reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia i Blueberry synek jak na razie wyglada na mieszanca, chociaz jak dla mnie bardziej ojca przypomina, niz mnie(lepiej, bo przynajmniej jako tako przystojny bedzie!:tak:), a poznalismy sie z M w UK i rozmawiamy po ang, chociaz juz mozemy sie zrozumiec w swoich jezykach...
Co do polskiego paszportu, z tego co wiem, to lepiej dziewczyny jak tylko bedziecie mialy szanse, wyrabiajcie w Polsce, bo zagranica to moze potrwac ze wszystkim(tlumaczenia, zarejestrowanie aktu urodzenia w Polsce, no i sama przesylka).A Redan dzisiaj w koncu dostal pazsport - juz mozemy podrozowac!!!Myslalam, ze nigdy nie dojdzie, bo kurier nie mogl znalezc mojego bloku-jakbym gdzies na zadupiu mieszkala-przez tydzien!!!:szok:Takich to inteligentow tu zatrudniaja, co to nawigacji czytac(a raczej sluchac) nie umieja...

reklama
Mojego chyba dzis cos trafilo, marudzi jak nie wiem co, no i ze spaniem tez lipa,usypianie trwa godzine, a spi po pol godziny. Co za dziennnn:/
jesssu to tak jak Moj, marudzl dzis caly dzien, na rekach, w wozku, w lozku, na macie, wszedzie :no:
ja u nas obstawiam skok.
teraz juz usypia w swoim lozeczku, a ja padam na pysk...
na rozmowie spoko, dostalam 2 oferty, ale chyba sie wstrzymam i poczekam na cos konkretniejszego :sorry2:

Heronek w Irlandii paszport wyrabiasz w polskiej ambasadzie w Dublinie i trwa to miesiac :tak: Ale musisz sie tam z dzieckiem bujac dwa razy, a panie w okienku kreca nosem o wszystko :dry:

Jak u mojego maluszka po operacji bedzie dobrze to chcemy wybrac sie do mojego M do Norwegi,ale najpierw musze wyrobic mu paszport i popytac sie lekarza kardiologa czy moze leciec,bo to ryzyko ze serduszkiem chorym:tak:

Dziewczyny mamy pierwszy wyrżnięty ząbek!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!nie dość ze tak szybko to zawsze myślalam ze to bedzie 1nka a to na dole gdzieś trójka:) dlatego nie widzialam jej wczesniej...w sumie nawet mala nie byla marudna na wyrżnięcie sie go:D
SZOK a myślalam ze około 5maca wyjdzie
:szok: wow! gratulejszyn :-)
moj to taki dzis marudny, ze chyba jutro sprawdze co tam w japce slychac :-D:-D

reklama
na polski paszport sie czeka łącznie 5 tygodni: 3 tygodnie na wizytę w konsulacie, a potem jeszzce 2 na sam dokument. jutro sie okaze, bo jedziemy...

moje dziecko zjadło o 18!! i poszło spać. pewnie zaraz się obudzi...

Do góry