reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mamy zęba! :) Franula już śpi. U nas fatalna pogoda zimno jak nie wiem. Cały dzień się nudziliśmy. Wróciliśmy niedawno od teściowej. Bo nasza Oliwka ciągle tam przesiaduje. I byliśmy ją odebrać. M. miał wolne ale nic mu się nie chciało i cały dzień w sumie przeleżal w łóżku przed tv. Nienawidzę tego. Teraz też kolację chciał jesc przed tv. Ja nie mam coś apetytu. Teściowa dziś chwaliła się że sąsiedzi gadali że laska z niej że z tylu wygląda jak 16latka :-) ha ha bo tak schudła i zaraz do mnie że już powinnam przejść na dietę... Itp i itd. Jak ja nie lubię tej kobiety! nic koniec użalania się nad sobą. polusia proszę o przepis na ciasto :)
przepis wkleiłam na przepisy kulinarne, a teściową to się nie przejmuj z ciebie też jest laska dla twojego M ;-) gratuluję zębolka

caroline a jak śpi mała w nocy?
Jak uśnie mi około 21, wstaje o 2 w nocy później około 5, 7 i się wierci non stop, wstaję około 9. Także dosyć często, ja się nie wysypiam niestety, może kaszka pomoże :p

Ach i je mało w porównaniu z innymi dzieciaczkami, zjada z 90 ml, czasami uda jej się zjeść 120.

mamy zęba! :) Franula już śpi. U nas fatalna pogoda zimno jak nie wiem. Cały dzień się nudziliśmy. Wróciliśmy niedawno od teściowej. Bo nasza Oliwka ciągle tam przesiaduje. I byliśmy ją odebrać. M. miał wolne ale nic mu się nie chciało i cały dzień w sumie przeleżal w łóżku przed tv. Nienawidzę tego. Teraz też kolację chciał jesc przed tv. Ja nie mam coś apetytu. Teściowa dziś chwaliła się że sąsiedzi gadali że laska z niej że z tylu wygląda jak 16latka :-) ha ha bo tak schudła i zaraz do mnie że już powinnam przejść na dietę... Itp i itd. Jak ja nie lubię tej kobiety! nic koniec użalania się nad sobą. polusia proszę o przepis na ciasto :)

wielkie gratulacje z okazji zębola:tak::tak::tak::tak:

Gratuluje zebolka:-)

Dobry wieczor :)))
Wrocilismy niedawno kurczę 7h jechalismy przez tą pogodę się porobiło nieciekawie na drogach. Na szczescie Niki nie płakał w ogole cały wyjazd spisał się na 5!!! jutro wrzucę foty na zamknięty :)
Chyba stesknil się za swoim łóżeczkiem bo odrazu padł bez mleczka :)
ja mykam do wyrka...
dobrze byc w domu:)))

Hejka. Kurcze spać nie mogę,mąż już dawno kima a ja się siedzę i się nudzę,młody też zasnoł o 20.30. Dzisiaj strasznie płakał,brzusio go bolał i kupki nie mógł zrobić...ech

Polka gratuluję ząbka :)

Misia współczuje mój mały by tyle nie wytrzymał bez spania...jak jest strasznie zmęczony to usypia nawet na rękach w pozycji siedzącej...

e_ kord oby szybko wysypka przeszła,pewnie to nic takiego...ale się strachu najedliście

mazia89 tak jak napisałaś - u Ciebie tak było ale każde dziecko jest inne,a moim zdaniem każdorazowe stymulowanie odbytu by dziecko się wypróżnieło to stanowczo za dużo.Ja także używam termometra ale sporadycznie a nie jako "złoty środek" do zrobienia kupki,ale wiem że każda matka zrobi wszystko by ulżyć w cierpieniu swojemu Skarbkowi.

Dronka ten probiotyk to Lacidobaby nie jest na receptę,my go stosujemy dopiero od wczoraj,dam Ci znać za jakiś tydzień czy coś pomaga....w przeciwieństwie do biogai jest w saszetkach ( do rozpuszczenia w wodzie i jest smakowy) mojemu małemu bardzo smakuje...ciekawe tylko czy różnie dobrze działa.

Ło Matko i Córko ale się rozpisałam...

reklama
Wiecie co dziewczyny tak się zaczełam zastanawiać co się dzieje z Rybką,Mag349 i Milkshake dawno ich nie widziałam na BB ( Rybka i Mag ostatni raz logowały się w marcu) mam nadzieję że u nich wszystko dobrze...a wogóle to sporo jest mam które się dawno nie odzywały ( ja też przez dłuższy nie miałam chwili wytchnienia)...

Do góry