reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka. Kurcze spać nie mogę,mąż już dawno kima a ja się siedzę i się nudzę,młody też zasnoł o 20.30. Dzisiaj strasznie płakał,brzusio go bolał i kupki nie mógł zrobić...ech

Polka gratuluję ząbka :)

Misia współczuje mój mały by tyle nie wytrzymał bez spania...jak jest strasznie zmęczony to usypia nawet na rękach w pozycji siedzącej...

e_ kord oby szybko wysypka przeszła,pewnie to nic takiego...ale się strachu najedliście

mazia89 tak jak napisałaś - u Ciebie tak było ale każde dziecko jest inne,a moim zdaniem każdorazowe stymulowanie odbytu by dziecko się wypróżnieło to stanowczo za dużo.Ja także używam termometra ale sporadycznie a nie jako "złoty środek" do zrobienia kupki,ale wiem że każda matka zrobi wszystko by ulżyć w cierpieniu swojemu Skarbkowi.

Dronka ten probiotyk to Lacidobaby nie jest na receptę,my go stosujemy dopiero od wczoraj,dam Ci znać za jakiś tydzień czy coś pomaga....w przeciwieństwie do biogai jest w saszetkach ( do rozpuszczenia w wodzie i jest smakowy) mojemu małemu bardzo smakuje...ciekawe tylko czy różnie dobrze działa.

Ło Matko i Córko ale się rozpisałam...

Biedny mały:-(
A moja mała nadal nie śpi...a jest 23.30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:je, przyśnie a za chwilkę ryk:no::no::no::angry::angry::angry::angry:

pewnie juz wszystkie samecznie spicie, a u mnie dopiero 22. Pola mi dzisiaj dala do wiwatu, chyba ja brzuszek bolal, bo plakala 50 min, i nie moglam znalesc przyczyny... ostatnio zreszta przy kazdym karmieniu piersia strasznie sie spina i wierci, czasami az placze, wczesniej tak nie bylo. Nameczymy sie obie przy jej karmiemu i tak za kazdym razem. Teraz czasami oddciagam i daje jej z butelki, bo latwiej mi wtedy sobie radzic z tym jej spinaniem.

Aniaskrzat ja tez ich dawno nie widzialam, ale to bylo do przewidzenia, ze wiekszosc mam, nawet tych b. aktywnych "zniknie" z forum. Tez mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze i ze ich dzieciaczki maja sie swietnie.

Marciaa czekamy na foty.

e-kord daj znac czy te leki pomogly na wysypke i jak sie Lilianka czuje?? a no i oczywiscie wszytskiego najlepszego z okazji urodzin dla Poleczki i zdrowka dla meza w imieniy.

Witam sie w ten pochmurny i brzydki,wietrzny,niedzielny poranek.U nas nocka ok,Bartus wstał o 3 na mleczko i wiercił sie do 4 bo sobie gaworzył,ale cos mu nie pasowało i wziełam go do siebie i spalismy do 8,tzn ja,bo Bartus juz predzej tancował w łóżku.Zadnych planów dzis nie mam w taką pogode nigdzie sie nie chce isc a i sama nie bardzo.Bartus gada w lezaczku do zabawek ale cos mu sie nudzi,bo spiacy a ja pije kawke.Dobrego słonecznego dnia Wam życze :-)

mój spi łącznie tak 4-5 godzin, czasem tylko 3...zależy od dnia,póki nie nauczyłam go samemu zasypiać w łóżeczku to też mi spał po pół godziny ale teraz jest git

Nikiemu klimat morski służył i spał ciągle :D
W domu spi roznie ale tak rano się obudzi pofika godzinkę i spi z 40 minut potem o 13 spi z 2h sam domaga sie lozeczka! coś ostatnio nie pasi mu do spania leżaczek no i pod wieczór 18,19 usnie i na godzinkę generalnie duzo spi :)

reklama
Do góry