reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hm... lato chyba nie ma być zbyt upalne w tym roku ;-). Ale jak coś, to sprzedam Rapalu i kupię inną, bo nie wyobrażam sobie życia bez chusty :-). Adaś już nie chce spać w wózku, dzisiaj cały popołudniowy spacer spędził gapiąc się na niebo. Jak tylko próbowałam podnieść budę, to był ryk :szok:. A jak niebo mu się znudzi, to co? :-D

A ja z przodu na dziąśle zauważyłam małą, białą kropeczkę. Ząb? Bo na pewno nie pleśniawka.

ja u mojego tez widze cos takiego :tak: 2 kropeczki na dole w miejscu jedynek;-)

nie macalam jeszcze:-D

mi wyszly zeby chyba okolo 5-7 miesiecy wiec sie nie zapowiada
nie wiem jak u mojego lubego ale jego mama nie zyje wiec pewnie sie nie dowiemy...

reklama
Do góry