madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Kochane ide lulac,synek tez spi dobre półtora godzinki.Do juterka.Spokojnej nocki Wam i Waszym maluszkom życze.papasku;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka. Kurcze spać nie mogę,mąż już dawno kima a ja się siedzę i się nudzę,młody też zasnoł o 20.30. Dzisiaj strasznie płakał,brzusio go bolał i kupki nie mógł zrobić...ech
Polka gratuluję ząbka
Misia współczuje mój mały by tyle nie wytrzymał bez spania...jak jest strasznie zmęczony to usypia nawet na rękach w pozycji siedzącej...
e_ kord oby szybko wysypka przeszła,pewnie to nic takiego...ale się strachu najedliście
mazia89 tak jak napisałaś - u Ciebie tak było ale każde dziecko jest inne,a moim zdaniem każdorazowe stymulowanie odbytu by dziecko się wypróżnieło to stanowczo za dużo.Ja także używam termometra ale sporadycznie a nie jako "złoty środek" do zrobienia kupki,ale wiem że każda matka zrobi wszystko by ulżyć w cierpieniu swojemu Skarbkowi.
Dronka ten probiotyk to Lacidobaby nie jest na receptę,my go stosujemy dopiero od wczoraj,dam Ci znać za jakiś tydzień czy coś pomaga....w przeciwieństwie do biogai jest w saszetkach ( do rozpuszczenia w wodzie i jest smakowy) mojemu małemu bardzo smakuje...ciekawe tylko czy różnie dobrze działa.
Ło Matko i Córko ale się rozpisałam...