reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurcze ja mam tak samo. Tyle, że ja nie nazbierałam mleka bo nigdy nie miałamgo jakoś bardzo dużo. Muszę go dokarmiać, a tak bardzo chciałabym tylko na piersi. Może my po prostu za barzo chcemy? :(

Ja wczesniej w nocy mialam zawsze nawal i prawie co noc dodatkowe 120ml mi sie sciagnelo, wiec troche mam, ale to juz nie to samo. Ramari a czy Przemek tez sie ostatnio wierci niemilosiernie na piersi?? tak ze polowa cyckla tryska fontanna po pokoju?

Moni27 ja jak kicham to w poduszke czy cokolwiek znajde pod reka, Pola wrecz spazmow dostaje jak przy niej kicham.

reklama
hej Wama :-) Buziak wielki dla Polci :* Jak tam nasza narzeczona? Nie mogłam jej znaleźć w galerii słoneczek.

Z tym kichaniem to coś jest na rzeczy ... :baffled:

a teraz mnie wystraszyłyście ! Boję się, ze po 4 miesiącu też mi spadnie wydajność laktacyjna ... :szok:

a cd kawki to powiem szczerze, ze to miłość ma ... a tu trzeba się wstrzymać jeszcze :-(

a zbożowa?

My od 3 dni na Bebilonie i kupka mega luzna w porownaniu do hippowskiej ;-)) moj jak nie robil raz 2 dni kupy to był mega masakryczny na szczescie teraz są 2 dziennie
Naughty ktorego urodzilas? bo tez bylas spoznialska :)

Oj my z kwietnia jesteśmy :D a dokładnie z 7mego. Antoni przeczekał przymrozki w łonie matczynym. Po 2 tygodniach usilnych próśb skapitulował :) Po suwaczku widzę, że dokładnie 2 tygodnie równicy jest między naszymi synkami ;)

Zbożową też przerobiłam i szczerze mówiąc 'prawie' robi wielką różnicę heheh Jednak co kawka to kawka ... zamienniki sobie odpuszczę :) Herbatkę z sokiem mailowym pijam ostatnio - takie pocieszenie ;D

Dziewczyny u mnie tez juz nie ma tak jak na poczatku z laktacją.W nocy juz nie msze spac z pieluchą bo mnie nie zalewa.Wkladek w dzien tez bym nie musiala miec,jedynie do karmienia.Ale nosze bo czuje sie bezpieczniej.Ale moim zdaniem to poprostu laktacja sie unormowala i juz.Nie ma powodów do paniki!

A my mamy sukces.Maly zasypia sam,i w dzein i w nocy w ciagu 2 min.W swoim lozeczku.Bo mi sie bestia rozwiedla i chcial tylko na lezaczku w dzien spac.Zreszta na noc tez w lezaczku zasypial ale potem go przekladalam.Byly 2 dni histerycznego placzu.Ale teraz jest super!!!!!! widze ,ze spiacy wkladam go do lozeczku daje pielusie,smoczka i w ciagu 2 min odplywa.:)))

mazia gratuluje sukcesu z usypianiem.
A co do laktacji to niestety u mnie jest zamalo mleka zeby Pola byla usatysfakcjonowana, wiec to napewno nie unormowanie, tylko jaks kryzys... no nic sproboje to zwalczyc i jakos wywolac mocniejsza laktacje.

Dałam Bartusiowi ten bebilon pepti i odrazu sie przyssał jest o wiele lepszy od nutramigenu.Moje dziecie praktycznie cały dzien lula,ciekawe jak w nocy bedzie:sorry2:

reklama
madzia84 fajnie Wam , dobrze że Bartusiowi zasmakował bebilon . gratuluję sukcesu ze spaniem. moja Pola to dziś trzy razy już spała po 30min. myślałam że jak włożę ja na spacerku do chusty to pośpi z 1.5 godziny a tu guzik spała tylko 30 min. W ogóle jest dziś taka marudna.

Do góry