reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze dziewczyny - co wy z tymi snami macie :szok::szok::szok::szok: Jak nie jedna, to druga, a potem nastepna... :eek::eek::eek:

A ja zmagam sie znowu z czyms co mogloby byc zawrotami glowy ,ale nie jestem pewna bo klasycznych zawrotow w sumie nie miewam, ale to jest chyab cos innego... W kazdym badz razie mam bardzo niskie cisnienie i zeby sie rozruszac to zmuszam sie do sprzatania ;-)

reklama
Ja też dziś miałam straszny sen, sniło mi sie że umarła moja koleżanka która niedawno dopiero urodziła dzidziusia i ja tak strasznie płakałąm bo nie mogłam w to uwierzyć . Okropny sen.
A wczoraj strasznie mnie brzuch bolał po prawej stronie, juz miałam jechać do szpitala, dziś rano nie bolał, w południe bolał, a teraz nie boli. Mam nadzieję że to rozciąganie macicy

A ja pospalam i teraz biore sie za obiado-kolacje :)Rybka juz sie smazy i extra pachnie na cala chate .
Dzisiaj mam faze na spanie ale jak wroci M to sobie wieczorkiem zafunduje kapiel w wannie :)

Koniecznie pochwal się zakupami czy gatunkowo dobre są ubranka z tego sklepu bo nie mam czasu jechac obejrzec i chyba zamówię przez neta też pare ciuszków:-) Czekam na opinie czy warte sa tej ceny ... chociaz teraz jest duzo przecen ale prawie wszytko na krótki rękaw:eek:

Ja z tego sklepu, zamawiałam bluzkę, pas ciążowy i sweterek i generlnie jestem z nich zadowolona, i szybko dostarczaja:)

zdam relację za jakis tydzień :-) mam nadzieję, że będą ok, bo jednak wydałam trochę kasy na nie... właśnie z powodu czasu, a raczej jego braku ;-) zamówiłam przez net :tak:
zamówiłam je już ponad tydzień temu i jeszcze ich nie ma :-( pani stamtąd napisała do mnie mejla, że mają opóżnienie itp i wysłali dopiero wczoraj... a ja sie denerwuję, bo będę w Pl tylko 1 dzień! podobno do piątku powinny być na miejscu :sorry:

Ja juz pachnaca po kapieli dopijam goraca kakao :) dzisiaj sie wydepilowalam ale juz mi brzusio przeszkadza i nie moge se" malej " ogolic bo nie widze dobrze :(I co teraz normalnie robie to od lat i zawsze jak szlam do gin to bylo cacy a teraz ? Niby sie mowi ze lekarze maja smiechy ze babki ogolone przychodza ale ja tak z krzakami nie lubie :p

Chyba trzeba bedzie M o pomoc poprosic niech goli a co :-D dziewczyny a jak to jest u was z tym goleniem ?

Wlasnie zauwazylam ze juz mi wychodzi ta brazowa linia od pepka pnie sie do gory :)
Moj brzusio juz ma 109 cm od 22.09 troszke sie powiekszyl :) wtedy bylo 104 cm :)
Niech rosnie :)
Teraz uciekam na film ,milej i spokojnej nocki brzuszki

reklama
Ionka:
GRATULUJE!!!!
Ja musze poczekac do czwartku :-)

Marti8:
Cale szczescie, ze te zastrzyki Ci pomagaja. Wiem, ze one nie sa przyjemne. Ja biore od 3 tyg., a czeka mnie jeszcze wiele miesiecy:-( Ale czego sie nie robi dla swoich Malenstw i oczywiscie dla siebie.
Ja nie biore heparyny, tylko inny lek, ktory nie jest zarejestrowany w Polsce, ale dzialanie ma podobne.
Co do robienia zastrzykow. Tez mialam na poczatku siniaki. Ale znalazlam dobry "przepis" :-): igle nalezy wbic prostopadle w skore (nie pod katem), a pozniej powolutku wstrzykiwac. Jezeli czuc szczypanie, pieczenie to na chwile przestac. Jezeli nadal nie pomoze, to wkuc sie w inne miejsce (tego nie stosuje:-):-):-)). I musze Ci powiedziec, ze pomaga. Nie mam siniakow. Chyba, ze przebije jakies male naczynko, to mi sie robi malusi.
Fakt, "zlapac faldke" coraz trudniej:-) Nie wyobrazam sobie co to bedzie pozniej!!!

Badz dobrej mysli!!!
Bedzie dobrze!!!

Mam nadzieje, ze dzisiaj kazdej z nas przysni sie cos milego!!!

Do góry