reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie

bulina super że już serduszko było ale to na pewno nie jest 4 tydzień chyba że ten lekarz liczy od zapłodnienia to ok:tak::tak::tak:gratulacje jak masz fotki to wklejaj

missiiss1301 dla własnego spokoju jedź i sprawdź na izbie ja też bym tak zrobiła

co do bólu głowy to póki co nie mam, ale z Natalka miałam i w sumie tylko spokój cisza i okłady na głowę pomagały leków nie brałam ale można tylko to co ma Paracetamol w żadnym razie ibuprofen:no::no::no: lub pyralgine najlepiej w czopku

ja wczoraj zakończyłam dzień z wynikiem 5 wymiotków ostatnie o 22;-);-);-)potem luli i super spałam do 4 rano potem jakoś się wierciłam, ale ogólnie nocka ok

dziś tylko mdłości :tak::tak::tak:wielkie cycuśki:tak::tak::tak:i trochę brzusio daje o sobie znać:tak::tak::tak:

no i właśnie się zapisałam na pierwsze badania prenatalne na 25 sierpnia:tak::tak::tak:

miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny :-)
Dawno mnie tu nie bylo, witam wszystkie nowe marcoweczki.
Ja dalej czekam na usg, w piatek ide do poloznej to sie dowiem kiedy bede miala. Mysle ze skoro tu robia tu w 12 tygodniu to ja pojde gdzies w sierpniu. Okropne jest takie czekanie. Tym bardziej ze czuje sie calkowicie normalnie. Sennosc juz minela, piersi nadal bola no i wstane chociaz raz w nocy do toalety. To wszytsko, nic wiecej. Wiem ze nudnosci i wymioty to nic ciekawego, i narazie sie ciesze ze nie mam bo w pracy bym napewno nie usiedziala ale ja juz naprawde bym chciala jakis namacalny znak ze moja dzidzia jest w srodku…Moze jeszcze wszystko przede mna…
Pozdrawiam goraco, no i gratuluje Wam przepieknych widokow waszych kruszynek na usg :tak::-D

wchodzisz w ustawienia i tam bedzoe edytuj sygnature i tam bedziesz mogla wkleic kod bbc czy jak mu tam (ten co ci pierwszy wyskakuje do wklejenia na tronie ) :tak:

mag349 jak bedziesz na forum to prosze odpowiedz mi na posta... pozdrawiam

Dziewczynki - poraujcie! Macie jakieś domowe sposoby na ból głowy?
Nie chcę się faszerować żadnymi tabletami, a już dosłownie nie mogę wytrzymać :-(

Nio w ciąży z tabletkami to ciężko ale z tego co wiem to w razie wyjątkowego bólu to tylko apap można.;-)
No i podobno w aptece są takie plasterki do naklejenia na szyje na ból głowy i je też można w ciąży :-)
Moja koleżanka jednak zawsze jak bolała ją głowa to coś przekąsiła i kładła się na chwilke z nóżkami uniesionymi troche do góry :-D twierdziła że jej to pomaga :-D

A ja dziś byłąm u gina państwowo i nawet mi usg nie zrobił, stwierdził że dopiero 7 sierpnia załozy mi kartę ciąży, a pod koniec usg. Bezsensu :( Chyba pójdę w następnym tygodniu ale prywtanie
Dziś okropna duchota, ledwo wytrzymałam na mieście. A co do badań prenatalnych to ten gin co dziś u niego byłam wspomniał o nich, powiedziała że nie są obowiązkowo i kosztują 300 zł!
ola_medrek a ta gin Szczurkowska to gdzie w szpitalu pracuje, na czarnowie? Bo ja chyba jak coś to tam bym chciała rodzić

reklama
Do góry