reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia maz jest Kurdem z Turcji.

A moj synek to sie przekreca w nocy, i spi na kazdym boku. Dzisiaj w nocy(spi ze mna w lozku) to mnie prawie wykopal z lozka, tak sie kreci, potrafi obudzic sie w zupelnie innej pozycji, niz ja go polozylam....
To Redanek do kogo podobny? :happy2:
Alex tez sie przewraca, ale od jakiegos czasu upodobal sobie prawy bok :sorry2:
Znowu go dzis pochwalilam i zaczal mi marudzic, a ja tyle rzeczy mam dzisiaj do zrobienia...
U nas cieplo, ale strasznie wieje, wiec chyba nici ze spaceru, najwyzej go na balkon wystawie.

reklama
Hello.U Nas ładna pogoda,ale bardzo wieje,spacerki sobie odpuszczam.Mój smyk zasnoł o 22 o 24 przeniosłam do łózeczka jeszcze na spiocha przebrałam mu pieluchy i punkt 4 sie obudził na mleczko i spał do 6tej wziełam sobie go do siebie i spalismy do 8.Mój lubił stone lewą,ale teraz obie strony.Coś mnie głowa boli i jestem śpiąca,może to ciśnienie.Teraz synek drzemkuje miał problemy z zasnieciem,ale troszke spi lęka sie i to go budzi.Bartuś juz waży 5230 i w szpitalu przez dwa dni mi nie przybrał,pediatra mówiła ze nic sie nie dzieje,ma prawo nie przybrac,bo był na antybiotykach i sie dziwiła,ze tak szybko po tej operacji przybrał,a ile mierzy to niewiem ale nosze juz ciuszki 62 i nawet są juz małe,mysle ze numer numerowi nie jest równy.Buziaki na dobry dzien;-)

matko, alez padnięta jestem.
moje dziecię poszło spać po 20ej, obudziła się o 21:30, 00:30, 2, 4:30 i 6 już na dobre! wykończyła mnie! wcale nie płakała, gadała sobie, ale domagała sie towarzystwa- co ja odkładałam do łóżeczka, to zaczynała kwękać i marudzić. po 9 rano pospała pół godzinki i teraz od pół godziny śpi znowu.
u nas tez okropnie wieje, więc się jeszzce zastanowie nad spacerem, chociaż wychodzę z założenia, że jeśli nie leje i nie ma -10, to mozna iść, chociaż na godzinkę. miałyśmy iść po buciki
Bobux Newborn Heart - Size: 0-3m
coś w tym stylu, całe skórzane kapciuszki ;) no ale zobaczymy.
idę po następna kawę.

aaa, heronek, dzięki za info o paszporcie, jak coś, to mała bedzie miała dwa ;)

Ionka wspolczuje! Moj rano spal tylko godzinke, ale pozniej jakos go uspilam na kolejna. Teraz przegapilam moment pory snu i mialam koncert, ale usnal. Z tym, ze on od kilku dni spi po 30min. nawet na spacerze. Ale przez reszte czasu jest bardzo grzeczny. Ostatnio zajal sie soba na 1,5h :szok:
Facet od niani sie odezwal, twierdzi, ze jest w szoku, bo on ma tylko nowe rzeczy i musial ktos wyslac jakis zwrot :wściekła/y: wiec mam mu to odeslac i wymieni.

My chcemy miec dwójke,ale narazie musze przeczekac,bo nie chciałabym przezywac to samo.Zobaczymy co bedzie z Bartusiem.Od pon ćwiczenia bedą całą parą,takze synek do domku wróci o własnych nóżkach hehe;-)

Heronek, poznaliście się w UK? Rozmawiacie po angielsku? Zawsze podziwiam mieszane małżeństwa, bo trzeba mieć sporo elastyczności, żeby się odnaleźć w takim związku :tak:

Ja dzisiaj byłam z dziećmi i z koleżanką i jej córką w parku. Jechaliśmy autobusem w jedną stronę :-). Karol się bawił z rówieśniczką, a Adaś smacznie spał w chuście... 4 godziny :szok:.

Mojego chyba dzis cos trafilo, marudzi jak nie wiem co, no i ze spaniem tez lipa,usypianie trwa godzine, a spi po pol godziny. Co za dziennnn:/

Synuś wypił herbatke a w niej rozpuszczona tabletka i mleczko teraz znowu drzemkuje.Mam chwilke dla siebie chociaz niewiem jak długą:-)Ja wypiłam drugą kawe i nadal głowa mnie boli.Jak bede w szpitalu to bede Was informowała co i jak i jakie postępy robi synuś:tak:Ja przez internet zamówiłam butelke Dr Browns 240ml i jest ok,mały nie miewa kolek chociaz zdarzają sie bóle brzuszka jak kupki nie moze zrobić.

reklama
A Wasze dzieciaki też tak mocno wyginają główkę do tyłu? Moja nie dość, ze właśnie tak robi, to jeszcze się podpiera piętami i robi mostek! A chyba jesteśmy rekordzistkami - Mała jutro będzie miała 11tygodni i dziś mój mąż urwał jej pępek!

Do góry