reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Tak, tez z Kielc. Tez na Czarnowie będę rodzić. Filipka też tam rodziłam. Poród rodzinny, sala ta na dole. Super sprawa. Tylko 3 dziewczyny leżą, osobny kibelek, pokój "gościnny" dla odwiedzających, lodówka, czajnik. Jakoś tak bardziej domowo... Pierwszą ciąże i ta też prowadzi mi gin Chlewicka

Właśnie moja kuzynka ostatnio rodziła na Czzarnowie i była bardzo zadowolona.
mrozik_j a Ty kupujesz juz ubrania ciązowe, a jak tak to masz jakiś sklep upatrzony?

Są i takie i takie. Zawsze sprawdzam, żeby się czasem nie pomylić. Jestem w pracy i zasypiam na siedząco normalnie. A jak pomyśle, że wrócę do domku, a tam remont i nie ma nawet gdzie usiąść, żeby sie oprzeć to aż coś mi sie robi!
są karmi bezalkoholowe:shocked2:nie słyszałam, albo niezauważyłam;-)

Witam po dłuuugiej przerwie
u nas wszystko ok badanie przezierności wyszło ok, więc jestem zadowolona:-)
Jaś poszedł do przedszkola i po 3 dniach chodzenia przywlókł choróbsko no i się zaraziłam, więc walczę domowymi sposobami
Idę poczytać co tam u was się dzieje, ale nie dam rady nadrobić wszystkiego:no:

Gaba - ubrania ciążowe mam z pierwszej ciąży jeszcze. Trochę po siostrze, a trochę mi mama poluje na ciuchach. Te z ciucharni są najfajniejsze i super się noszą. Najwiekszy wybó spodni ciążowych ma babaka w takim małym ciucholandzie. Przy skrzyżowaniu Warszawskiej i IX Wieków (tu między przejściami na swiatłach na Warszawskiej). Tzn kiedyś miała, bo teraz to nie wiem bo nie mam czasu chodzić. A tak poza tym to na bazarach jest stoisko z ciuchami ciążowymi tak pod koniec "szczenek", bliżej tych wieszaków co palta i sukienki sprzedają. Mnie bardzo podobają sie ciuchy w bramie na sienkiewicza - między triumphem a teczą (jak wejdziesz w bramę, to po prawej stronie - taki schodek w dół tam jest) - tyle że drogo, no i w teczy były też fajne, ale nie wiem czy jeszcze jest ten sklep.
Aha - zapraszam też na wątek regionalny - kielce i okolice. Zawsze coś dziewczyny podpowiedzą - niektóre niedawno urodziły :)

Hej, własnie jestem po pierwszym zastrzyku w brzuch, ała:-(, prawdopodobnie bede musiała je brać do 24 tygodnia, ale na razie jestem zaopatrzona na miesiąc.....
Eh cały czas powtarzam sobie że dam rade, że damy rade i mam nadzieje że faktycznie tak będzie...
acha, kolejne przymusowe leżenie mam na najbliższy miesiąc, myślałam że po pierwszym trymestrze bede już mogła wstać a tu dupaaaaaa
Cos tak czuje, że przeleżę całą ciąże, tfu tfu

reklama
Do góry