reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie,
humorki pewnie niespecjalne, bo taka pogoda dobijająca. Pocieszające jest to, że u mnie wieje mniej, tak mi się wydaje patrząc przez okno. Wczoraj wieczorem czytając forum to też mi ślinka leciała na te wszystkie smakołyki, o których piszecie. Ja ugotowałam leczo na dwa dni - troche oszukane, kupuje takie sprawdzone w słoiku i dodaje kiełbasę , cukinie i co mi tam przyjdzie do głowy. A jutro chce zrobić rybę po grecku, już nie jadłam chyba z pół roku. A teraz na śniadanko jajka na twardo i roladki z szynki i czas szykować się do pracy... niestety.
Wiolonczela ja na przeziębienie brałam rutinoskorbin i oczywiście herbatkę z miodem, malinami , mleko z miodem, czosnek. Też robiłam inhalacje z wody z solą, rumianku. Do nosa roztwór soli fizjologicznej. Specjalnie to mi nie pomagało, trzeba napewno wygrzać się. Aha opony mąż mi zmienił w sobotę, bo zwykle jak spadnie pierwszy śnieg to ogromne kolejki są.
Pozdrawiam wszystkie marcóweczki.

reklama
Dziewczyny, czy zancie jakiś DOM DZIECKA- w warszawie i okolicach, który wymaga większej pomocy??
W maju mielismy ślub zbieralismy artykuły szkolne dla dzieciaków, i do tej pory nie dostarczyliśmy ich, aż wstyd:-(
Muszę się za to zabrać, wiem że każdy DOM DZIECKA potrzebuje pomocy, ale chciałabym wybrać jakiś który potrzebuje tej pomocy najbardziej....

Hej na tym naszym forum to same głodomory:-):-):-):-)nic tylko o jedzeniu myślą:-D:-D:-D:-D:-D
Ale wracając do tematu ja też dzisiaj serwuje placki ziemniaczane!!!!
U nas pogoda typowo jesienna,szaro ,buro i ponuro oby do wiosny:yes::yes::yes::yes:

hej u mnie tez humor nieciekawy ale wlasnie raczej od tej pogody zasranej no i sie wkurzam ze tego je...nego holtera musze znow nosic... moglam nie isc do laboratorium i pierniczyc tego holtera. i tak powiedzial ze raczej moge rodzic normalnie. no ale jak juz sie zapisalam to ide ale chyba dzisia pozagryzam te kable i poyrywam bo te plastry tak mnie gryza ze koszmar :wściekła/y::wściekła/y:

a co do obiau hmmm... chyba spagetti dzisiaj jednak, maz wraca po 21 dzis wiec samony dzionek sie szykuje... ja tez przeziebiona i w aptece mi polecila oscillococcilum czy jakos tak... takie granulki co sie rozpuszczaja pod jezykiem i dobre w smaku :tak: no i wit.c do ssania dobra taka :-)

ja tez przeziebiona i w aptece mi polecila oscillococcilum czy jakos tak... takie granulki co sie rozpuszczaja pod jezykiem i dobre w smaku :tak: no i wit.c do ssania dobra taka :-)

Ja bardzo dawno temu brałam to oscillococinum i pomogło mi lepiej niż antybiotyk. To było jeszcze chyba na początku szkoły średniej i jeszcze dużo chorowałam, a antybiotyki już na mnie nie działały, więc inna doktorka wpadła wkońcu na to, żeby zacząć mnie leczyć lekami homeopatycznymi.. No i udało się:tak: I właśnie pamiętam, że ten lek brałam.

reklama
witajcie marcóweczki

jesiennie nam się zrobiło ble:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tak piszecie o tych pychotkach do jedzenia a ja od tygodnia na diecie mam cukrzyce ciążową więc mam pieruńską dietę i insuline na noc i na dzień więc ukłuje się codziennie 7 razy:szok::szok::szok::szok:
w rękę w palce w brzuch i w udo !!!!!nie polecam

poza tym znowu byłam w szpitalu ale jest już ok

mały rośnie tylko podczas środowego usg okazało się, że ma za szerokie sploty naczyniowe w prawej półkuli mózgu i może mieć wodogłowie:-:)-:)-(ale póki co mamy to kontrolować kolejne usg 30 października

ja rosne i rosne :-D:-D:-Dhumorek w miarę dopisuje:-D:-D:-D

może teraz uda nam się troche pobyć w domku to będę częściej zaglądała między moimi 7 posiłkami:tak::tak::tak:

dużo słonka i humorku i całuski dla bruszków

ps. nasz Mateusz to prawdziwy wiercipiętek cały czas się rusza;-);-);-)ku zadowoleniu mamy:-D:-D:-D

Do góry