reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

oj wspolczuje tych zastrzykow :/ moja kolezanka ma cukrzyce i tez biedna musi sie kuc kilka razy dziennie w brzuch... bbbrrr w palca eby poziom cukru sprawdzic a w brzusio zeby insuline dostarczyc masakra poprostu:szok:

ja dzisiaj zalatwilam sobie szkole tzn przepisalam sobie specjalizacje na pedagogike opiekuncza z terapia pedagogiczna mysle ze przyjemniejsze niz zarzadzanie w oswiacie bbrrr gdzi ejest jakies prawo i kodeksy bbrrr a ja chce przyjemne studia a nie takie jak kiedys ekonaomia bbrrr :no::-);-):tak:

reklama
oj wspolczuje tych zastrzykow :/ moja kolezanka ma cukrzyce i tez biedna musi sie kuc kilka razy dziennie w brzuch... bbbrrr w palca eby poziom cukru sprawdzic a w brzusio zeby insuline dostarczyc masakra poprostu:szok:

ja dzisiaj zalatwilam sobie szkole tzn przepisalam sobie specjalizacje na pedagogike opiekuncza z terapia pedagogiczna mysle ze przyjemniejsze niz zarzadzanie w oswiacie bbrrr gdzi ejest jakies prawo i kodeksy bbrrr a ja chce przyjemne studia a nie takie jak kiedys ekonaomia bbrrr :no::-);-):tak:
Ciekawa specjalizacja:) ja jestem po wczesnoszkolnej i korekcyjnej.....

Kochane, byłam u lekarza z tym moim brzuszkiem, i jadę do szpitala za chwile bo mam zagrożoną ciąże ;( trzymajcie kciuki za mnie i za moją dzidzie.. Do usłyszenia kochane.

Kochane, byłam u lekarza z tym moim brzuszkiem, i jadę do szpitala za chwile bo mam zagrożoną ciąże ;( trzymajcie kciuki za mnie i za moją dzidzie.. Do usłyszenia kochane.

Kochana, trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie i Maluszka!

W ogóle strasznie Wam współczuję tych zastrzyków i choróbsk wstrętnych!

A dziś idąc do pracy zauważyłam na cieniu, że jakoś mi chyba mocno brzuch wystaje. Obejrzałam sie po powrocie do domu i - kurcze - nie wiedziałam, że on już jest taki duży :-D To dlatego w żadne dżinsy się nie mieszczę :-D

Oj współczuje:szok: Tyle prania i ręcznie:no: Ja dziś miałam też robić pranie, tzn. wrzucić do pralki ale mi sie nie chciało;-)
Ah.. jak ja zazdroszczę Ci pralki:zawstydzona/y::tak::-) Jakbym miała pralkę to ah..:happy::rofl2:
No ale niestety nie zmieści się i nie skąd wody czerpac bo my mieszkamy w jakieś starej kamienicy.. łazienkę mam ale bez wanny i prysznica:-( Korzystamy z łazienki babci, która mieszka w mieszkanku za ścianą albo myję się w wielgachnej misce (w której dziś pranie robię:-D) albo chodzimy do teściów i tam przy okazji myk pod prysznic..:tak:Uciążliwe, ale da się życ:tak:Kiedyś powiększymy mieszkanko o mieszkanko babci i będzie wszystko na swoim miejscu, ale jak na razie musimy się troszkę pomęczyc w naszych 20 metrach:tak::-)Ciasne, ale własne:tak::-)

Kochana tak mi przykro.. ale wierzę, że będzie dobrze:tak:Będziesz pod opieką specjalistów i raz dwa wrócisz do formy i maluszek też będzie zdrowy, zobaczysz:tak:Trzymam kciuki by wszytsko było oki:tak:Musi byc oki:tak:W końcu razem testowałyśmy:tak::-)

izulka bedzie dobrze wszytsko zobaczysz trzymamy mocno kciuki za was :tak:...

no brzuszek moj juz tez duzy jest :-)juz sie lekko szpiczasty taki fajnie robi dam za tydzien fotke to zobacze dla porownania jak z tamtym brzucholem ;-)

no pedagogika mysle ze to fajny kierunek no i ja uwielbiam dzieci:-) tez sie zastanawialam nad wczesnoszkolna z angielskim ale jednak opiekuncza z terapia wygrala bo tam terapia muzyka jest i plastyczna a ja uwielbiam muzyke i uwielbiam olowkiem rysowac nawet mam swoja strone z pracami wiec mysle ze moze cos wykorzystam :tak: nawet z opieka nad dziecmi mozna cos wymyslec tego typu ... mysle ze ten kierunek mi podejdzie :tak:

reklama
ja na wczesnoszkolnej też miałam muzykoterapie i plastykę ale pewnie na opiekuńczej z terapią bedziesz miała bardziej rozszerzone te przedmioty...fajnie że nadal się wybiera pedagogikę, choć wiadomo jak jest opłacana póżniej płaca, no ale coś za coś, ja też uwielbiam dzieci i ni wyobrażam sobie innej pracy....

Do góry