reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Doszedł doszedł :) :-) dziękuję również. Teraz już mamy swoją linie alarmową :-D

Ja biegałam na lutową szkołkę - tak w połowie miesiąca zaczęliśmy. A Ty zadowolona jesteś z zajęć ?

Zazdroszczę zatem tego openera :-D Miałam oczywiście byc ... ale sie zakochałam :happy2: i w wakacje zamiast się ukulturalniać to uskuteczniałam poczęcie dzieciątka heheh

No mój Franek to najprawdopodobniej dziecko openerowe:tak: No co najwyżej poczęte tuż przed lub tuż po:tak: Zresztą przez cały pierwszy trymestr biegał/jezdził z mamą i tatą po koncertach, więc mam nadzieje, że to kiedyś doceni :-p Ja bardzo cierpię, że musiałam ograniczyć swoje wojaże koncertowe :-( Tyle mnie minęło, a jeszcze więcej minie w wakacje echhhhh:-(

reklama
Doszedł doszedł :) :-) dziękuję również. Teraz już mamy swoją linie alarmową :-D

Ja biegałam na lutową szkołkę - tak w połowie miesiąca zaczęliśmy. A Ty zadowolona jesteś z zajęć ?

Zazdroszczę zatem tego openera :-D Miałam oczywiście byc ... ale sie zakochałam :happy2: i w wakacje zamiast się ukulturalniać to uskuteczniałam poczęcie dzieciątka heheh

Ja to głównie z powodu porodu rodzinnego na tą szkołe chodziłam, ogólnie ok, tylko troche mało tych zajęć. Przy okazji z Buczyńska na poród się umówiłam. Zależało mi na konkretnej położnej, zresztą ona na odzdziale ma dużo do powiedzenia i podobno jest bardzo dobra. A na porodówce byłaś?

co do muzyki, to może byłaś na OFF festivalu? My z mężem byliśmy na pierwszych trzech edycjach, teraz bilety już były dużo droższe i się zasępiliśmy:-p:-D

witajcie :)

ja na chwilke bo mala sie przebudza jak slysze....:)

Wprawdzie porod mial byc 25.03 ale mala wyszla wczesniej....wody chlusnely i sie zaczelo....

juz dzisiaj do domku worcilysmy bo wszytsko Oki...z Nami...mala jest cudna...porod troszke dlugi ale wsumie do przeccia rodzilam SN co najlepisze zadnego naciecia nie ma:-):szok:

Dziekuje za Gratulacje!!! i tez Gratuluje nowym Mama...:) buzka;)

ps; nie wiem jak teraz dodac fotke...bo to nowe BB do bani jest ale dodal fotke w Avaraze to sobie zoabczycie mala...

majtki są...
depilacja ledwo, ale zakończona...
nawet paznokcie u stóp zdążyłam pomalować - nie pytajcie jak, ale niezłe to były akrobacje:-D
teraz się tylko malnę i ubiorę i czekam na M

do później

No mój Franek to najprawdopodobniej dziecko openerowe:tak: No co najwyżej poczęte tuż przed lub tuż po:tak: Zresztą przez cały pierwszy trymestr biegał/jezdził z mamą i tatą po koncertach, więc mam nadzieje, że to kiedyś doceni :-p Ja bardzo cierpię, że musiałam ograniczyć swoje wojaże koncertowe :-( Tyle mnie minęło, a jeszcze więcej minie w wakacje echhhhh:-(

Jestem przekonana, iż doceni heheh :-) Jakież wrażliwe muzycznie dziecie się nam szykuje heheh
Ja też cierpię z powodu ograniczeń ... w maju ma być Mr Gentleman w PL moze zaczniemy sezon :-)

Mag a skąd ta baba wie w jakich majtach się przychodzi? Przecież i tak je ściągasz hihi. Ale lekarka, co za pomysły?
Ja poprałam ręcznie kilka ubranek dla synka, popakowalam do szafy te większe na kolejne miesiące i teraz odpoczywam chwilę.
Ugotuję sobie zaraz pierogi ruskie ale z paczki, i mam trochę zupy od wczoraj także mi to wystarzy, a mąz dzisiaj w Bydgoszczy i Toruniu, to coś tam sobie zje.

No coś za coś:-D, ale jak mały trochę podrosnie to będziecie go ze sobą zabierać:tak: Mnie też będzie brakowało tego beztroskiego życia i imprez. Oj chodziło sie na koncerty. Wszystkie dni miast się zaliczało, a tu na śląsku miast i koncertów jest sporo:-D. Dobra muzyka i to za darmo:tak:
Teraz troche mi żal zimy, bo by się na nartach pośmigało a tak nawet nie wiadomo, czy w przyszłym roku będzie okazja. Trzeba żyć w zgodzie z rodzicami, by od czasu do czasu podrzucić dziecię:-p:-D

reklama
Ja to głównie z powodu porodu rodzinnego na tą szkołe chodziłam, ogólnie ok, tylko troche mało tych zajęć. Przy okazji z Buczyńska na poród się umówiłam. Zależało mi na konkretnej położnej, zresztą ona na odzdziale ma dużo do powiedzenia i podobno jest bardzo dobra. A na porodówce byłaś?

co do muzyki, to może byłaś na OFF festivalu? My z mężem byliśmy na pierwszych trzech edycjach, teraz bilety już były dużo droższe i się zasępiliśmy:-p:-D
Właśnie nie byłam na porodówce :-( gdyż była zamknięta z powodu grypy - już jest oddział otwarty? Wczoraj byłam i oczywiście nie spojrzałam.

Cd Buczyńskiej to również uważam, że jest Mistrzem ... generalnie z tego co słyszałam to ona jest szefową położnych , tak? Jak się z nią umówiłaś? Pieniążki za indywidualną opiekę płacisz, si? Coś wspominała nam o tym na zajęciach ...

A Off odbywał się również w monecie naszych zaawansowanych godów ... i nawet fakt, iż Maria Peszek raczyła się zjawić nie zmusił nas do przerwania uniesień heheh

witajcie :)

ja na chwilke bo mala sie przebudza jak slysze....:)

Wprawdzie porod mial byc 25.03 ale mala wyszla wczesniej....wody chlusnely i sie zaczelo....

juz dzisiaj do domku worcilysmy bo wszytsko Oki...z Nami...mala jest cudna...porod troszke dlugi ale wsumie do przeccia rodzilam SN co najlepisze zadnego naciecia nie ma:-):szok:

Dziekuje za Gratulacje!!! i tez Gratuluje nowym Mama...:) buzka;)

ps; nie wiem jak teraz dodac fotke...bo to nowe BB do bani jest ale dodal fotke w Avaraze to sobie zoabczycie mala...

A ja mam taki sam termin jak Ty Gagoda ! heheh Cudowanie, że już jesteście w domku :tak:

majtki są...
depilacja ledwo, ale zakończona...
nawet paznokcie u stóp zdążyłam pomalować - nie pytajcie jak, ale niezłe to były akrobacje:-D
teraz się tylko malnę i ubiorę i czekam na M

do później

brawo ! :-D dosyć, ze bielizna jest to jeszcze zadbane ogrody i szponki pomalowane ... to sie nazywa zadbana kobieta w ciąży ... i do tego jaka wysportowana heheh - wiem co mówię, przedwczoraj modelowałam sobie fryzurkę na małej oraz pedicure robiłam. Mój Miły ze zdziwieniem zapytał "sama sobie pomalowałaś?" a ja "nie, kosmetyczka wyszła przed sekundą" :-D:-D:-D

Do góry