reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czy sa jeszcze dzieciaczki ktore nie umieja sie przekrecac z pleckow na brzuszek i odwrotnie? bo nie wiem czy powinnam zaczac sie martwic
Nasza tez jeszcze nie umie:) uffff a myslalam ze jestesmy jedyne a tu jest nas wiecej wiec odetchnelam z ulga:)

kurcze, kocham swoją córeczkę, uwielbiam spędzać z nią czas, ale naprawdę czasem potrzebuję czasu sama ze sobą.
doskonale cie rozumiem ... nieststy moj M pragnał dziecka i kocha bardzo corke ale sadzilam ze bardziej bedzie zaangazowany w jej rozwoj:/ ciagle musimy liczyc same na siebie i ciagle tylko corka i dom...a chialbym wyrwac sie sama na zakupy, fryzjera czy soalrium...nieststy to odeszlo w niepamiec!!

reklama
Mój Franek przewraca się z plecków na brzuszek i odwrotnie. Zaczął jakieś 10 dni temu:) W tym samym dniu zaczął też trzymać główke sztywno podciągany za rączki. Jednak wg naszej fizjoterapeutki (młody ma asymetrię) nie powinno się tak podciągać dzieci. Podobno też przewracanie z brzuszka na plecki jest u dzieciaczków w tym wieku nieświadome. Chyba je poprostu przeważa na którąś stronę:)
Chyba, że jej chodziło, że dzieciaczki z asymetrią tak mają.

Witajcie, no u nas temp. spada choć powoli, ale mała ma humor dobry. Spróbuje zrobic to badanie tak jak radzicie, tylko mam pytanie czy mocz łapałyście do takich woreczków co sie przykleja, czy teraz sa jakies inne nowości? Po prostu muszę mojemu M powiedzieć co ma kupić.

Witajcie, no u nas temp. spada choć powoli, ale mała ma humor dobry. Spróbuje zrobic to badanie tak jak radzicie, tylko mam pytanie czy mocz łapałyście do takich woreczków co sie przykleja, czy teraz sa jakies inne nowości? Po prostu muszę mojemu M powiedzieć co ma kupić.

Ja łapałam do woreczka. One są w wersji dla chłopców i dziewczynek. Ty pewnie to wiesz, ale facetowi to trzeba tak dokładnie :)

Eh szkoda tych maluszkow dziewczyny, zycze im wszystkim zdrowia.

A u mnie sie okazalo ze to nie komputer wolny, a przegladarka explorera tak robila, teraz mam firefoxa i dziala jak nowy ;)

A moje dziecie spi i ani mowy o kąpaniu,dzis wszystko sie opóżni,bo zazwyczaj kąpiemy sie po 19.To ja zmykam pojawie sie wieczorkiem.buziole zozole;-)

magdusia moja Pola też za wiele nie zjada. 4 x mleko i deserek.mleka zjada w ciągu dnia 150 raniutko, 120 w południe, 150 popołudniu, 210 na wieczór. dziś zjadła jeszcze cały słoiczek zupki. a ważę ją tylko na wizytach u pediatry. koniec czerwca to ważyła 5100 i lekarz powiedział że jest wszystko w porządku.

Polusia a z którego Twoja córcia jest?? starsza czy młodsza od mojej??

e_kord ja mocz oli łape zawsze do plastikowego kubeczka, dokładnie przemywam pipke :-) przystawiam kubeczek i czekam zazwyczaj szybko idzie bo zazwyczaj rano po nocy mała dużo siusia

reklama
Cześć dziewczyny :)

Franko wykąpany i śpi w łóżeczku. Pięknie sam zasnął. Dzisiaj po 15 pojechaliśmy na zakupki i dostałam już prezencik urodzinowy od mężulka. Żelazko takie lepsze sobie wymarzyłam i dostałam :-) No i kupił mi strój kąpielowy bo jak bedziemy w zakopanem to chcemy do aquaparku podjechać a ja w stary sie nie mieszcze, Z reszta teraz kupiłam jednoczęściowy bo w dwuczęściowym to jakos mi głupio by było :zawstydzona/y: ten brzuchol obwisły bleeeee:baffled:
dronka mój M. tez tak bardzo sie cieszył, że ma synka i co? I jestem ze wszystkim prawie sama. Ale już postawiłam sie wczoraj i powiedziałam że po powrocie z urlopu jade z kumpelami ze studiów do knajpki oblewać ich mgr :) i sobie bedą musieli poradzić. Wczoraj Franek sie pokupkał i to tak nieźle bo po marchewce i kaszce. No i on oczywiście tego nie zrobi bo nie umie :crazy: boje sie troche wracać do pracy od września. On musi sie tak wiele nauczyć. ahhh
madzia84 zleci szybko Kochana!!! Ale współczuje mieszkania z teściową. Jejku nie wyobrażam sobie :szok::szok::szok:
Biedne te wasze chore dzieciaczki. Wysypki, gorączki :-:)-:)-( niech Maluszki wracają do zdrówka!!!:tak:
Ja ide wywiesić pranie i posprzatać kuchnie musze. A M jak małe dziecko gra w Play station. Kupil sobie dzisiaj nową gre i szaleje. Aaaaaaaaa :crazy:
Spokojnego wieczorka. Zerknę jeszcze tutaj przed snem:-)

Do góry