boli ,skurczy ,plamien i krwawien wszystko jest ok jesli ma sie dziac cos zlego lub juz sie dzieje ORGANIZM WYSYLA SYGNALY LUB PROSI O POMOC powiedzial mi to zebym nie panikowala .